Vilja logo

Julie B. Christensen

Reisetyper: Kultur- og opplevelsesreise

Julie er en positiv, inkluderende og sulten omreisende som gjennom sin Instagramprofil og blogg de siste to årene har bygget opp et helt samfunn av mat og reiseglade mennesker.

Hun har det siste året reist alene til 17 ulike land, hvor hun har blitt kjent med mange nye mennesker, kulturer og historier. Nå gleder hun seg til å dele de aller beste oppdagelsene med akkurat deg.

For Julie er mat og vin den beste måten å oppleve et nytt reisemål på, og det som knytter folk sammen. Hun er likevel glad i å holde seg i form og ha balanse i livet, blant annet ved å spasere mellom de fleste aktiviteter.

Portrettbilde av Julie B. Christensen

Bli bedre kjent med Julie B. Christensen

Brenner for: Alle skal få være med! Å være sammen, bli kjent med nye mennesker, og nyte gode smaksopplevelser, er virkelig noe magisk.

Alltid i kofferten:

  • Lette, løse kjoler
  • Gode sko

Guilty pleasure

Nugatti og frossenpizza (Ikke si det til noen)

Det beste med å være Vilja- leder er
Å kunne få dele det beste stedene og smaksopplevelsene med nye venner.

Relevant utdannelse og erfaring:

  • Formelt utdannet som sosionom, og har 10 års arbeidserfaring innen sosialt arbeid.
  • 2,5 års erfaring som mat og reiseformidler på Instagram og blogg
  • 1 års erfaring med solo-reising hvor målet har vært å utforske kulturer og samtidig knytte nye gode vennskap på veien.
  • Nylig lansert Travel Journal og Bucket List - to forskjellige dagbøker man kan bruke på tur for å samle tankene sine og skape refleksjon eller sette seg mål for livet.
  • 1, 5 års erfaring som Social Media Manager og innholdsskaper for restauranter/kokker/hotell/reiseliv: Brenner for å skape fengende og ekte innhold i sosiale medier for å dele matglede/reiseglede