Vilja logo
Fottur, Aktiv ferie
Spania, Gran Canaria

Oppdag nye, ukjente sider av Gran Canaria

Hvis vi sier regnskogtur, kaffeplantasje, fjellvandring og smaking av lokale spesialiteter, så er kanskje ikke Gran Canaria det første du tenker? Legg til storbyfølelse, sol, strand og morsomme aktiviteter, så har du din unike kanariferie!

Reisens høydepunkt

 • Tur i regnskogen med bading i naturens eget SPA
 • SUP (stand up paddleboard) på Las Canteras
 • Fellesskap, latter og gode samtaler om det gode liv – for deg
 • Sol, strand og vann – i oktober
 • Vandretur i vulkanske fjell, med lunsj i den lille landsbyen Santa Lucia
 • Morgentrening, egentid og nye opplevelser
Dato: 19. apr - 26. apr / 8 dager
Pris 17 900 kr
Enkeltromstillegg: 3 710 kr

Gran Canaria som du aldri har opplevd det før!

Bli kjent med helt andre sider av denne øya som nordmenn elsker å besøke, og få de autentiske kanariske opplevelsene du kommer til å huske. De første dagene tilbringer vi i hovedstaden Las Palmas, der vi både skal teste SUP, smake mye god mat og drikke og virkelig kose oss i denne vakre byen. Det blir tid til samtaler om hvordan du kan få det livet du ønsker deg, kanskje på hotellets flotte takterrasse med et glass vin til?

Sammen med guide skal vi på to flotte utflukter. Den ene går til nordvestsiden av øya, der vi får oppleve en frodig regnskog med naturens egne badekar vi kan duppe oss i underveis. Vi skal besøke Europas eneste kaffeplantasje, og det blir smaksprøver av mange av de gode, lokale spesialitetene.

Vandreturen gir oss fantastisk utsikt og en flott fjelltur i et vulkansk område, mens guiden forteller den spennende historien øya har å by på.

Den siste delen av uka holder vi til på et flott sted i Maspalomas, der det også blir rikelig med tid til å nyte stranda, gå tur i sanddynene, gode samtaler og mye latter. På denne turen får du både tid til deg selv og samtidig fine opplevelser i et godt fellesskap.

Stedet

Las Palmas

Hovedstaden på Gran Canaria kan beskrives som en liten storby. På det smaleste er det få minutter fra øst- til vestsiden. Byen har flotte strender på begge sider. Mest kjente er kanskje Las Canteras, med den nydelige strandpromenaden.

Las Palmas har mange gode restauranter. Den hyggelige mathallen er også verdt et besøk, der kan du teste et stort utvalg tapas, i tillegg til mye god drikke.

Maspalomas

Området som ligger langt sør på øya. Det mest kjente landemerket er fyret, som du finner ved den mange kilometer lange sandstranden. «Le dunas» er også kjent, sanddynene, som er som en liten miniørken. Her kan du både oppleve yrende folkeliv og finne ditt eget stille sted.

Fjellene som ligger mer i midten av øya, er vulkanske, ville og vakre, og utsikten formidabel. Enkelte steder er det mye stein og sand, men mange blir overrasket over hvor grønt og frodig det er inne på øya.

På øyas nordvestside er det mindre vanlig for turister å reise, mest fordi det ikke er sandstrender, men klipper og annet landskap enn i sør og øst. Byen Agaethe er heller ikke mye besøkt, men har mye å by på! Det er i dette området vi finner regnskogen.

Overnatting

Gran Canaria, Maspalomas - Club Maspalomas suites and SPA

Club Maspalomas suites and SPA – et deilig hotell med mange små bungalows, et deilig basseng, flotte treningsfasiliteter, god restaurant og SPA-avdeling. Om du vil unne deg en god massasje eller litt hudpleie byr hotellet på det beste!

De er veldig opptatt av å servere god, sunn og kortreist mat, og ikke minst er de veldig opptatt av klima og miljø. De har eget solcellepanel som forsyner dem med strøm, eget renseanlegg som reduserer vannforbruket. De resirkulerer og gjør i det hele tatt de kan for å bidra i kampen for klimaet. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe!

Romtype:
Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse: Hvert rom har en egen liten hage hvor du kan sole deg og slappe av, samt en perfekt møblert terrasse. Rommene har en frisk og moderne stil, utstyrt med møbler av høy kvalitet. Gratis safe, vannkoker, tv og internett.

Les mer

Gran Canaria, Las Palmas - Lemon and Soul

Lemon and Soul ligger midt i Las Palmas, med en fantastisk utsikt over strandpromenaden. Fine rom, utsøkt beliggenhet og et vertskap som gjør hva de kan for at vi skal få et fint opphold. Lobben er lys og leken med sitrusfarger og moderne møbler - derav navnet.

Romtype: Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse:
Lys og avslappende atmosfære. Moderne og minimalistisk møbler.

Les mer

Leder

Linda Rønold

Reisetyper: Aktiv ferie

På tur med Linda får du oppleve forskjellige aktiviteter som fjelltur, sykkel, padling, SUP - eller noe helt annet. Du får være med i et fellesskap med andre supre damer og vi setter fokus på balanse i livet. Vi snakker om gode endringsprosesser og hva som egentlig er det gode liv deg. Sammen koser vi oss med god mat og drikke og flotte opplevelser!

Portrettbilde av Linda Rønold
Les mer om Linda Rønold

Program

Nivå

Dette er en tur som passer for de aller fleste. Både vandreturen og turen gjennom regnskogen er relativt lette. Vi tilpasser tempo etter gruppas ønsker og nivå.

Har du lyst til å oppleve noe nytt sammen med andre hyggelige damer? Da passer denne turen for deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 19. april

Antall dager:8

Pris fra:17 900 kr

Reiseleder:

Hva er inkludert

 • Direktefly Oslo - Las Palmas tur/retur
 • Transporter mellom flyplass og hotell
 • 3 netter i delt rom med frokost på Lemon and soul
 • 4 netter i delt Junior Suite på Club Maspalomas
 • 2 felles middager
 • Daglige felles treningsøkter med Linda
 • SUP moro i Las Palmas
 • Utflukt til regnskog og byen Agaete
 • topptur og rundtur Santa Lucia
 • transporter i henhold til program
 • Egentid
 • Norsk aktivitets og reiseleder
 • Sosialt fellesskap mellom andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Gran Canaria, Las Palmas
Dato:19. apr.
Avgang: 19. april - kl. 11.30
Hjemreise
Fly fra: Gran Canaria, Las Palmas
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:26. apr.
Avgang: 26. april - kl. 17.05

Det gode liv. For deg.