Vilja logo
Yogareise
Spania, Mallorca - Porreres

Detox og transformativ retreat på Mallorca

Unn deg selv en helhetlig restart med Trine Berge. Gjennom kosthold, yoga, pusteøvelser og hvile vil du lære å gi slipp på underliggende stress og kjenne på positive effekter og velvære.

YOGAREISE
Få plasser

Reisens høydepunkt

 • Yoga, pusteteknikk og meditasjon i rolige omgivelser
 • Spennende hormonbalansert og plantebasert kosthold
 • Egentid, restitusjon og hvile på en tradisjonell spansk gård
 • Tilgang til portal med detox-oppskrifter, tips og yogaøkter
 • Tilgang til massasje og kropps behandlinger på stedet hos dyktige terapeuter
Dato: 28. mai - 3. jun 2023 / 7 dager
Pris 24 330 kr
Enkeltromstillegg: 1 900 kr

Sunn mat, yoga, pustearbeid, meditasjon og avspenning.

På denne transformerende detoxretreaten fokuserer du innover i deg selv og konsentrerer deg om ditt eget velvære. Det blir servert nydelig og lettfordøyelig plantebasert mat. Sammen med hvile, yoga, pusteøvelser og meditasjon vil dette gjøre underverker og gi en mild, men dyp detox. Kroppen din vil alltid søke helbredelse når du legger til rette for det. Og støtter prosessen igjennom hvile, god og sunn mat og bevegelse. Yogatimene vil vi bruk til å ruste opp fleksibilitet og styrke i sinn, kropp og nervesystem. De bærer preg av lekenhet og at vi skal frigjøre oss, for å gi deg mulighet til å finne mer energi, glede og velvære, i deg selv.

Stedet nærer og løfter sansene våre og du inviteres til hvile, samtidig som vi kan nye et trygt og godt fellesskap. Vi lar energien flyte igjennom kroppen, føler på velvære sammen med likesinnede og alene.

Spennende plantebasert mat
Menyen og kostholdet er satt opp av Trine Berge sammen med Amanda Norris, som er vår kokk under hele oppholdet. Hun lager plantebasert mat, hvor alt er uten melk, sukker og gluten, og kun av de beste råvarer. Dette kostholdet, sammen med yoga og hvilke, demper betennelser, altså lavinflammatorisk, og er hormonbalanserende. Det legges vekt på at maten ikke bare skal være sunn, men skal nytes underveis. Her vil du mest sannsynlig bli overrasket over de gode smakene og variasjonene i det platebaserte kostholdet- og sist men ikke minst, effekten dette kostholdet kan gi deg. Hvert måltid er som en fest i munnen, selv om vi er på en detox.

Vi har med oss et team profesjonelle terapeuter du kan booke behandlinger hos hver dag, under hele oppholdet. Du får mer info om dette tilbudet, en liten stund før avreise.

Du vil bli overrasket over hvor stor effekt en detox retreat har på sinn og kropp, på slutten av uken kan du våkne med mer energi, overskudd og økt velvære i hele deg og dra hjem med oppladede batterier og virkelig kjenner at du stråler fra innerst til
ytterst.

Stedet

Sør på Mallorca, like utenfor den lille autentiske landsbyen Porreres, ligger Finca Sanau. Porreres er en søvnig liten landsby, ca 30 minutters kjøretur fra flyplassen og Palma.
Rett ved stedet vi bor er det et gammelt tidligere kloster på en høyde, som er en flott gåtur fra Finca Sanau.

Overnatting

Spania, Mallorca - Finca Sanau


Sør på Mallorca, like utenfor den lille autentiske landsbyen Porreres, ligger Finca Sanau. En Finca er en landlig eiendom i Spania, gjerne brukt som småbruk og produsent av sitrusfrukter eller vindruer. Finca Sanau brukes i dag som et yogaretreat og er bygget i tradisjonell middelhavsstil. Det pittoresk gårdsbygget har en praktfull hage, et avkjølende basseng med solsenger, flere solfylte terrasser – og er omgitt av svalende sitrus-trær. Her kan du garantert finne roen og gjenvinne energi, kanskje mens du ligger i en hengekøye og lytter til fuglene som synger i den frodige hagen.

En palmetregård forbinder hovedhuset med yogasalen, som er fullt utstyrt med yogamatter, tepper, blokker, bolstere og stropper.

Finca Sanau har en fredelige og vakker beliggenhet, og samtidig kun 30 minutters kjøretur fra flyplassen og kosmopolitiske Palma. Sør-Mallorcas beste strender og pittoreske kystlandsbyer er også en kort kjøretur unna.

Romstype: Delt twinrom, to enkeltrom

Rombeskrivelse: Det er fine dobbeltrom med separate senger. Rommene har delt bad med et rom til.

Les mer

Leder

Trine Berge

Reisetyper: Yogareise

Trine er en lekende, glad og utforskende sjel som elsker å dele det hun har erfart gjennoms sitt virke og livsreise. Hun er lidenskapelig opptatt av det som kan frigjøre og skape en god endring eller vekst i livet.

Trine elsker natur og aktiviteter og har også en god balanse til hvile, ro og refleksjon. Med snart 30 års erfaring innen yoga, meditasjon, kosthold og livsstil har Trine utviklet sin egen yogaretning, Transformativ yoga. Hun har også utgitt flere livsstilsbøker i Norge.

Portrettbilde av Trine Berge
Les mer om Trine Berge

Dagsprogram

Slik ser en vanlig dag ut i retreatuken (med unntak av stranddag og avreisedag).

 • 8.20-08.30: Morgen-detox shot (Frukt står tilgjengelig til enhver tid)
 • 8.30 – 10.10: Dynamisk yoga og meditasjon/pust
 • 10.15 – 11.15: Frokost
 • 11.1514.00: Egentid
 • 14.00 – 15.00: Lunsj
 • 17.15 – 18.30: Rolig yoga og meditasjon – evt yoga nidra
 • 19.00-20.00: Middag

Det kan bli små endringer i programmet, og det vil sendes ut oppdatert program kort tid før reise.

Praktisk info

Språk:
Undervisningen kan foregå på engelsk om vi får andre gjester enn norsk-språklig. I tillegg vil arbeidsteamet som er med på denne turen, snakke engelsk. Men vi er selvsagt behjelpelig med oversettelse der det trengs. Er det bare norsktalende gjester med, vil selvsagt undervisningen være på norsk, om det ikke er engelsktalende instruktører.

Behandlinger:

Vi har med et team av profesjonelle terapeuter du kan booke behandlinger av under oppholdet, dette får du mer info om før avreise.

Bonus-materiell

På slutten av ukens setter vi opp en kirtan-konsert med David Lurey, her blir vi invitert til å chante og synge med på mange av låtene.

Du vil også få tilgang til en portal i forkant slik at du få enda mer ut av retreaten. Da vil du kunne forberede før og jobbe videre etter retreat. Her vil det ligge tips, detoxoppskrifter og yogaøkter. Disse har du tilgang til i 12 måneder.

Språk

Det meste av undervisning er på norsk. Men noe av undervisningen kan foregå på engelsk om instruktør er engelsk. Konserten med David Lurey er på engelsk.

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 28. mai 2023

Antall dager:7

Pris fra:24 330 kr

Leder:

Hva er inkludert

 • Direktefly tur/retur Oslo - Mallorca
 • Transport tur/retur flyplassen - Porreres
 • Overnatting 6 netter i delt rom ved privat villa
 • Alle måltider med spennende plantebasert mat uten melk, sukker og gluten
 • Drikke til maten
 • Transformative Yoga
 • Yoga, pust, meditasjon og avspenning
 • Avslapping og ro
 • Strand utflukt med detoxlunsj og transport
 • Viljaleder Trine Berge med hele veien
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo, Gardermoen
Fly til: Mallorca, Palma
Dato:28. mai
Avgang: 28. mai - kl. 06.30
Hjemreise
Fly fra: Mallorca, Palma
Fly til: Oslo, Gardermoen
Dato:3. jun.
Avgang: 3. juni - kl. 12.50

Gi deg selv en helhetlig restart.