Vilja logo
Kultur- og opplevelsesreise
Kroatia, Dubrovnik

Mat, vin og utflukter i vakre Dubrovnik

Opplev fantastiske Dubrovnik gjennom lokal mat og vin sammen med matblogger Julie Christensen. I Dubrovnik smaker du deg gjennom Kroatisk mat og vinkultur, nyter velfortjent egentid, og blir med på spennende utflukter.

Reisens høydepunkt

 • Besøk på vingård med omvisning, vinsmaking, olivenolje og brød i solnedgang.
 • Heldags tur på seilbåt til tre øyer, med lunsj
 • Vinsmaking på en lokal vinbar
 • Historisk bytur med guide og noen smakebiter på veien
 • Nydelig lokal mat på to flotte restauranter i gamlebyen
 • Olivenoljesmaking
Dato: 27. mai - 3. jun / 8 dager
Pris 15 990 kr
Enkeltromstillegg: 2 240 kr

Utflukter, egentid, lokale delikatesser og vinsmaking

Opplev alt det beste Dubrovnik har å by på sammen med herlige likesinnede mat - og vinelskere. Stå opp og nyt en deilig frokost før vi sammen griper dagen og hopper om bord i en seilbåt som tar oss fra øy til øy i asurblått hav. Smak på sort blekksprut-risotto som er en lokal delikatesse, på vindruer du aldri har hørt om før, og kos deg på solsengen med dine nye venner. Dagsturer på nydelige vingårder og solnedganger av de unike.

Og føler du at det blir mye god mat, finnes det treningsmuligheter på hotellet. I tillegg blir det lagt inn tid til å spasere til de ulike utfluktene, eller du kan velg å bruke et annen transportmiddel som passer deg best.

Julie tar deg med på en personlig mat- og gourmet reise i sitt elskede Kroatia. Det som skulle være en liten ferie i 2022, endte med å bli en måned for henne. Hun ble bergtatt av byens sjarm og sjel, forelsket seg i fersk sjømat, nydelige ukjente vindruer, og den fantastiske gjestfriheten fra lokalbefolkningen.

Stedet

Dubrovnik er en sjarmerende by med masse historie og kultur. Har du sett Game of Thrones? Da har du allerede sett store deler av denne flotte byen.

Dubrovnik er historie, arkitektur, spektakulære utsikter, mat, vin, nydelige strender og solnedganger. Fersk sjømat og stolte vinprodusenter gjør dette til en fantastisk destinasjon for oss som elsker smaksopplevelser. Lokalbefolkningen er vennlige og tar deg godt imot. Det er trygt og godt å være her, med rekordlav kriminalitet og rolige områder.

Overnatting

Kroatia, Dubrovnik - Hotel Perla

Hotel Perla ligger i hjertet av gågaten i den vakre Lapad-bukten. Det er bare 3 km fra det historiske sentrum av byen Dubrovnik. Meget gode bussforbindelser gjør Gamlebyen kun en 10-minutters kjøretur fra Hotel Perla, og en bussholdeplass ligger kun 300 meter fra hotellet.

Den mest populære stranden i Dubrovnik i Lapad-bukten ligger kun 100 meter fra Hotel Perla. Hotellet har en restaurant og et moderne treningsstudio.

Romtype:
Delt twinrom og enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse:
Fine og moderne rom med fine og lyse farger.

Les mer

Leder

Julie B. Christensen

Reisetyper: Kultur- og opplevelsesreise

Julie er en positiv, inkluderende og sulten omreisende som gjennom sin Instagramprofil og blogg de siste to årene har bygget opp et helt samfunn av mat og reiseglade mennesker.

Hun har det siste året reist alene til 17 ulike land, hvor hun har blitt kjent med mange nye mennesker, kulturer og historier. Nå gleder hun seg til å dele de aller beste oppdagelsene med akkurat deg.

For Julie er mat og vin den beste måten å oppleve et nytt reisemål på, og det som knytter folk sammen. Hun er likevel glad i å holde seg i form og ha balanse i livet, blant annet ved å spasere mellom de fleste aktiviteter.

Portrettbilde av Julie B. Christensen
Les mer om Julie B. Christensen

Program

Nivå

Turen er dessverre ikke godt egnet for rullestolbrukere da Dubrovnik generelt er full av trapper, trange fortau og brostein + utflukter i bil og på båt.

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Kroatia

Dato: 27. mai

Antall dager:8

Pris fra:15 990 kr

Hva er inkludert

 • Direktefly tur/retur Oslo - Dubrovnik
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • Overnatting i valgt rom
 • Frokost under hele oppholdet
 • Båttur med lunsj
 • Vinsmaking og besøk på vingård
 • Foodtour i Dubrovnik
 • Viljaleder Julie B. Christiansen
 • Sosialt fellesskap med andre
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo, Gardermoen
Fly til: Dubrovnik
Dato:27. mai
Avgang: 27. mai - kl. 06.00
Hjemreise
Fly fra: Dubrovnik
Fly til: Oslo, Gardermoen
Dato:3. jun.
Avgang: 3. juni - kl. 09.35