Vilja logo
Yogareise
Norge, Geilo

Yoga og malekurs på Geilo

Bli med på en uforglemmelig yoga og malehelg på fjellet. Har du noen gang følt deg i flyt? Vi åpner sansene for farger og gir sjelen påfyll i et unikt fellesskap i vakre omgivelser.

Reisens høydepunkt

 • Deilig myk og rolig yoga
 • Maling med mening
 • Energipåfyll med yoga og farger
 • Fullpensjon med lokalmat
 • Egentid i basseng og badstue
Dato: 26. jan - 29. jan / 4 dager
Pris 9 500 kr

Yoga, maling og egentid på høyfjellet

Fjellet lokker med kald, klar, ren og frisk vinterluft. Inne i varmen på Bardøla høyfjellshotell, åpner vi sansene for lek med farger. Du får fellesskap og sjelelig påfyll og vi skal leke med farger, lerret og pensel, når vi gir kreativiteten gode vilkår.

Charlotte instruerer deg i intuitiv maling, og gir deg øvelser for å gi slipp på kontroll og forventninger. Du får lære om det intuitive maleriet og fargene, komposisjon og dybde, teknikk og fargene - din egen palett.

Renée veileder oss med enkel og virkningsfull yoga relatert til noen av kroppens energisentre.

Med Charlotte som co-pilot maler du dagene dine i de vakreste farger. Du lærer om de syv mest omtalte chakras og deres tilhørende farger. Maling kan være en indre reise og kan på den måten sammenlignes med yoga. Når du gir slipp og er i flyt, kan du oppleve en deilig meditativ tilstand. Charlotte forteller om fargenes innvirkning på hverandre og viser deg ulike teknikker. Du kommer hjem med fornyet kraft og et nydelig bilde malt i et gyllent øyeblikk.

Sammen utforsker vi yogamatten, lerretet, kosten og fargene. Vi puster dypt og maler av hjertens lyst! Yoga, chakra, farger og energiens påvirkning, blir enkelt forklart og gøyalt erfart. Vi gir deg fargelære, blande- og kombinasjons teknikker med ulike materialer. Her settes fantasien i sving med masse farger, helt uten regler og rammer. Vi praktiserer rolige og mykgjørende yogaøvelser som virker frigjørende ved muskelspenninger, stive ledd og mental tretthet.

Dette er en helg fri for pirk, stress og perfeksjonisme. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Vi gir kropp og sjel healing og oppmerksomhet, vi maler og tegner på blanke ark, og du lar motivene få vise seg i all sin prakt, når du er klar!

Stedet

Geilo er en fjellkommune hvor store deler av arealet ligger på over 900 meter over havet. Her har du inngangen til to nasjonalparker, Hallingskarvet og Hardangervidda nasjonalpark. Dette er det perfekte knutepunktet midt mellom Oslo og Bergen, hvor du kommer lettest til med tog. Stedet byr på utrolig mange spennende aktiviteter både sommer og vinter. Med skiløyper, skibakker, turstier, elver og fosser kan du reise hit hele året og oppleve noe nytt hver gang.

Overnatting

Norge, Geilo - Bardøla Fjelltun

Bardøla Fjelltun er Geilos klassiske høyfjellshotell med flotte restauranter, bar, hotellrom og leiligheter. På hotellet finner du også basseng og treningsrom.

Bardøla er et ærverdig hotell med historie i veggene. Her finner du roen i en lun og koselig atmosfære. Med fyr i peisen og varm drikke i koppen kan du nyte stemningen og de historiske inntrykkene hotellet gir.

Bardøla gjør sitt ytterste for å gi deg gode matopplevelser og topp service. Det brukes mye ressurser på god, hjemmelaget mat. Kjøkkenet har alltid ivaretatt norsk – og særlig lokal kokekunst. Bardølas egen-importerte viner er hovedsakelig biodynamiske eller økologiske. De er håndplukket for å harmonere best mulig med kjøkkenet. Her brukes ferske råvarer – ofte fra lokale leverandører. Bardøla har fokus på kvalitet, dyktige, engasjerte medarbeidere og ektefølt møte mellom mennesker. Du føler deg alltid velkommen hit!

Romtype: Delt dobbeltrom, trippelrom, hytte eller enkeltrom
Rombeskrivelse: På de romslige rommene får du god plass og komfort.

Les mer

Leder

Renée Ramsey

Reisetyper: Yogareise

Renée er en svært inspirerende og dyktig yogainstruktør. Hun formidler teknikker for indre ro og balanse, og gir deg øvelser for fokus, spirituell vekst, klarhet og styrke. For Renée er det viktig at yoga er gøy, lett forståelig og utviklende. Og at du får kontakt med deg selv, og kjenner på livsgleden, nysgjerrigheten og kreativiteten som bor i deg. Hun har utarbeidet effektive og gøyale serier med øvelser som hun tar med seg på reisene.

Portrettbilde av Renée Ramsey
Les mer om Renée Ramsey

Forslag til dagsprogram

Yoga før frokost
Frokost
Maletid
Lunsj
Egentid
Maletid med øvelser
Bad
Middag

Praktisk informasjon

Ta med en maleskjorte, forkle eller annet som tåler en maleklatt, og et stort syltetøyglass til skyllevann. Egen Yogamatte, et teppe, og eventuelt pute til hvilestund.

Ønsker du deg en liten skitur mellom programmet, ta gjerne med deg ditt skiutstyr. Ellers er det også mulighet til å låne på stedet.

Veien dit

Vi anbefaler å ta tog fra Oslo eller Bergen til Geilo. Det er en utrolig fin togtur og du kan nyte vinterlandsskapet langs togskinnene.

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Norge

Dato: 26. januar

Antall dager:4

Pris fra:9 500 kr

Reiseleder:

Hva er inkludert

 • Innkvartering i enkeltrom
 • Måltider fra middag torsdag til siste lunsj på søndagen
 • Yogasalen på hotellet under hele oppholdet
 • Fri bruk av bassenget
 • Yoga med Renée
 • Malekurs med Charlotte
 • Malepakke med 1 lerret ( 50 x 70), to pensel sett og 8 farger
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra:
Fly til:
Dato:26. jan.
Avgang: 26. januar
Hjemreise
Fly fra:
Fly til:
Dato:29. jan.
Avgang: 29. januar

Kunsten å utfordre vår indre kritiker, gi slipp på forventinger og glede oss i øyeblikket...

Det er glede det - Charlotte