Vilja logo
Yogareise
Hellas, Karpathos

Yoga, strandliv og egentid på vakker gresk øy

Lær mer om yoga og bli trygg i din yogapraksis i Hellas’ varme solskinn. La alle sanser nyte med salte bad og hjemmelaget og lokale smaksopplevelser på en helt egen yogaretreat med Henriette Lien.

Reisens høydepunkt

 • To yogaøkter med Henriette hver dag
 • Hjemmelaget gresk mat
 • Strandutflukt med piknik
 • Utflukt til fjellbyen Olympos
 • Feriefølelse med en god bok i hengekøya
Dato: 7. jul - 14. jul 2024 / 8 dager
Pris 22 900 kr
Enkeltromstillegg: 2 590 kr

Yoga, sommerbris og påfyll

Dagen starter med dynamisk yoga til sjøutsikt og sval sommerbris, etterfulgt av en stor hjemmelaget frokost. Dagen nytes slik du liker best, om det er på stranda med dupp i havet, en rolig stund i hengekøya eller kanskje med en massasje?

Gjennom yogaøktene får du verktøy til å finne balansen i livet, og til å gi deg selv mer påfyll og energi. På den måten akkurat du trenger det. Er du helt ny til yoga, så vit at Henriette tilpasser til det nivået som passer deg best. Du velger selv hvor mye du vil delta på, og kan med god samvittighet prioritere ekstra egentid.

Ettermiddagstimen er en roligere praksis for å runde av dagen. Du får da praktisere yin yoga som hjelper deg å roe nervesystemet ned. Det blir også et innblikk i thaimassasje, bindevevsavspenning, meditasjon og pusteøvelser. Alt for å lade batteriene så mye som mulig på den mest behagelige måten.

Stedet

Karpathos er den nest største øya i den greske gruppen Dodekanesene i det sørøstlige Middelhavet. Øya ligger rett mellom Rhodos og Kreta. Det er en fjelløy med dype daler og topper som tilbyr panoramautsikt over hele øya. Klimaet gir varme somre med temperaturer på 30 grader og milde vintre med en gjennomsnittstemperatur på 16 grader. Om vinteren og våren er øya dekket av grønt gress og blomster i alle farger.

Katy`s Island Retreat ligger i Adia, på vestkysten av Karpathos, ved foten av et fjell som strekker seg ned til det vakre Egeerhavet, omgitt av furutrær og Bougainvillea og med fantastisk utsikt over kysten. Adia er et rolig sted på øya.

Overnatting

Hellas, Karpathos - Kathy's Island Retreat

På vestkysten av øya Karpathos ligger Kathy’s Island Retreat. Stedet ligger i et rolig og vakkert område av øya, midt mellom fjell og vann med nydelig havutsikt. I gangavstand til retreaten finnes det to flotte strender. I hagen kan du lene deg tilbake i en rekke hengekøyer som henger rundt om for de som ønsker å slappe av i skyggen av de flotte furutrærne. Det serveres smakfull og sunn vegetarisk middelshavsmeny. Kathy´s Island Retreat har stort fokus på sunn livstil, med blant annet ferske grønnsaker fra egne økologiske grønnsakshage.

Romtype:
Delt twinrom, få enkeltrom
Rombeskrivelse:
Totalt 14 rom. Noen rom har balkong med havutsikt og noen rom har takterasse, eget moderne bad, kjøleskap og luftkondisjonering.

 • Hele stedet kun for oss
 • Stor hage med hengekøyer og sitteplasser
 • Avstand til Karpathos flyplass: 25 minutter
Les mer

Leder

Henriette Lien

Reisetyper: Yogareise

På tur med Henriette blir det dynamiske yogaklasser i tillegg til yin og meditasjoner hver dag. Hennes lidenskap og ønske for de som blir med på tur er å gi de en liten pause fra hverdagen hvor de kan ta litt avstand fra hverdagen og se både seg selv og livet sitt litt utenfra. På den måten blir det enklere å se om man er på rett spor eller om det er noe man ønsker å justere på. Det blir gode samtaler og latter, men og rom for stillhet og egentid.

Portrettbilde av Henriette Lien
Les mer om Henriette Lien

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Hellas

Dato: 7. juli 2024

Antall dager:8

Pris fra:22 900 kr

Leder:

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur direkte Oslo - Karpathos inkludert bagasje
 • Transport flyplass - retreat tur/retur
 • 7 netter i privat yogaretreat i delt rom
 • 3 sunne og smakfulle måltider daglig (drikke er ikke inkl)
 • 2 daglige yoga økter med Henriette Lien
 • Felles utflukter og aktiviteter i følge program
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Hellas, Karpathos
Dato:7. jul.
Avgang: 7. juli - kl. 06.00
Hjemreise
Fly fra: Hellas, Karpathos
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:14. jul.
Avgang: 14. juli - kl. 12.15