Vilja logo
Kultur- og opplevelsesreise
Norge, Hurtigruten - Langs Norskekysten

Hurtigruten fra Oslo - påskeferie fra langs Norskekysten

Bli med når Hurtigruten skriver historie og seiler ut fra Oslo for aller første gang. Se hovedstadens glitrende lys forsvinne i det fjerne, og gled deg over synet av landskapet og flere høydepunkter langs Oslofjorden. Vi er på vei, fra Oslo til Kristiansand, Haugesund, Ålesund, Brønnøysund, Lofoten og til Tromsø! Velkommen til magiske og innholdsrike dager sammen; om bord og på utflukter i land.

Reisens høydepunkt

 • Påsketur ombord MS Trollfjord med Vilja og vår leder Anne Iljen
 • Reisen starter i Oslo, vi går ombord i Trollfjord her
 • Seil langs norskekysten, som er en av verdens lengste kystlinjer, helt fra Oslo i sør til Tromsø, over den nordlige polarsirkelen
 • Vi cruiser på MS Trollfjord, renovert i 2023, for å gi de beste og mest komfortable gjesteopplevelsene
 • Lær mer om lokalsamfunnene langs kysten, og du kan bli med på en rekke spennende, valgfrie utflukter.
Dato: 24. mar - 30. mar 2024 / 7 dager
Pris 17 600 kr

Påskestemning langs Norskekysten

MS Trollfjord ligger og venter på deg ved kaia i Oslo, klar for avgang når det nærmer seg kveld den 24. mars – første søndagen i påsken.

Reisen med Hurtigruten beskrives som verdens vakrestes sjøreise – og nå for første gang; direkte ut fra Oslo. Opplev et fantastisk mangfold av vill, vakker og dramatisk natur, og se likhetene og forskjellene mellom byene og tettstedene i havnene vi legger til kai.

Hurtigruten har seilt noen av de strekningene vi skal seile i 130 år. En viktig del av hverdagen for mange. Og det er nettopp denne tilhørigheten som gjør at vi får de autentiske opplevelsene og kommer tettere på den norske folkesjela.

Når du reiser med Hurtigruten får du ikke bare se norskekysten, du får også smake den. Under seilingen får vi kystens beste lokale produkter levert direkte i havnene vi besøker. I restaurantene om bord kan du nyte torsk fra Vesterålen som smelter i munnen, prisvinnende oster fra Lofoten og lokaløl fra Bergen.

Om bord har vi inkludert helpensjon med tre daglige måltider samt mineralvann, kaffe og te. Vi har egne bord reservert for oss i Vilja.

Hver dag byr på nye eventyr, vi lager planer sammen og drar kanskje på turer sammen? Ellers møtes vi til en ettermiddagskaffe, eller kanskje en felles tur i badstua? Vi er med og inviterer til fellesskap og litt aktiviteter hver dag.

Stedet

Stopp underveis på seilingen

Oslo
Kristiansand
Haugesund og Hardangerfjorden
Ålesund
Brønnøysund
Lofoten
Tromsø

Overnatting

Hurtigruten, Trollfjord

Trollfjord har 300 lugarer og er sertifisert for 654 gjester. Skipet består av 9 dekk. Felles for alle er at det er store vinduer slik at man – uansett hvor på skipet man er – kan nyte og se utsikten. Hurtigruta har drastisk redusert bruk av plast om bord og de anbefaler alle å ta med påfyllbare vannflasker.

Når vi er nært dyreliv, ber vi deg om å følge rådene til kystekspertene og utfluktsguidene, og alltid opptre på en måte som ikke forstyrrer den naturlige atferden til dyrene.

4 ulike lugartyper å velge mellom: Innvendig lugar, utvendig lugar med begrenset utsikt eller utvendig lugar med full utsikt. Enkeltlugar mot tillegg.

Enkel lugar: Enkeltrom er mulig, men det er kostbart. Hos oss i Vilja kan du velge å dele lugar, da finner vi en romvenn til deg av samme kjønn.

Les mer

Leder

Anne Iljen Langfeldt

Reisetyper: Kultur- og opplevelsesreise, Aktiv ferie

Anne Iljen er en glad spreking som elsker å jogge og aldri sier nei til et bad – sommer som vinter. På fritiden liker hun å oppleve og lære nye ting. Hun er en allsidig treningskompis som med turer i skogen, SUP på sjøen, ski på beina eller vin på stranden stadig tar med seg venner og glade jenter på nye eventyr.

Anne Iljen jobber med reiseproduksjon hos Vilja, og har en finger med i det meste. Hun er ansvarlig for kunderelasjoner og kontakt med våre samarbeidspartnere.

Portrettbilde av Anne Iljen Langfeldt
Les mer om Anne Iljen Langfeldt

Program

Reise alene?

Vilja – mer enn en reise, har som mantra at det vi kvinner vokser på er å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i det ukjente. Kvinner får nye opplevelser og erfaringer når de reiser på tur med Vilja. Det å dele rom med en fremmed, kan være en del av denne reiseopplevelsen. Å dele rom kan være både berikende og veldig positivt. Kanskje finner du din hjertevenn - en venninne for livet, en venn du kan ha glede av i mange år og reise på turer sammen med!

Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha egen reisevenninne – vi er med og mange som venter på å bli kjent med DEG!

Valgfrie utflukter

Utforsk stedene vi anløper med et bredt utvalg av spennende utflukter, som ofte kan kombineres med andre tilgjengelige utflukter i havnene. Ekskursjonsprogrammet som presenteres viser noen mulige utflukter under reisen. Det endelige programmet blir satt opp og kan bestilles 180 dager før seilingen

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Norge

Dato: 24. mars 2024

Antall dager:7

Pris fra:17 600 kr

Hva er inkludert

 • Innkvartering i valgt lugar på Hurtigruten
 • All mat på hele seilingen
 • Viljaleder Charlotte er med på hele seilingen
 • Nydelig havner og vakker natur
 • Eget program med Viljareiser
 • 1 plantet tre i Viljaskogen
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet