Vilja logo
Yogareise
Italia, Abruzzo

Sanselig yoga og nærende meditasjon i Italias grønne dal

I grønne og landlige Abruzzo finner du ro til å nyte yoga, deilig mat og hyggelig felleskap. Vårt unike sted Villalfonsina med utsikt over olivenlunder og vingårder inviterer til nytelse og lave skuldre. Vi er midt på landet og yoga, meditasjon og bevegelse blir vår inngangsport til en ny vår i din kropp.

Reisens høydepunkt

 • Yoga og meditasjon hver dag
 • Ta del av øvelser for å fremme styrke og bevegelighet i kroppen
 • Somatisk og nærende slow yinyoga om ettermiddagen
 • Frigjørende bevegelser og intuitiv dans
 • En uke med nydelig hjemmelaget italiensk vegetarisk mat
 • Besøk på vingård med vinsmaking
Dato: 6. mai - 13. mai / 8 dager
Pris 18 400 kr

Sanselig yoga og nærende meditasjon

Utendørs i den nydelige yogashalaen møtes vi hver morgen for en herlig, styrkende morgenklasse til lyden av fuglekvitter og utsikt over bassenget og det bølgende landskapet.

Med en unik gjestfrihet, hygge og samvær rundt måltider og aktiviteter inviteres vi til denne arkitektoniske perle på den italienske landsbygden. Vårt fokus rundt yoga, meditasjon, egenpleie og indre påfyll vil gi deg en følelse av ro, styrke og balanse i en skjønn harmoni. Vår yoga er sanselig og nærende yoga med flytende bevegelser og stor tilstedeværelse. En slags moving meditasjon. Christina kaller det Essensual Yoga. Dette er en reise for deg som har gjort yoga en stund. Vårt fokus er mer på tilstedeværelse enn teknisk undervisning i stillingene, derfor er det fint med litt førkunnskaper.

Morgenklassene er litt mer fysiske og med mer fokus på stillinger og sekvenser for å bygge styrke og bevissthet. Ettermiddagsklassene blir i rolig yinyoga-stil. Vi øver opp vår sensibilitet og vår intuisjon og implementerer intuitive bevegelser, free movement og noen ganger fri dans. Oppdag yogaen som en dans mellom ditt indre og ditt ytre.

Dagen kan du tilbringe ved bassenget med en bok, eller kanskje du vil forbedre svømmeteknikken din? Verten, Pelle, er tidligere profesjonell svømmer og kan gi noen tips. Ønsker du å gå eller jogge, er naturen rundt perfekt for dette.

I løpet av uken besøker vi en vingård og smaker de deilige lokale vinene, samt tar en sykkeltur i det åpne, flate landskapet.

En av dagene tar vi en fottur langs kysten ved nasjonalparken, samt en hyggelig tur til middelalderbyen Vasto.

Det unike stedet har vi helt for oss selv. De svenske vertene Pelle og Ingrid tar godt vare på oss. Med den lavmælte luksusen som bakteppe kan du sjekke inn med kropp, sjel og hele deg for en uke med fordypet kunnskap om yoga og meditasjon. Dette er en uke du sent vil glemme!

Stedet

Abruzzo er region i Italia. Regionen er kjent som "den grønneste regionen i Europa" da en tredjedel av området er nasjonalparker og vernet naturområde. Her finner du flotte sandstrender, vakre skoger, store fjellkjeder. Villalfonsina ligger like ved vårt unike sted. Dette er en liten og koselig landsby midt blant Majella-fjellene og Adriaterhavet, omgitt av olivenlunder og vingårder. Det er ca 2,5 lang biltur fra flyplassen i Roma til vårt magiske sted.

Overnatting

Italia, Abruzzo - Villalfonsia Country House

Vår vakre designperle Villalfonsina Country House er arkitektonisk helt unikt tilpasset landskapet, som består av vingårder og olivenlunder. Med hjerte i detaljer har vertskapet, Pelle og Ingrid skapt et unikt og eksklusivt sted for yogagrupper som vår gruppe. Her nyter vi vegetarisk mat, frokost, lunsj og middag - og vin til måltidene hvis det er ønskelig. Med den lavmælte luksusen som bakteppe kan du sjekke inn med kropp, sjel og hele deg for en uke med fordypet kunnskap om yoga og meditasjon.

Vårt hus er bygget i en halvsirkel over to etasjer, med en hovedetasje som inneholder en nydelig lounge samt deilig, stor spiseplass, der vi inntar frokost, lunsj og middag når vi ikke spiser utendørs.

Romtype: 8 doble soverom
Rombeskrivelse: Alle rom er lyse og flotte, og har utsikt mot bassengområdet og dalen.

 • Basseng
 • Treningsrom
 • Yogashala
 • Trådløst internett er tilgjengelig i offentlige områder gratis
Les mer

Leder

Christina Straume

Reisetyper: Yogareise

Med lidenskap for kropp i bevegelse og stillhet i sinn, inviterer Christina sine «yogisar» til å bli kjent med seg selv på nytt gjennom yoga, meditasjon, fri bevegelse og dans.

Portrettbilde av Christina Straume
Les mer om Christina Straume

Eksempel på dagsprogram

07:30 - Morgenpraksis med meditasjon og yoga
09:30 - Stor og innbydende frokostbuffet
10:30 - 14:00 - Egentid og utflukter
14:00 - Herlig lunsj
16:30 - 18:00 - Ettermiddagsyoga
19:00 - Nydelig middag

Nivå

Denne reisen passer for deg som er frisk og liker å være aktiv og har gjort noe yoga fra før.

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Italia

Dato: 6. mai

Antall dager:8

Pris fra:18 400 kr

Reiseleder:

Hva er inkludert

 • Direktefly tur/retur Oslo - Roma
 • Transport tur/retur flyplassen til Abruzzo
 • 7 netter i delt rom i vår private villa
 • Daglige yoga økter med Christina Straume
 • All mat og drikke (unntatt 1 lunsj og 1 middag),
 • Bussreiser under dagene vi har turer og utflukter (2 utflukter)
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
 • Herlig fellesskap med andre yoga interesserte jenter

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo, Gardermoen
Fly til: Roma, Fiumicino
Dato:6. mai
Avgang: 6. mai - kl. 16.45
Hjemreise
Fly fra: Roma, Fiumicino
Fly til: Oslo, Gardermoen
Dato:13. mai
Avgang: 13. mai - kl. 20.40

Senk skuldrene, og ta inn omgivelsene