Vilja logo
Yogareise
Italia, Abruzzo

Sanselig yogareise med Henriette Lien

I grønne og landlige Abruzzo finner du ro til å nyte yoga, deilig mat og hyggelig felleskap. Vårt unike sted Villalfonsina med utsikt over olivenlunder og vingårder inviterer til nytelse og lave skuldre.

Reisens høydepunkt

 • To yogaøkter med Henriette hver dag
 • En uke med nydelig hjemmelaget italiensk vegetarisk mat
 • Besøk på vingård med vinsmaking
 • Den italienske landsbygden
 • Unikt sted blant vinrankene

Pust og yoga i omgivelser du aldri glemmer

Utendørs i den nydelige yogashalaen møtes vi hver morgen for en herlig, dynamisk yoga til lyden av fuglekvitter og utsikt over det bølgende landskapet.

Med en unik gjestfrihet, hygge og samvær rundt måltider og aktiviteter inviteres vi til denne arkitektoniske perle på den italienske landsbygden. Vårt fokus rundt yoga, meditasjon, egenpleie og indre påfyll vil gi deg en følelse av ro, styrke og balanse i en skjønn harmoni.

Gjennom yogaøktene får du verktøy til å finne balansen i livet, og til å gi deg selv mer påfyll og energi. På den måten akkurat du trenger det. Er du helt ny til yoga, så vit at Henriette tilpasser til det nivået som passer deg best. Du velger selv hvor mye du vil delta på, og kan med god samvittighet prioritere ekstra egentid.

Ettermiddagstimen er en roligere praksis for å runde av dagen. Du får da praktisere yinyoga som hjelper deg å roe nervesystemet ned. Det blir også et innblikk i thaimassasje, bindevevsavspenning, meditasjon og pusteøvelser. Alt for å lade batteriene så mye som mulig på den mest behagelige måten.

Dagen kan du tilbringe ved bassenget med en bok, eller kanskje du vil forbedre svømmeteknikken din? Verten, Pelle, er tidligere profesjonell svømmer og kan gi noen tips. Ønsker du å gå eller jogge, er naturen rundt perfekt for dette.

I løpet av uken besøker vi en vingård og smaker de deilige lokale vinene, samt tar en sykkeltur i det åpne, flate landskapet.

Det unike stedet har vi helt for oss selv. De svenske vertene Pelle og Ingrid tar godt vare på oss. Med den lavmælte luksusen som bakteppe kan du sjekke inn med kropp, sjel og hele deg for en uke med yoga og meditasjon. Dette er en uke du sent vil glemme!

Stedet

Abruzzo er region i Italia. Regionen er kjent som "den grønneste regionen i Europa" da en tredjedel av området er nasjonalparker og vernet naturområde. Her finner du flotte sandstrender, vakre skoger, store fjellkjeder. Villalfonsina ligger like ved vårt unike sted. Dette er en liten og koselig landsby midt blant Majella-fjellene og Adriaterhavet, omgitt av olivenlunder og vingårder. Det er ca 2,5 lang biltur fra flyplassen i Roma til vårt magiske sted.

Overnatting

Italia, Abruzzo - Villalfonsia Country House

Vår vakre designperle Villalfonsina Country House er arkitektonisk helt unikt tilpasset landskapet, som består av vingårder og olivenlunder. Med hjerte i detaljer har vertskapet, Pelle og Ingrid skapt et unikt og eksklusivt sted for yogagrupper som vår gruppe. Her nyter vi vegetarisk mat, frokost, lunsj og middag - og vin til måltidene hvis det er ønskelig. Med den lavmælte luksusen som bakteppe kan du sjekke inn med kropp, sjel og hele deg for en uke med fordypet kunnskap om yoga og meditasjon.

Vårt hus er bygget i en halvsirkel over to etasjer, med en hovedetasje som inneholder en nydelig lounge samt deilig, stor spiseplass, der vi inntar frokost, lunsj og middag når vi ikke spiser utendørs.

Romtype: 8 doble soverom
Rombeskrivelse: Alle rom er lyse og flotte, og har utsikt mot bassengområdet og dalen.

 • Basseng
 • Treningsrom
 • Yogashala
 • Trådløst internett er tilgjengelig i offentlige områder gratis
Les mer

Leder

Henriette Lien

Reisetyper: Yogareise

På tur med Henriette blir det dynamiske yogaklasser i tillegg til yin og meditasjoner hver dag. Hennes lidenskap og ønske for de som blir med på tur er å gi de en liten pause fra hverdagen hvor de kan ta litt avstand fra hverdagen og se både seg selv og livet sitt litt utenfra. På den måten blir det enklere å se om man er på rett spor eller om det er noe man ønsker å justere på. Det blir gode samtaler og latter, men og rom for stillhet og egentid.

Portrettbilde av Henriette Lien
Les mer om Henriette Lien

Eksempel på dagsprogram

07:30 - Morgenpraksis med meditasjon og yoga
09:30 - Stor og innbydende frokostbuffet
10:30 - 14:00 - Egentid og utflukter
14:00 - Herlig lunsj
16:30 - 18:00 - Ettermiddagsyoga
19:00 - Nydelig middag

Nivå

Denne reisen passer for alle.

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Italia

Leder:

Hva er inkludert

 • Direktefly tur/retur Oslo - Roma
 • Transport tur/retur flyplassen til Abruzzo
 • 7 netter i delt rom i vår private villa
 • Daglige yoga økter med Henriette Lien
 • All mat og drikke (unntatt 1 lunsj og 1 middag),
 • Bussreiser under dagene vi har turer og utflukter (2 utflukter)
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
 • Herlig fellesskap med andre yoga interesserte jenter

Senk skuldrene, og ta inn omgivelsene