Vilja logo
Yogareise
Amalfi, Italia

Sanselig yogaopplevelse på vakre Amalfikysten

Med leder

Henriette Lien

I det vakre hageanlegget ved Villa Crawford får du nyte daglige yogaøkter, pust og bruke alle sansene dine. Velkommen på en fantastisk yogaferie ved Italias vakreste kystområde.

YOGAREISE
Fullbooket!

Reisens høydepunkt

 • To yogaøkter med Henriette hver dag
 • Nydelig mat fra det italienske kjøkken
 • Vandring på «Gudenes sti» med majestetisk utsikt
 • Feriefølelsen med muligheter for bading og fotturer
 • Kafèbesøk og nye, fine bekjentskap
Portrettbilde av Henriette Lien

Leder:

Henriette Lien

Dato:

10.okt. - 17.okt.
Pris 18 500 kr
Enkeltromstillegg: 4 060 kr

Pust og nyt yoga i omgivelser du aldri glemmer

Dagen starter med dynamisk yoga i den deilige hagen, etterfulgt av en god frokost. Dagen nytes slik du liker best, om det er bading i sjøen, en rolig stund i hagen eller kanskje med en egen liten utflukt?

Gjennom yogaøktene kan du finne verktøy til å finne balansen i livet, og til å gi deg selv mer påfyll og energi. På den måten akkurat du trenger det. Er du helt ny til yoga, så vit at Henriette tilpasser til det nivået som passer deg best. Du velger selv hvor mye du vil delta på, og kan med god samvittighet prioritere ekstra egentid.

Ettermiddagstimen er en roligere praksis for å runde av dagen. Du får da praktisere yinyoga som hjelper deg å roe nervesystemet ned. Det blir også et innblikk i thaimassasje, bindevevsavspenning, meditasjon og pusteøvelser. Alt for å lade batteriene så mye som mulig på den mest behagelige måten.

Stedet

Amalfi

Amalfi er et meget ettertraktet ferieområde. Med store naturopplevelser, nydelig mat og svært gode bademuligheter. Hele kysten oser av sjarm og litt luksus, men ekte liv. De romerske keiserne hadde et imperium å velge fra, men de bygget sine sommervillaer på Capri. Du vil garantert også nyte den gode vinen, sitronlikøren og maten - akkurat som dem.

Amalfikysten er på UNESCOs verdensarvliste som et område av stor fysisk skjønnhet og naturlig mangfold. Stedet har vært bosatt siden tidlig middelalder og har arkitektoniske og kunstneriske verker av stor betydning. Her er en allsidighet som er tilpasset terrengets mangfoldighet, fra vingårder i terrasselandskap og hager i nedre skråninger til brede beiteland i opplandet.

Overnatting

Italia, Amalfi - Villa Crawford

Forfatter Francis Marion Crawford sin private villa ble ombygget til kloster. Senere et sanselig overnattingssted og er i dag en unik opplevelse å få komme til. Villa Crawford byr på langt mer enn en vanlig hotell-opplevelse!

Villaen har en eksklusiv beliggenhet på en klippe med slående utsikt over Amalfikysten. Rett foran oss kan vi skue Capri, Ischia, Sorrento og Napoligulfen. Det er 1500 kvadratmeter med hageanlegg, skulpturer og stier å vandre på. Det var her mr. Crawford skrev mange av sine verdensberømte bøker. Villa Crawford er enkelt, men elegant innredet. Det serveres frokost og middag (individuelt meny-valg med 3 retter 3 kvelder) i hotellets store sal (inkludert).

Romtype: Delt twin rom og enkeltrom
Rombeskrivelse:
Hotellrommene har privat baderom, klimaanlegg og Wifi.

 • Kapell
 • Trådløst Internett
 • Avstand til Napoli: 1 time

Leder

Henriette Lien

Reisetyper: Yogareise

På tur med Henriette blir det dynamiske yogaklasser i tillegg til yin og meditasjoner hver dag. Hennes lidenskap og ønske for de som blir med på tur er å gi de en liten pause fra hverdagen hvor de kan ta litt avstand fra hverdagen og se både seg selv og livet sitt litt utenfra. På den måten blir det enklere å se om man er på rett spor eller om det er noe man ønsker å justere på. Det blir gode samtaler og latter, men og rom for stillhet og egentid.

Portrettbilde av Henriette Lien
Les mer om Henriette Lien

Program

Morgen

90 min med Vinyasa flow (med forskjellige tema)

Egentid

Fyll dagen med solskinn, bading eller utforsk de mange mulighetene som finnes for utflukter og fotturer (se beskrivelse under). En koselig kafétur med litt skravlings eller en god bok i fred og ro er også et godt valg. Dagen er din!

Sen ettermiddag

Yin/stretch/meditativ praksis

Vår villa har yogamatter tilgjengelig så det trenger du ikke å ta med deg. Yogaøktene vil foregå ute under solen i den store, rolige hagen (innendørs om været tilsier det). Det vil være en mulighet å booke privattimer med Henriette mot et tillegg i prisen. Du kan delta på reisen uansett om du er nybegynner eller erfaren yogi.

Utflukt med vandring på «Gudenes sti»

En av dagene har vi inkludert en fottur langs "Gudenes sti" med lokal engelsktalende guide. Hvis det bare er èn fottur du skal gå i Amalfi er det denne! Stien fra Agerola til Positano er lett å følge og praktisk talt uten stigning. Det er Amalfikystens mest populære vandringsrute. En utrolig vakker kyststi med majestetisk utsikt! Vi kjører med privat buss til startpunktet og blir hentet etter våre 100 trappetrinn ned til bilveien i Positano. Vi har med pikniklunsj (inkl.), og tar oss tid til en kaffepause med den deiligste iskrem på veien (ikke inkl.).

Frokost og middag daglig, servert i vår villa er inkludert.
Lunsj ordner du som du ønsker, og det er mange muligheter i nabolaget.

Inkludert

 • Fly direkte tur/retur Oslo – Napoli
 • Transport tur/retur flyplassen i Napoli – Villa Crawford (ca 45 min)
 • 7 netter i delt twinrom
 • Halvpensjon (frokost og middag daglig) servert i vår villa
 • Daglige yogaøkter med Henriette Lien
 • Vandrings tur langs Gudenes sti med lokal guide samt transport
 • Sosialt fellesskap med andre kvinner
 • Et tre planet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet.

Flyinformasjon

10. oktober 2022
Oslo, Gardermoen - Italia, Napoli kl 06:30 - 09:45

17. oktober 2022
Italia, Napoli - Oslo, Gardermoen kl 10:45 - 14:20