Vilja logo
Kultur- og opplevelsesreise
Italia, Sicilia, Giardini - Naxos

Ferie under den italienske solen

Taormina og Giardini Naxos er populære feriesteder på Sicilias østkyst. Lev deg inn i den gamle byens historie og arkitektur, nyt solen på stranden i Naxos og slapp av under den italienske solen. Bli med på en ferie helt uten forpliktelser.

Reisens høydepunkt

 • Vakre Taormina
 • Båttur med utsikt mot Edna og Sicilias vakre kystlinje
 • Hyggelig lite hotell rett ved havet med personlig preg
 • Ferieliv, deilig egentid og god mat med matentusiast Julie Christensen som leder.
Dato: 20. jun - 27. jun / 8 dager
Pris 15 900 kr

Ferietid med sol, bad og opplevelser

Sicilia, og særlig Taormina har vært et favorittsted for de rike og berømte helt siden byen var en del av "Den store rundreisen i Europa", som ble gjennomført av overklassen i det engelske samfunnet i det 17. og 18. århundret. Vi kommer til steder med lang tradisjon for et ekte og godt ferieliv. Nå er det vi som skal hit sammen.

Hotellet er et håndplukket, lite familieeid hotell med kun 10 rom. Her bor vi rett ved havet og har hele hotellet for oss selv! Det er ikke lagt opp til så mye program på denne reisen, rett og slett fordi dette er din sommerferie. Sammen kan vi gå noen fine turer på stranden eller i byen for å få inn litt mosjon. Men det er helt frivillig. Byen vi bor i er Naxos by og ligger rett ved stranden, med kort vei til Taormina. En av dagene besøker vi selvsagt den historiske Taourmina og tar lokalbussen til stasjon, hvor gondolen som tar oss 200 meter rett opp og til den unike og vakre byen. Her besøker vi det greske amfiteateret, katedralen, og nyte italiensk måltid og livet på piazzaen. Inni mellom all kultur blir det latmannsdager på stranden og herlige italienske delikatesser!

Stedet

Giardini - Naxos kalles også havnebyen til Taormina. Landskapet rundt bukten og sandstranden består av steinete odder og gresskledde nes med fine landskapsformasjoner som Azzurra-grotten. Taormina er vår viktigste severdighet, og hit reiser vi med taubane fra havet. Reisen hit med gondol er en spennende severdighet i seg selv, men også en rask og praktisk måte å komme seg opp i høyden på. Ved øvre stasjon har du flott utsikt over strendene og vikene i Mazzarò og de historiske landemerkene i Taormina.

Overnatting

Sicilia, Giardini Naxos - Hotel Porto Azzurro

Hotel Porto Azzurro ligger i Giardini Naxos. På dette hyggelige hotellet får du en god blanding av verdi for pengene, komfort og bekvemmelighet, herlig italiensk atmosfære. Med kort avstand til de mest populære landmerkene som Castello di Schisò (0,3 km) og Chiesa di San Pancrazio (0,9 km) og Nike di Kalkis (monument).

Hotellet har kun 10 rom. Vi har leid hele hotellet og vil nyte alle fasiliteter her. Det blir også servert frokost hver dag. Her får vi personlig og ekte italiensk sjarm.

Romtype: Delt rom
Rombeskrivelse:
Alle rommene har flatskjerm-tv, klimaanlegg og minibar, og gratis wifi.

Les mer

Leder

Julie B. Christensen

Reisetyper: Kultur- og opplevelsesreise

Julie er en positiv, inkluderende og sulten omreisende som gjennom sin Instagramprofil og blogg de siste to årene har bygget opp et helt samfunn av mat og reiseglade mennesker.

Hun har det siste året reist alene til 17 ulike land, hvor hun har blitt kjent med mange nye mennesker, kulturer og historier. Nå gleder hun seg til å dele de aller beste oppdagelsene med akkurat deg.

For Julie er mat og vin den beste måten å oppleve et nytt reisemål på, og det som knytter folk sammen. Hun er likevel glad i å holde seg i form og ha balanse i livet, blant annet ved å spasere mellom de fleste aktiviteter.

Portrettbilde av Julie B. Christensen
Les mer om Julie B. Christensen

Program

Herlig egentid til å virkelig slappe av og nyte. Sosialt samvær når du ønsker og bevegelse i ditt tempo, når det passer for deg. Julie elsker å gå turer eller trene med kroppsvekt så her kan du hive deg med om du ønsker!

En av dagene har vi felles utflukt, de andre er dine og du bare nyter. Kanskje blir det en ny felles utflukt; til Edna den aktive vulkanen eller til ut på sykkeltur? Dette bestemmer vi underveis.

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Italia

Dato: 20. juni

Antall dager:8

Pris fra:15 900 kr

Hva er inkludert

 • Flyreise Oslo - Sicilia inkludert bagasje
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • 7 netter i delt rom med frokost
 • 3 middager
 • Viljaleder Julie
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo
Fly til: Sicilia
Dato:20. jun.
Avgang: 20. juni
Hjemreise
Fly fra: Sicilia
Fly til: Oslo
Dato:27. jun.
Avgang: 27. juni

Italia og Sicilia er helt magisk, dette blir en herlig opplevelse og garantert en vinner for deg som er glad i det italienske kjøkken!