Vilja logo
Treningsreise
Italia, Taormina - Sicilia

Aktive dager på Sicilias vidunderlige østkyst

Hva med en uke på sjarmerende Sicilia, med to daglige treningsøkter og italiensk mat, sol og palmer? Dette er en ferie hvor vi nyter alt det gode Italia byr på.

Reisens høydepunkt

 • Lite og privat hotell
 • Sunn og god middelhavsmat
 • Tett på Taormina
 • Trening og kjærlighets- meditasjon med Jasmin
 • Ekte italiensk is på piazzaen i Taormina
 • Kort vei til stranden
Dato: 3. aug - 10. aug / 8 dager
Pris 16 900 kr

Ferie og trening på Sicilia

Dette er en ferie for den moderne livsnyter: kombinasjon av trening, god mat, sol og vakker natur.

Jasmin guider deg gjennom to daglige treninger med fokus på balanse, styrke, strekk og mobilitet. Morgenøkten gjøres ute hvor vi nyter omgivelsene og den italienske atmosfæren, mens du strekker deg, blir sterkere og avslutter økten med en rolig avspenning. Hun avslutter med en kjærlighetsmeditasjon, hvor hun guider deg igjennom kjærlighetskraften til livet, deg selv og alt rundt deg.

Treningen denne uken passer for alle kvinner. Jasmin har tilpasset trening og meditasjoner ekstra for hormoner. Alt du lærer på denne ferien kan du enkelt ta med deg hjem i hverdagen!

Vi bo i Giardini Naxos er en koselig småby like ved Taormina. Her får du kombinasjonen med de siciliansk hverdagsliv i de eldre kvartalene blandet med moderne strandliv ved Racanti-delen. Hyggelige restauranter, barer og atmosfære.

Mellom øktene nyter vi deilige måltider. Du kan også ta bussen til den nærliggende byen Taormina, for ettermiddagskaffe eller et glass med lokal vin til pizzaen.

Stedet

Taormina ligger på østkysten av Sicilia og er helt klart Sicilias mest kjente reisemål. Byen passer utmerket for deg som vil ha litt fred og ro med bilfrie gater og fine severdigheter som den greske amfiteateret. Med små trange, sjarmerende gater, kan du rusle rundt uten de store planene og bare ta innover deg stemningen av autentisk Italia.
Høyt hengende i fjellsiden med fantastisk utsikt over Naxosbukten.

I den den lange gågaten er det flere is-kiosker, og du kan ta en pust i bakken på de mange kafeene og restaurantene som ligger her.

Eller kanskje vil du oppsøke de vakre kirkene eller noen av de andre severdighetene i området? Er du kultur- og historieinteressert, har du mye å se fram til, blant annet det greske amfiteateret. Herfra har du flott utsikt mot vulkanen Etna.

Overnatting

Sicilia, Giardini Naxos - Hotel Porto Azzurro

Hotel Porto Azzurro ligger i Giardini Naxos. På dette hyggelige hotellet får du en god blanding av verdi for pengene, komfort og bekvemmelighet, herlig italiensk atmosfære. Med kort avstand til de mest populære landmerkene som Castello di Schisò (0,3 km) og Chiesa di San Pancrazio (0,9 km) og Nike di Kalkis (monument).

Hotellet har kun 10 rom. Vi har leid hele hotellet og vil nyte alle fasiliteter her. Det blir også servert frokost hver dag. Her får vi personlig og ekte italiensk sjarm.

Romtype: Delt rom
Rombeskrivelse:
Alle rommene har flatskjerm-tv, klimaanlegg og minibar, og gratis wifi.

Les mer

Leder

Jasmin Haraldsen

Reisetyper: Treningsreise

Jasmin byr på inspirasjon og livsglede på reiser med bevegelse, mobilitet, yoga, pilates, styrke og Jasmins kjærlighetsmeditasjon. Hun deler mer enn gjerne av sin livsglede og livserfaring. Hun inviterer deg med inn i sin verden av fellesskap, treningsøkter, turer, ro/hvile, dans og glede. Etter trening, avslutter hun med sin gode puste- og kjærlighetsmeditasjon.

Portrettbilde av Jasmin Haraldsen
Les mer om Jasmin Haraldsen

Eksempel på dagsprogram

Morgentrening
Frokost
Egentid med eventuell utflukt
Ettermiddag trening
Felles middag ved hotellet

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Italia

Dato: 3. august

Antall dager:8

Pris fra:16 900 kr

Hva er inkludert

 • Flyreise Oslo - Sicilia inkludert bagasje
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • 7 netter i delt rom med frokost
 • Middag daglig
 • 2 daglige treningsøkter med Jasmin
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
 • Ikke inkludert:
 • Hotellskatt på ca 30 kroner pr. natt betales direkte til hotellet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo
Fly til: Sicilia
Dato:3. aug.
Avgang: 3. august - kl. 07.15
Hjemreise
Fly fra: Sicilia
Fly til: Oslo
Dato:10. aug.
Avgang: 10. august - kl. 11.35