Vilja logo
Yogareise, Fottur, Kultur- og opplevelsesreise
Kroatia, Split

Skjærgårdscruise med fine fotturer og yoga

Med duften av sjø og saltvann, seiler vi langs Kroatias skjærgård med privat båt og eget mannskap. Vi besøker nye perler hver dag og fyller dagene med fotturer, yoga, bad i krystallklart vann og avslapping.

Reisens høydepunkt

 • Øyhopping i Kroatias vakre skjærgård
 • Fotturer i variert terreng
 • Daglig yoga på dekk
 • Deilige bad i krystallklart vann
 • Historiske landsbyer
 • Naturopplevelser på land og vann
Dato: 27. mai - 3. jun / 8 dager
Pris 19 990 kr

Skjærgårdsopplevelser med fotturer

I krystallklart vann kaster vi loss fra havnen i Trogir, og seiler utover den Kroatiske skjærgården i vår private båt. Hver dag legger vi til i en ny havn, på en ny øy, med nye opplevelser.

Vi knyter på oss fjellskoene vandrer oppover og nedover, forbi vingårder og mellom sjarmerende og historiske middelalderlandsbyer. Etter en dag på fottur, går vi ombord i båten, strekker ut og åpner opp med yoga på dekk før vi seiler videre eller blir i havnen over natten. Ombord på båten leder Heidi Bakk deg igjennom daglige rolige yogaøkter, med pusteøvelser, tilstedeværelse i gode enkle øvelser og avspenning. Du vil kjenne at dette gjør godt for å løse opp spenninger og roe ned etter dagens inntrykk og opplevelser.

Vi spiser deilige middager sammen i båten eller på land. Båten ligger i havn hver natt og vi overnatter ombord. Når du våkner seiler vi til en ny øy, spiser frokost, kanskje tar vi et morgenbad før vi igjen tar beina fatt og utforsker et nytt sted.

Denne reisen passer for deg som er glad i variasjon, som liker å bevege deg og se ulike steder hver dag. Du blir kjent med nye venninner, opplever pittoreske steder, nyter sjøluften og sosiale stunder ombord i en herlig båt.

Stedet

Vennlige Kroatia som er kjent for sin gjestfrie befolkning, kysten med de mange øyene, de lune buktene og det krystallklare vannet i Adriaterhavet.

Kroatias flotte skjærgård, har mer enn 1.800 øyer i alle størrelser. De største har flotte og lune bukter, ofte omkranset av nåletrær og med en liten pittoresk fiskelandsby, hvor tiden ser ut som den har stått stille i århundre. Her finnes mange flotte badeplasser, men siden stranden ikke alltid består av finkornet sand, anbefaler vi strandsko, når du bader i Kroatia.

Kysten er avbrutt av steile klipper som gir lune grotter, usjenert fra livet omkring. Øyene ligger spredt langs hele kyststripen. Mange har vært bebodd siden oldtiden og bærer et sterkt preg av romersk og gresk byggekunst og tradisjon.

Overnatting

Kroatia - MS Mirabela

Vi bor på vår unike båt Mirabela under hele oppholdet. En herlig liten tradisjonell båt, med enkel standard. Vi har båten helt for oss selv og mannskapet ombord er der for å gjøre vår ferieuke best mulig. Ombord på båten blir frokost og lunsjen servert.

Båten seiler aldri om natten, da ligger vi i havn.

Romstype: 11 lugarer ombord, på hoveddekk og øvre dekk. Singellugarer kun på forespørsel.
Romsbeskrivelse: Alle lugarene er av variert størrelse og det er køyesenger. Privat bad med dusj og wc på alle lugarer. Lugarene blir rengjort daglig, og det er inkludert med nye laken og håndkle midtveis i uken.

Minimum 15 deltagere

Les mer

Leder

Heidi Satya Bakk

Reisetyper: Yogareise

Heidi brenner for terapi og selvutvikling i skjæringspunktet mellom kropp, psykologi og spiritualitet. Jeg underviser for å inspirere til en reise innover og til å nære seg selv i en meditativ praksis. Dette åpner for en større bevissthet om deg selv, og dine behov.

Portrettbilde av Heidi Satya Bakk
Les mer om Heidi Satya Bakk

Program

Yoga ombord

Ta med egen yogamatte, et lunt sjal/teppe og en liten pute.

Værforhold og dagens seileplan vil avgjøre hvor og nå vi skal nyte litt yoga.

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Kroatia

Dato: 27. mai

Antall dager:8

Pris fra:19 990 kr

Hva er inkludert

 • Direktefly tur/retur Oslo-Split
 • Transporter mellom flyplass og havn
 • 7 netter i delt lugar med frokost på MY Mirabela
 • Daglig lunsj ombord skipet
 • Daglige vandringer med lokalguide
 • 2 guidede byvandringer/utflukter
 • Norsk reiseleder
 • Sosialt fellesskap
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Kroatia, Split
Dato:27. mai
Avgang: 27. mai - kl. 07.15
Hjemreise
Fly fra: Kroatia, Split
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:3. jun.
Avgang: 3. juni - kl. 10.50

«Sail away with me honey« - Oppdag en ny øy, hver dag, langs Kroatias vakre kyststripe.