Vilja logo
Yogareise
Latvia, Jurmala

Plei deg selv innenfra og ut med yoga og velvære fra Stavanger

Varm deg opp og finn styrken etter vinteren, med en langhelg fullspekket med yoga, meditasjon, pust og egentid i vakre Jurmala. Med Vilja leder Anne Siv Aasen finner du roen og motivasjonen i det lille paradiset ved Østersjøen.

Reisens høydepunkt

 • Daglig yoga, pust og meditasjon med Anne Siv
 • Individuell veiledning ved behov og tips til egenpraksis
 • Luksus spa hotell med et bredt utvalg spa behandlinger, treningsstudio, innendørs og utendørs svømmebasseng, like ved stranden
 • Kvalitetstid for kropp og sjel
 • Halvpensjon med 3 retters-middager
Dato: 11. mai - 14. mai / 4 dager
Pris 11 400 kr

Yoga og late dager i Jurmala

Velkommen til noen deilige og late dager i Østersjøens paradis, Jurmala. Her er alt lagt til rette for at du skal kunne praktisere yoga, meditasjon og pust, slappe av og lade opp batteriene. Dette trenger alle etter en kald og glatt vinter. Sammen med Anne Siv skal du få fordype deg i yoga praksisen, lære mer om teknikk og linjering i kroppen, samt hvordan bruke ulikt yogautstyr for å tilpasse øvelsene til din kropp.

Hver morgen og ettermiddag gjør vi yoga med den kroppen vi har og kanskje vi setter opp en liten treningsøkt i programmet med enkle lavterskel øvelser i tillegg.

Egentid er det selvsagt også mulighet for. Din tid hvor du kan velge å bruke slik du ønsker. På vårt hotell finnes både stort område med spa, treningsstudio og flere bassenger. I tillegg ligger hotellet rett ved den nydelige lange sandstranden som rekker hele 33 kilometer og med mange parker i området finnes det det ikke unnskyldninger til å gå deg en lang tur i nærområdet.

Stedet

Jurmala er en koselig by og kjent for sin pinjeskog, lange sandstrender og naturlig leire til bruk i spa- og velværeavdelingen. Jurmala-området er like utenfor Riga og har lange tradisjoner som klassisk bade- og kursted.

I de store naturområdene med furutrær er det mange stier som er perfekt for turer på sykkel eller for gå- og løpeturer. Flatt og deilig!

Riga er kun 15 minutter unna med sightseeing, shopping, museer, opera, fantastiske restauranter.

Overnatting

Latvia, Baltic Beach

Det flotte hotellet, Baltic Beach Hotel & Spa, ligger rett ved den milelange stranden i Jurmala. Grønne, naturskjønne omgivelser og lange sandstrender har i over 100 år trukket folk hit. Hotellet er fullt renovert med sine 165 rom og anerkjent for sitt spa anlegg.

SPA: Baltic Beach Spa har 4500 m2 med spa fasiliteter! Det moderne spa-senteret har saltvannsbassenger (det største på 25 meter), badstuer og over 400 behandlinger å velge mellom. havvann, sauna, massasje, solsenger og berømte leirebad.

På reisen er det inkludert entre til svømmebasseng, badstuer og treningsfasiliteter. Du betaler litt ekstra for entre til spa og velværeavdelingene, samt behandlinger utover det som er inkludert.

I gangavstand til hotellet finner du flere barer, butikker og restauranter.

Romtype:
Delt twinrom og enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse:
Lyse og fine og store rom. Alle rommene har luftkondisjonering, tv og trådløst Internett.

 • Spafasiliteter
 • Restaurant
 • Trådløst Internett
 • Treningsstudio
Les mer

Leder

Anne Siv Aasen

Reisetyper: Yogareise

Anne Siv elsker å dra på nye eventyr og være omgitt flott natur. Hun deler tips og inspirasjon fra det som gjør henne bra (helsemessig og eventyr/ opplevelser) for at andre kan oppdage det samme. Hun skaper gode opplevelser og foreviger minner via foto og film som også er en stor lidenskap for henne. På Anne Siv sine reiser får du yoga og velvære, eventyr og natur, alt etter destinasjon. Og alltid samhold og tips til egen yogapraksis.

Portrettbilde av Anne Siv Aasen
Les mer om Anne Siv Aasen

Forslag til program

07.45 – 09.00 Morgen Yoga

09.15 Felles Frokost

Egentid

Anne Siv organiserer slik at gruppen kan planlegge sammen, både frivillige aktiviteter og sightseeings. Hvis ønskelig kan Anne Siv også arrangere egen treningsøkt – bodyweight/ HIIT økt med lavterskel øvelser til avtalt tid ut i fra resten av dagsprogrammet.

18.00 – 19.15 Kvelds Yoga

20.00 Felles middag

Er været bra kan vi gjøre yoga ute til soloppgang og solnedgang.

Praktisk informasjon - utstyr

Yogautstyr: yogamatte, 1 yogabelte, 2 korkblokker, 1 yogapledd (eller pledd helst i bomull. Kan kanskje få lånt badehåndkle på hotellet om en ikke har plass i bagasjen)

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Latvia

Dato: 11. mai

Antall dager:4

Pris fra:11 400 kr

Hva er inkludert

 • Flyreise tur/retur Stavanger - Rig via Oslo
 • Transport til og fra hotell og flyplass
 • 3 netter i delt rom med frokost
 • Prosecco frokost
 • 3 felles middager
 • 2 daglige yoga økter med Anne Siv
 • Tilgang til Sea Wellness Complex
 • Tilgang til Powerlab professional gym
 • Sosialt fellesskap
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Stavanger, Sola
Fly til: Latvia, Riga
Dato:11. mai
Avgang: 11. mai - kl. 09.20
Hjemreise
Fly fra: Latvia, Riga
Fly til: Stavanger, Sola
Dato:14. mai
Avgang: 14. mai - kl. 08.00