Vilja logo
Kultur- og opplevelsesreise
Maldivene

Drømmeferie på Maldivene– kritthvite strender, sol, blå himmel og turkist hav

Du vandrer i silkemyk sand, beundrer korallrev i krystallklart vann og nyter synet av fisk i alle regnbuens farger. Livet leves i behagelige temperaturer. I øyparadiset sanker du minner for livet.

Reisens høydepunkt

 • Kritthvite strender og turkist hav
 • Unike utflukter og opplevelser
 • Smakfull sjømat
 • Snorkling og undervanns magi
 • Deilig tropisk klima
 • Fellesskap og egentid
Dato: 4. jul - 15. jul / 12 dager
Pris 37 650 kr
Enkeltromstillegg: 7 800 kr

Sol, strand og snorkeling i paradis

Ti sanselige dager på Maldivene med sol, strand, sand- og havblikk – gode smaker og vidunderlige dufter. Maldivene trigger alle sansene og du tar garantert med deg fantastiske minner hjem.

Under ferien bor vi på to ulike øyer og overnatter på hoteller der de vet å skjemme oss bort. Du får måltider basert på fantastiske, lokale råvarer hvor sjømat står i sentrum.

På disse paradisøyene kan du legge bort stress, la tankene fly og bare være til stede. Du lager mat på matlagingskurs med lokal kokk, planter koraller og snorkler i klart vann. Og det beste av alt – du får tid nok til å slappe av og gjenfinne hvilepulsen.

Vår Vilja-leder Linda gir deg en kickstart på dagen, med en rask tur på stranda, etterfulgt av litt lett tøy og bøy – hvis du har lyst! På kritthvite strender glemmer vi hverdagens mas, krav og bekymringer. Vi gleder oss sammen og hver for oss over livet her og nå.

Her får du avslappende dager sammen med andre hyggelige damer, og du velger selv hvor mye sosialt du vil ha. Innimellom har du kanskje bare lyst til å ligge langflat i en hengekøye og nyte utsikten?

Strendene, utsikten og solnedgangen vil ta pusten fra deg. Velkommen til paradis!

Stedet

Maldivene ligger rett nord for ekvator i det Indiske Hav, og har derfor et tropisk klima hvor temperaturen sjelden synker lavere enn 25 grader. Dette paradiset består av 1192 øyer som er strødd utover det Indiske havet. Atoller er grupper av 20-60 øyer som ofte ligger i naturlig sirkelformede korallrev og grunner. I mylderet av koralløyer og geografisk og meteorologisk perfekt plassert, er dette så nært opp til paradiset som mulig! Her får du sol, varmt turkist hav, fargesprakende korallrev og nydelige strender.

Maafushi

Øya er ikke så stor, men den har likevel et godt utvalg restauranter og bosteder. Her er det muligheter for fine og spennende aktiviteter både på land og i vann. Det serveres ikke alkohol på øya, men du kan bli med på «ølbåten» som går hver kveld

Filhaalhohi
Dette er en resort-øy og med alle rettigheter. Om du ønsker å snorkle eller dykke er dette stedet et paradis. Dette er kanskje et av de vakreste stedene i verden!

Leder

Linda Rønold

Reisetyper: Aktiv ferie

På tur med Linda får du oppleve forskjellige aktiviteter som fjelltur, sykkel, padling, SUP - eller noe helt annet. Du får være med i et fellesskap med andre supre damer og vi setter fokus på balanse i livet. Vi snakker om gode endringsprosesser og hva som egentlig er det gode liv deg. Sammen koser vi oss med god mat og drikke og flotte opplevelser!

Portrettbilde av Linda Rønold
Les mer om Linda Rønold

Program

Bærekraft på reisen

Vi ønsker å beholde og ta vare på den vakre planeten vår med alle skattekamrene av noen steder som Maldivene. Derfor legger vi inn i programmet at du kan få være med på å rydde på øya og å plante koraller. Korallplanting er et prosjekt der du planter små biter av koraller i en undervannshage. Der skal de vokse seg store og sterke og til slutt bli flyttet lenger ut i havet sammen med de store korallrevene. På denne reisen får du både bidra til at alle de fargerike fiskene trives rundt korallene, og selv se det når du svømmer i havet sammen med de.⁣

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Maldivene

Dato: 4. juli

Antall dager:12

Pris fra:37 650 kr

Leder:

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur Oslo - Male med mellomlanding i Doha
 • Mat på flyet
 • Bagasje
 • 10 netter i delt dobbeltrom, hvorav 3 netter på all inklusive resort
 • All transport, utflukter og aktiviteter i henhold til program
 • Måltider i følge program
 • Sosial leder fra Vilja, Linda Rønold
 • 1 plantet tre i Viljaskogen
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Doha
Fly til: Male
Dato:4. jul.
Avgang: 4. juli - kl. 00.55
Fly fra: Oslo
Fly til: Doha
Dato:4. jul.
Avgang: 4. juli - kl. 15.45
Hjemreise
Fly fra: Doha
Fly til: Oslo
Dato:15. jul.
Avgang: 15. juli - kl. 07.55
Fly fra: Male
Fly til: Doha
Dato:15. jul.
Avgang: 15. juli - kl. 23.40