Vilja logo
Kultur- og opplevelsesreise
Geilo, Norge

Avslappende juleferie i eventyrlig vinterland

Med leder

Reise uten sosial leder

Ta et godt valg for din egen julefeiring i år, og sjekk inn på et stemningsfullt og koselig hotell. En jul uten forpliktelser - bare hygge, god mat og nye venner i nydelige vinteromgivelser.

KULTUR- OG OPPLEVELSESREISE
Mer enn 5 plasser igjen

Reisens høydepunkt

 • Borte-jul på koselig hotell
 • Skiturer eller fotturer i nydelig natur
 • Egentid og sosialt fellesskap
 • Få servert nydelig mat
 • Enkeltrom for alle
Portrettbilde av Reise uten sosial leder

Leder:

Reise uten sosial leder

Dato:

23.des. - 26.des.
Pris 9 560 kr

Mange opplever forventningspress i julen. Tenk så deilig å få slippe det, og bare kunne nyte i stedet! Og er du en av mange som ønsker selskap, men rett og slett ikke har noen å feire sammen med, så har du det i år <3

Akkurat i julen blir mange veldig tradisjonsbundet. Det er en tid med store forventninger, på godt og vondt. Det er lett å føle at du må feire på én spesiell måte for at det skal bli en bra jul - selv for de som ellers ikke har problemer med utradisjonelle valg.

Men det er faktisk lov å gjøre noe annet enn den tradisjonelle feiringen! Mange kvinner strekker seg lengre enn langt for å tilfredsstille alle andres ønsker i høytiden. Også ender de opp utslitt og utilfreds, og mister sin egen glede over julen oppi det hele. Og i tillegg drar de gjerne på seg litt dårlig samvittighet også - for alt som kunne vært bedre.

Uansett om du vil bort fra forventninger, tjas og mas eller bare prøve noe helt nytt i jula, så er du hjertelig velkommen til en varm og fri høytid på Bardøla. Her møter du andre kvinner som også har valgt å gjøre noe bra for seg selv. Et valg å være stolt av!

Velkommen til en skikkelig god jul på Bardøla!

Stedet

Geilo

Geilo er en fjellkommune hvor store deler av arealet ligger på over 900 meter over havet. Her har du inngangen til to nasjonalparker, Hallingskarvet og Hardangervidda nasjonalpark. Dette er det perfekte knutepunktet midt mellom Oslo og Bergen, hvor du kommer lettest til med tog. Stedet byr på utrolig mange spennende aktiviteter både sommer og vinter. Med skiløyper, skibakker, turstier, elver og fosser kan du reise hit hele året og oppleve noe nytt hver gang.

Overnatting

Bardøla Fjelltun

Bardøla Fjelltun er Geilos klassiske høyfjellshotell med flotte restauranter, bar, hotellrom og leiligheter. På hotellet finner du også basseng og treningsrom.

Bardøla er et ærverdig hotell med historie i veggene. Her finner du roen i en lun og koselig atmosfære. Med fyr i peisen og varm drikke i koppen kan du nyte stemningen og de historiske inntrykkene hotellet gir.

Bardøla gjør sitt ytterste for å gi deg gode matopplevelser og topp service. Det brukes mye ressurser på god, hjemmelaget mat. Kjøkkenet har alltid ivaretatt norsk – og særlig lokal kokekunst. Bardølas egen-importerte viner er hovedsakelig biodynamiske eller økologiske. De er håndplukket for å harmonere best mulig med kjøkkenet. Her brukes ferske råvarer – ofte fra lokale leverandører. Bardøla har fokus på kvalitet, dyktige, engasjerte medarbeidere og ektefølt møte mellom mennesker. Du føler deg alltid velkommen hit!

Romtype: Enkeltrom
Rombeskrivelse: På de romslige rommene får du god plass og komfort. Rommene har en eldre standard med tradisjonelt preg og masser av sjarm.

Leder

Reise uten sosial leder

Reisetyper: Kultur- og opplevelsesreise

Reis på egen hånd, bli tatt godt vare på av hotellet, ha et kunnskapsrikt reisebyrå i ryggen og møt andre i samme situasjon som deg selv. Vilja og hotellet legger til rette for reisen - og du bruker dagene som du vil.

Portrettbilde av Reise uten sosial leder
Les mer om Reise uten sosial leder

Program

Mer informasjon kommer.

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe.

Inkludert

 • Innkvartering i eget rom
 • Daglig frokost, lunsj og middag
 • Aktiviteter på hotellet og i Geilo
 • Fantastisk service og hyggefølelse
 • God julestemning
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
 • Et tre planet hos Trefadder

Alle fortjener en god jul.