Vilja logo
Fottur
Norge, Geilo

Viljamarsjen – jentehelg med fottur og god stemning i høstfjellet

Når høstfargene er på sitt vakreste, inviterer vi alle turglade damer til den sjarmerende fjellbygda, Geilo. Viljamarsjen er smil og glede på fjelltur, enkel yoga, nydelig mat, varme og hygge.

Reisens høydepunkt

 • Årets hyggeligste fjelltur – uten tidtaking
 • Deilig, enkel yoga for turkroppen
 • Bardølas smakfulle matopplevelser
 • God stemning på «Afterwalk»
 • Gode samtaler, latter og nye vennskap
 • Fri inngang til badeanlegg og trimrom
Dato: 8. sep - 11. sep / 4 dager
Pris 3 990 kr
Enkeltromstillegg: 600 kr

Jentetur til Geilo

Med frisk fjelluft og glade turdamer blir Viljamarsjen årets hyggeligste fjelltur! Du våkner på Bardøla Fjelltun til en lekker frokostbuffet for å sikre energien til dagen og fjellet. Kanskje er du en av de som liker en liten morgenstrekk før frokost? Da kan du glede deg til en deilig yogatime med fokus på «tur-delene» av kroppen.

Før selve marsjen starter, blir det oppvarming med skikkelig gladmusikk og god trøkk! Så er du klar for fjellet, fargene og folka!

En snill fjelltur i september

Årets løype er ganske snill og flat, og er en fin fjelltur for nybegynnere. Flotte omgivelser og utsikt får du i fjellheimen uansett. For deg som ønsker en liten topptur underveis, har vi et løypevalg som går via toppen av Ustetind. Der får du skikkelig panoramautsikt. Om væregudene er med oss, er dette et perfekt punkt å nyte god nistemat, hyggelig selskap og fjellandskapet rundt.

Vi tar oss god tid på turen, tid til å være ute, tid til å forevige gode minner og fine detaljer. Og tid til kaffepause og en velfylt matboks.

Afterwalk og middag på Bardøla Fjelltun

Etter marsjen byr vi på varm suppe og god stemning på «Afterwalk». Ta en velfortjent skål med nye og gamle venninner, og la gladmusikken rykke litt i både i dansefot og syngemuskel.

Og vi stopper ikke med det! Gjengen på Bardøla venter nå bare på å få varte deg opp med de deiligste retter. Og nå er det smaksløkene som skal få seg en topptur! Hvor lenge kvelden varer videre, er opp til deg – og kanskje dine nye turvenninner?

Velkommen til fjells, velkommen til Viljamarsjen!

Stedet

Geilo er en fjellkommune hvor store deler av arealet ligger på over 900 meter over havet. Her har du inngangen til to nasjonalparker, Hallingskarvet og Hardangervidda nasjonalpark. Dette er det perfekte knutepunktet midt mellom Oslo og Bergen, hvor du kommer lettest til med tog. Stedet byr på utrolig mange spennende aktiviteter både sommer og vinter. Med skiløyper, skibakker, turstier, elver og fosser kan du reise hit hele året og oppleve noe nytt hver gang.

Overnatting

Norge, Geilo - Bardøla Fjelltun

Bardøla Fjelltun er Geilos klassiske høyfjellshotell med flotte restauranter, bar, hotellrom og leiligheter. På hotellet finner du også basseng og treningsrom.

Bardøla er et ærverdig hotell med historie i veggene. Her finner du roen i en lun og koselig atmosfære. Med fyr i peisen og varm drikke i koppen kan du nyte stemningen og de historiske inntrykkene hotellet gir.

Bardøla gjør sitt ytterste for å gi deg gode matopplevelser og topp service. Det brukes mye ressurser på god, hjemmelaget mat. Kjøkkenet har alltid ivaretatt norsk – og særlig lokal kokekunst. Bardølas egen-importerte viner er hovedsakelig biodynamiske eller økologiske. De er håndplukket for å harmonere best mulig med kjøkkenet. Her brukes ferske råvarer – ofte fra lokale leverandører. Bardøla har fokus på kvalitet, dyktige, engasjerte medarbeidere og ektefølt møte mellom mennesker. Du føler deg alltid velkommen hit!

Romtype: Delt dobbeltrom, trippelrom, hytte eller enkeltrom
Rombeskrivelse: På de romslige rommene får du god plass og komfort.

Les mer

Leder

Anne Iljen Langfeldt

Reisetyper: Kultur- og opplevelsesreise, Aktiv ferie

Anne Iljen er en glad spreking som elsker å jogge og aldri sier nei til et bad – sommer som vinter. På fritiden liker hun å oppleve og lære nye ting. Hun er en allsidig treningskompis som med turer i skogen, SUP på sjøen, ski på beina eller vin på stranden stadig tar med seg venner og glade jenter på nye eventyr.

Anne Iljen jobber med reiseproduksjon hos Vilja, og har en finger med i det meste. Hun er ansvarlig for kunderelasjoner og kontakt med våre samarbeidspartnere.

Portrettbilde av Anne Iljen Langfeldt
Les mer om Anne Iljen Langfeldt

Rebecca van Eck

Reisetyper: Yogareise, Ansvarlig turisme

Rebecca van Eck er en reiseglad sjel, og liker å legge reisene sine til steder som tar ekstra godt vare på mennesker og miljø. Hun er massasjeterapeut og holistisk yogalærer med hovedfokus på bindevevsarbeid. Rebecca heier på kroppens evne til å helbrede seg selv, og at veien til en kropp og sinn i balanse er individuell. Rebecca underviser i yin, vinyasa, hatha, meditasjon, og dans på reisene sine.

Portrettbilde av Rebecca van Eck
Les mer om Rebecca van Eck

Program

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Norge

Dato: 8. september

Antall dager:3

Pris fra:3 990 kr

Hva er inkludert

 • 2 netter i delt dobbeltrom på Bardøla Fjelltun
 • 2 frokostbuffet
 • 2 treretters middager
 • Nistepakke og varm drikke til fjelltur
 • Fottur i fjellet med lokalguide
 • Busstransport til start og fra mål på Viljamarsjen
 • Afterwalk og varm suppe
 • Flere yogatimer ila helgen
 • Fri adgang til badeanlegg og trimrom
 • Gratis Parkering
 • Sosialt fellesskap
 • Busstransport til og fra startstedet for Viljamarsjen
 • Ikke inkludert:
 • Transport til Geilo

Flytider

Avreise
Fly fra: Individuelt
Fly til: Geilo, Bardøla
Dato:8. sep.
Avgang: 8. september
Hjemreise
Fly fra: Geilo, Bardøla
Fly til: Individuelt
Dato:10. sep.
Avgang: 10. september - kl. 12.00

Viljamarsjen - årets hyggeligste fjelltur.