Vilja logo
Yogareise, Kultur- og opplevelsesreise
Norge, Torvholmen

Sommerferie i vestlandsnatur på Torvholmen

Torvholmen gir deg en sjarmerende følelse av å være utilgjengelig. Her følger du lysets gang, havets bølger og utsikten fra godstolen. Sammen i ekte vestlandsnatur nyter vi sommerlivet med herlig fellesskap, lek og aktiviteter med flotte ledere.

Reisens høydepunkt

 • Vår aldeles egen øy i 4 dager
 • Daglige aktiviteter som yoga, quiz, bading
 • Hjemmelaget mat med lokal fiskesuppe, reke/krabbeparty på stranda etc
 • Mye egentid om du vil
Dato: 7. jul - 11. jul 2023 / 5 dager
Pris 8 500 kr
Enkeltromstillegg: 2 500 kr

Positivt påfyll med egentid, ferie og aktiviteter

Alle trenger positivt påfyll en gang iblant, uten noen unntak. I sommer er du invitert til fagre Torvholmen, en øy midt i havet, et stykke fra Ålesund. Den øde øya er bare vår i 4 hele dager! Her skal vi nyte sommerferien på det beste, i et miljø som er spekket med herlige vestlandsk naturopplevelser.

Flere ledere er med på denne reisen og programmet blir fullspekket av aktiviteter som «øybane», yoga og stretching, leker og konkurranser, god tid til egne refleksjoner og veldig lave skuldrer.

All mat er kjøpt inn og sammen tilbereder vi de fleste måltider. Noen av dagene får vi også levert middager. Du har med egen drikke, uansett om det er med eller uten alkohol.

Litt som en luksus leirskole for voksne..

Stedet

Midt i havet ligger Torvholmen som en av holmene på Flåvær, et fiskevær med historie langt tilbake i tid. Den lille øya er avgrenset, her er ingen butikker, restaurant eller barer. Torvholmen ligger midt i skipsleia på nord/sør-skipstrafikk, og Hurtigruten passerer her to ganger i døgnet.

Nærhet til naturen, havet og lyset

På vår lille øy viser naturen seg fra sin sanne side. Her skifter det fra havblikk til storm og fra solskinn til tåke. Soloppganger og solnedganger markerer skillet mellom natt og dag og det er naturens egne lyder som rår.

Har du lyst å leie kajakk er det mulig, vi kan også inkludere etkajakk kurs for de som vil det (mot tillegg). Da er det våtdrakt og vest inkludert i priset. Nærheten til fjellet Runde er fristende, så kanskje vi tar en fjelltur rundt Runde en dag. Eller hva med å dra ut på felles fisketur, for så å tilberede maten over grillen samme kveld? Kortreist og bærekraftig!

Overnatting

<p>Skipperhuset, et hvitt hus med litt eldre preg og sprosser i vinduene, stor stue med sofagrupper og lekre lamper, soverom med skråtak og lyse vinduer</p>

Vestland, Torvholmen

ALT her på Torvholmen er helt nyinnredet og ombygget sommeren 2021. Skipperhuset, huset vi bor i, består av hyggelige rom med gode senger. Her er det dusj og wc på hvert soverom, en koselig og romslig stue samt spisestue med havutsikt. Kjøkkenet er lekkert og velutstyrt og skipsdekkene er byttet ut med store terrasser.

Huset er på hele 360 m2, alle soverom med separate senger og privat bad, det er oppholdsrom samt terrasser på tre sider. Totalt kan vi være en gruppe på ca 20 personer (+ oss ledere).

I tillegg har vi leiet Raudebuda på øya. Raudebua er selskapslokalet og her vil vi ha våre yogakurs og måltider. Huset er innredet i maritim stil, og har inspirerende utsikt mot fuglefjellet Runde.

Les mer

Leder

Renée Ramsey

Reisetyper: Yogareise

Renée er en svært inspirerende og dyktig yogainstruktør. Hun formidler teknikker for indre ro og balanse, og gir deg øvelser for fokus, spirituell vekst, klarhet og styrke. For Renée er det viktig at yoga er gøy, lett forståelig og utviklende. Og at du får kontakt med deg selv, og kjenner på livsgleden, nysgjerrigheten og kreativiteten som bor i deg.

Hennes motto er: Vi gjør Yoga med den kroppen vi har!

Portrettbilde av Renée Ramsey
Les mer om Renée Ramsey

Wenche Lia Spidsberg

Reisetyper: Aktiv ferie, Sykkelreise

Wenche er ei positiv og glad voksen dame med mye energi. Hun bor på fjellet året rundt, og elsker uteliv både sommer og vinter. Sykkelturer, fjellturer og padling om sommeren, og bortover- og nedoverski på vinteren. Wenche har sykkelreiser for Vilja både i Norge og i Kroatia. Ingen dag er lik på sykkelturene hennes.

Portrettbilde av Wenche Lia Spidsberg
Les mer om Wenche Lia Spidsberg

Forslag til dagsprogram

Programmet og aktiviteter vil variere med vær og deltagernes ønsker. Første dagen har vi øy-møte og stemmer inn hverandre i fellesskapet. Og aldri blir noen utstemt!

Etter ønsker lager vi programmet som da kan bli fjelltur til Runde, fisketur, kajakk-kurs (disse koster ekstra)i tillegg til alle våre aktiviteter som er inkludert. Vi setter mattider og ellers er det mye flyt og behag.

Praktisk informasjon - ankomst

Vi møtes på Fosnavåg (nærmeste flyplass er Ålesund) om du ikke velger å ta buss/tog/kjøre bil. Her møtes vi på ettermiddagen den 7.7. Vi har felles båt som tar oss ut til vårt paradis. Det er kun en båttur på 15 minutter. Har du bil så parkerer du fint rett ved fergekaia.

Alle veier fører til Fosnavåg

 • Oslo - Fosnavåg
  Natt buss VY
 • Fly til Ålesund
  Hurtigbåt til Hareid og buss til Fosnavåg
 • Fly til Hovden flyplass - Ørsta
  Buss til Fosnavåg
 • Tog Oslo -Åndalsnes
  Buss til Fósnavåg
 • Bil fra Østlandet
  Kjøre over Strynefjellet Rv 15 til Fosnavåg ( ferjefritt)
 • Bil -Kjøre Romdalen til Åndalsnes og videre til Fosnavåg
  Ferje Sulesund - Hareid
 • Bil - Vestfra: Følg E 39 fra Sør t av 653 etter Volda mot Fosnavåg eller E136 fra nord forbi Moa og deretter ta av FV 61 til Sulesund, ferje til Hareid og deretter FV 61 mot Fosnavåg. Ta av FV 654 i Myrvågg til Fosnavåg

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Norge

Dato: 7. juli 2023

Antall dager:5

Pris fra:8 500 kr

Hva er inkludert

 • Båt tur/retur Fosnavåg - Torvholmen
 • Overnatting i delt rom
 • Alle måltider
 • Aktiviteter og yoga hver dag
 • Viljaleder Renée
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet