Vilja logo
Mindfulness- og pustereise
Umbria, Italia

Pustereise med rolige dager i vakre Umbria

Med leder

Anette Sutter Aarsland

Lær å slappe skikkelig av og fyll opp energilagrene. I en grønn lunge med olivenlunder og vinranker vil pusteekspert Anette Aarsland lære deg forskningsbaserte pusteøvelser som gjør små underverk for deg.

MINDFULNESS- OG PUSTEREISE
Fullt!

Avreise: 9. juli 2022 (8 dager)

Høydepunkt

 • Et eget kloster for en uke
 • Lær pusteteknikk
 • Forskningsbaserte øvelser du får med hjem
 • Nydelig, hjemmelaget mat med private kokker
 • Guidet utflukt i Umbria
 • Smaksopplevelser fra lokale råvarer
Pris 18 990 kr Enkeltromstillegg: 2 800 kr
Bestill reise

Gjennom oppholdet får du enkle verktøy, i form av veldokumenterte og forskningsbaserte pusteøvelser, som du kan ta med deg hjem og bruke i din travle hverdag! Og best av alt, øvelsene tar kun 2 minutter for at de skal fungere helt ned på cellenivå. Du lærer pusteteknikker som er 100% basert på forskning gjort på pust!

Teknikkene har hjulpet utallige av Anettes klienter med alt fra indre uro, muskelspenninger, smerter, angst, mild/moderat depresjon, migrene, hodeverk, dårlig søvn, høyt blodtrykk, dårlig fordøyelse, dårlig konsentrasjon/ tilstedeværelse og hukommelse! Teknikkene er enkle, og du vil ha god tid til å bli kjent med dem, slik at du vil kunne bruke dem som del av ditt verktøyskrin etter du kommer hjem.

Innimellom pustetreningen er det selvfølgelig tid til å nyte kaffe eller te, ta deg en dukkert i bassenget, eller en rask tur til kjøpesenteret som ligger på andre siden av hovedveien. Det er din ferie, og den er til for å nytes!

En av dagene har vi inkludert en utflukt til Umbria med guide, her får du oppleve hva middelalderstedet har å by på.

Stedet

Umbria

Umbria er en vakker region i det sentrale Italia. Umbria grenser til Toscana i vest, til Marche i øst og til Lazio i syd. Landskapet er dominert av fjell og daler, med Appenninenei øst på grensen mot Marche.

Studie- og feriesenteret vi skal bo på, Il Convento, ligger i dette paradiset og drives av norske Live Mørstad. Hun er klosterets ildsjel og daglige leder, har bodd i Italia i over 35 år og er utdannet tekstilkunstner. Klosterets opprinnelige navn er Abbazia di San Pedro og ble bygget i år 1158. Det tilhørte Benediktinerordenen og ble i 1177 et abbedi med over hundre kirker under seg.

Klostret ligger ved den gamle romerske veien Via Flaminia som fører fra Roma til Adriaterhavet. Mye av klostrets tidlige historie er ukjent, men man vet at ødeleggelsen av byen Trevi i år 1240 også gikk ut over klostret, og det var på denne tiden legenden sier at klostret ble besøkt av Sankt Frans av Assisi. Nærmeste naboen er den pittoreske Trevi.

Overnatting

Italia, Umbria - II Convento Trevi

Vi bor på klosteret Il Convento som drives av ildsjelen norske Live. Klosterets ble bygget i år 1158 og ligger ved den gamle romerske veien Via Flaminia ved byen Trevi. Dette paradiset med unik atmosfære, ligger midt blant store løvtrær, olivenlunder og vinranker. Den italienske kokkemammaen på klosteret tilbereder de beste måltidene basert på lokale, italienske råvarer.

Romtype
: Delt rom og enkeltrom
Rombeskrivelse:
Alle rommene har god standard, lyse farger og har eget bad.

NB! Det kreves at alle som reiser til klosteret må være fullvaksinert.

 • Basseng
 • Avstand fra Roma flyplass : 2 timer

Leder

Anette Sutter Aarsland

Reisetyper: Mindfulness- og pustereise

Anette er lidenskapelig opptatt av å gå gjennom, og ikke utenom, våre følelser. Uforløste følelser som gråt og sinne setter seg gjerne fast i kroppen som muskelspenninger og smerter. I tillegg får de oss til å endre pustemønster slik at vi skaper spenninger i nakke, skuldre og bryst. Hun tilbyr kurs i forskningsbaserte pusteteknikker og frigjøring av stemmen, og har hjulpet tusenvis av klienter med alt fra panikkanfall, smerter, søvn, fordøyelse, svak stemme, stamming og mye mer!

Portrettbilde av Anette Sutter Aarsland
Les mer om Anette Sutter Aarsland

Inkludert

 • Direktefly Oslo - Roma tur/retur
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • Overnatting i delt dobbeltrom, enkeltrom mot tillegg
 • All mat og drikke under oppholdet (også vin)
 • Halvdags utflukt med guide
 • 2 daglige økter med pusteøvelser
 • Foredrag med Anette Aasland
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Et tre planet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet.

Flyinformasjon

Avreise 09.juli
Oslo, Gardermoen - Roma kl. 16:45 - 19:55

Hjemreise 16.juli
Roma - Oslo, Gardermoen kl. 20:45 -23:55

Pust ut.