Vilja logo
Mindfulness- og pustereise
Thailand, Phang - Nga

Rolige dager med Qigong i soloppgang og solnedgang

Våkne opp til lyden av tropiske fugler og nyt en stille morgenstund. Solens fargespill over innsjøen stimulerer sansene og vi møtes for Qigong. Nyt ferien din i et rolig område av Thailand.

Reisens høydepunkt

 • Qigong som mykgjør kroppen
 • Tid til å la tankene fare
 • Sol og varme
 • Fred og ro
Dato: 17. nov - 3. des / 17 dager
Pris 23 500 kr
Enkeltromstillegg: 4 500 kr

Qigong med sakte bevegelser får kroppen til å mykne og bli sterkere og tankene får hvile. Du er i ett med naturen og henter inn energi fra dette naturskjønne og frodige stedet. Rolig til sinns spiser du frokost med full oppmerksomhet. Deilig, økologisk salatbar og egg fra frie høner gjør godt for kroppen.

Ved stranden og i spa er det mulighet for rimelige, men deilige timer med massasje. Stranden frister også med herlige bad i Andamanhavet. Du kan ta turer i lokalmiljøet, spise fantastisk mat og få innblikk i Buddhistisk levevis. Og nok av tid til ro og strandturer for deg selv, om du ikke heller vil skravle litt med hyggelige damer i strandkafeen.

I solnedgang mykgjøres kroppen med mer Qigong, og balansen blir styrket i sanden. Du får middag ved stranden, og lyden av sirisser og havet gjør godt før en god natt søvn. Qigong, meditasjon, stillhetstrening og mindfulness/oppmerksomt nærvær gir ro i hode og kropp.

Stedet

Phang-Nga er en av de sørlige provinser i Thailand, med kyst mot Andamanhavet. Det det et stort fylke og vi bor rett ved et lokalt tettsted, Bang Muang med butikker og et lite marked for de lokale beboerne. Takuapa er en av Thailands eldste byer med noen gater preget av Kinesisk tinngruvetid, Kinesisk apotek og et spennende marked som jeg håper åpner opp igjen i november. Takuapa, et kvarter å kjøre, har også en nyere bydel med handelssenter. Nærmeste turistby er Khao Lak ca 20 min biltur som noen sikkert vil besøke. Vi setter enkelt opp transport hit og dit etter behov.

Overnatting

Thailife Wellness & Meditation Resort

Thailife Wellness & Meditation Resort ligger i fredelig omgivelser og med 6 kilometer nydelig strand som vi har nesten for oss selv. Betjeningen gjør alt for at vi skal ha et supert opphold og vi blir alltid ønsket hjertelig velkommen tilbake med gode smil. De har fokus på økologisk mat og dyrker stadig mer av grønnsakene sine selv. Vegetarkost er mulig hvis ønskelig. Thailife har eget basseng og Andamanhavet er silkemykt og varmt. Qigong skal vi ha i morgensolen på plenen, ved et vakkert lite vann.

Romstype:
Delt twinrom og enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse:
Overnatting er i hytter i thaistil med god komfort og romslig plass til to. De fleste har en deilig og eksotisk utedusj.

 • Basseng
 • Økologisk mat
 • Avstand til Phuket flyplass: 1 1/2 time
Les mer

Leder

Karin Rød

Reisetyper: Mindfulness- og pustereise

Karin Rød er Qigong instruktør, livsstyrketrener, veileder og coach. Hun er utdannet sykepleier, men hennes store lidenskap og hobby er å reise, gjerne til Thailand. Med en gjeng herlige damer som vil lære mer om egen kropp og ha enkel trening og dele samhold og glede, er hun i sitt ess. Qigong er rolige bevegelser fra Tradisjonell Kinesisk Medisin som gir bedre balanse, bevegelighet, stressreduksjon og tankene får hvile.

Portrettbilde av Karin Rød
Les mer om Karin Rød

Slik kan en dag se ut

Qigong før frokost og middag

Egentid – hver dag

2-4 timers utflukter for de som ønsker. Disse booker og betaler på vi på stedet. Karin har vært her mange ganger og er godt kjent i området.

Tre-tempel turen er en heldagstur og er inkludert i reisen. Her får vi innblikk i Buddhistisk kultur og levevis.

Nivå

Turen er både for deg som ikke har trent Qigong og for øvede som ønsker fordypning. Karin tilpasser til deltakerne.

Dette er en tur for deg som trenger å kjenne på ro og samtidig er nysgjerrig på hvordan de lokale lever i Thailand.

Flyreisen

Til informasjon er det en del timer ventetid på flyplassen ved hjemreise. Disse timene tilbringes på flyplassen. Det er flere restauranter, butikker og fine avslapping soner som er åpent hele døgnet.

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Thailand

Dato: 17. november

Antall dager:17

Pris fra:23 500 kr

Leder:

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur Oslo - Phuket via Dubai
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • 14 netter innkvartering i delt rom i hytte
 • Daglig Frokost
 • Velkomst middag
 • Avskjedsmiddag
 • Middag øvrige dager
 • En heldagstur med lunsj
 • Daglig Qi gong/ meditasjon med Karin Rød
 • Et nyplantet tre
 • Sosialt fellesskap
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo, Gardermoen
Fly til: FAE, Dubai
Dato:17. nov.
Avgang: 17. november - kl. 14.10
Fly fra: FAE, Dubai
Fly til: Thailand, Phuket
Dato:18. nov.
Avgang: 18. november - kl. 03.10
Hjemreise
Fly fra: Thailand, Phuket
Fly til: FAE, Dubai
Dato:2. des.
Avgang: 2. desember - kl. 19.30
Fly fra: FAE, Dubai
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:3. des.
Avgang: 3. desember - kl. 07.45

Gi deg selv denne tiden.