Vilja logo
Treningsreise, Kultur- og opplevelsesreise
Polen, Sopot

Strandferie med enkel trening og kjærlighetsmeditasjon

Sopot er et sommerparadis, kun en kort flytur fra Oslo. Nyt sol og sommer, enkel trening og deilig strandliv. Og skjem deg selv bort med egenpleie og velvære på spa. God sommer!

Reisens høydepunkt

 • Daglige enkle treningsøkter
 • Spa og velvære
 • Fine turer langs stranden og i skogen
 • Hotell helt på stranden
 • Utflukt til Gdansk for kultur og shopping (kun 15 min fra hotellet)
Pris kr
Enkeltromstillegg: 5 000 kr

Deilige feriedager med enkel trening, strandliv og spa

I Sopot får du deilige feriedager med enkle treningsøkter og Jasmin sin kjærlighetsmeditasjon. Her er gode muligheter for gåturer langs den fine, lange stranden eller i nærområdet. På stranden kan du også bare ligge strak ut, nyte sol og varme – og gjøre absolutt ingenting. Stranden og havet er like utenfor hotelldøra så friske sjøbad er lett tilgjengelig både morgen, middag og kveld.

Bade kan du også gjøre innendørs i stort svømmebasseng i det svært innholdsrike og flotte spaanlegget til hotellet. Her kan du virkelig skjemme deg selv bort med gode behandlinger eller bare med å synke ned i deilig, varmt vann.

Hver dag tilbyr Jasmin trening på morgenen, og lette yogaøvelser med meditasjon på ettermiddagen. Trenger du mer bevegelse, kan du bli med på gåturer i litt tempo med effektive øvelser langs stranden.

Om det frister, blir det også tid til litt storbyliv med shopping og kultur i nabobyene Gdansk og Gydnia.

Stedet

Sopot er en sjarmerende liten by og den mest kjente badebyen i Polen. Sopot har offisiell status som "spa-by". Med flere kilometer kritthvit strandlinje ved Østersjøen, er stedet et fristende reisemål for badeglade gjester. Sopot grenser til Gdansk og Gdynia, og hele 60 % av byen er dekket med grønne planter. Byen har vakre bygninger, flott strandpromenade med hyggelig butikker og cafeer, og blir av mange kalt Polens svar på Nice. Byens stolthet er Europas lengste pier som er hele 512 meter lang.

Overnatting

<p>Firedelt bilde fra Sopot Marriot Resort & Spa.<br />1. Damer i hvite morgenkåper sitter i en liten gruppe, smiler og prater. De er i en spaavdeling og en opptent peis er i forgrunnen.</p>
<p>2. Oversiktsbilde av hotellet, sett ovenfra. Bygg med flatt tak, basseng på ene delen. Beliggende ved strand og sjø. Grønn hage med parasoller og sitteplasser.</p>
<p>3. Nærbilde av en dame som sitter i et badekar, vi ser henne fra baksiden, fra skuldrene og opp. Nesten silhuett med lyset fra vinduet foran - der det er utsikt mot sjø og trær.</p>
<p>4. Hotellobbye sett ovenfra. Kobberfargede taklamper, glasskuler med organisk form henger over sittegrupper med stofftrukne stoler og små sofaer.</p>

Polen - Sopot Marriott Resort & Spa

Sopot Marriott Resort & Spa er et stilfullt, luksuriøst hotell med flott havutsikt. Hotellet ligger rett ved stranden og i kort avstand til parker og museer, Gdańsk gamleby og Gdańsk Zoo. På hotellet finner du en spa-avdeling som er en av de største i regionen. Her er 35 behandlingsrom med tilbud på massasjer og terapibad. Hotellet byr også på flere svømmebasseng og et døgnåpent treningssenter. På en av restaurantene eller i Lounge'n på hotellet, kan du nyte gode måltider og kanskje noe godt i glasset.

Romtype:
Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg.
Rombeskrivelse:
Romslige rom med balkong, flatskjerm-TV og gratis Internett.

Les mer

Leder

Jasmin Haraldsen

Reisetyper: Treningsreise

Jasmin byr på inspirasjon og livsglede på reiser med bevegelse, mobilitet, yoga, pilates, styrke og Jasmins kjærlighetsmeditasjon. Hun deler mer enn gjerne av sin livsglede og livserfaring. Hun inviterer deg med inn i sin verden av fellesskap, treningsøkter, turer, ro/hvile, dans og glede. Etter trening, avslutter hun med sin gode puste- og kjærlighetsmeditasjon.

Portrettbilde av Jasmin Haraldsen
Les mer om Jasmin Haraldsen

Program - slik kan dagen se ut

Vi ønsker morgenen velkommen og starter med en liten økt på stranden før frokost. Tøy, bøy, styrke og spasertur, mens solstrålene trenger seg opp over horisonten. Etterfulgt av en deilig og innholdsrik frokost.

Etter frokost velger du selv hva du ønsker å bruke litt tid på. Egentid med spa, strandtur, shopping i Gdansk, sykkelturer - alternativene er utrolige og Sopot er det perfekte utgangspunktet.

På ettermiddagen holder Jasmin en herlig felles økt med yogainspirerte øvelser, meditasjon/avspenning.

Kvelden er åpen for å bli kjent, felles middager er valgfritt og selvsagt prøver vi å finne et sted vi kan danse ut i de sene kveldstimer.

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Polen

Leder:

Hva er inkludert

 • Direkte fly Oslo – Gdansk tur/retur
 • Transport tur/retur flyplassen – hotellet
 • 5 netter med frokost på Sopot Marriott Resort & Spa
 • 2 middager
 • Daglige variert trening unntatt utfluktsdag
 • 1 utflukt til Gdansk, Gdynia og Sopot med engelsktalende guide
 • Jasmin Haraldsen som instruktør og sosial leder
 • Sosialt fellesskap med andre kvinner
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet