Vilja logo
Treningsreise
Spania, Albir

Treningsglede og mestring i Spania

Spania er en norsk favoritt destinasjon, og er perfekt for treningsreiser. Christin byr på variert trening, veiledning og yoga i en skikkelig livsstilsreise under de spanske palmene.

Reisens høydepunkt

 • Morgen boost med variert trening & enkel yoga hver dag
 • Fjelltur
 • Ut på tur og nyte en vakker solnedgang i gamlebyen Althea
 • Kjolebad og feminin kraft
 • Sol, strand og egentid
 • Flowerpower avslutning med fargerike kjoler - blomster i håret og god energi på dansegolvet
Dato: 5. sep - 12. sep 2023 / 8 dager
Pris 16 860 kr
Enkeltromstillegg: 2 520 kr

Energiboost, egentid, mestring og livskraft i høstmørket!

Bli med til Spania og finn formen med PT-yoga og livsstilscoach Christin Kalve. På denne reisen får du garantert energi og motivasjon til å ta mer vare på hele deg gjennom en kombinasjon av korte- effektive og varierte treninger som øker forbrenningen og styrker kroppen, yoga, mestringsfølelse, livsglede, rikelig med D-vitaminer, egentid og strandliv. Den beste veien til god helse er din indre lykke og dette skal vi ha fokus på denne magiske uken.

Hver morgen får du en morgenboost med effektiv og variert trening blandet med enkel autentisk yoga hvor vi gir slipp på stress og tar inn egenkjærlighet. Livskraft og mestring er alltid i fokus.

Lurer du på hva som skal til for at du skal klare å innarbeide gode vaner som du elsker og som varer, hvordan du lett kan styrke formen og lytte mer til kroppen? Vil du ha mer livskraft og glede i hverdagen? På denne reisen får du praktisere og legge grunnlaget for en sterk og sunn kropp, alder er virkelig ingen hindring. Du vil kjenne på hvordan gode vaner gir deg livskraft og du vil garantert ta med deg noen hjem til din hverdag.

Kanskje er dette livsstilsreisen du trenger for å skape en endring hvor du virkelig kan skinne mer og få frem din magiske "indre" kraft.

I løpet av uken stifter vi nye bekjentskaper, gjennom samtale og gode refleksjoner støtter vi hverandre som de ulike kvinnene vi er.

Med sol på kroppen, latterkramper som aktiverer magemusklene, forfriskende bad i sjøen, meditasjon i bølgesus, magi i solnedganger, strand og fjellturer ligger alt til rette for en reise for kropp og sjel du vil elske. Formiddag eller ettermiddager med fjellturer, utflukter og nye opplevelser i vakker solnedganger gir minner for livet.

Tilpasset og variert trening

Treningene og aktivitetene blir tilpasset deg og ditt nivå enten du er godt trent eller bare en hobbymosjonist. Christin sørger for å gi deg alternativene som er passet til din kropp, slik at du får mest mulig glede og utbytte. Du får veiledning til å lage ditt egen morgenrutine og treningsprogram du kan ta med deg hjem.

På programmet kan du ta del i

 • Pust, yoga, mobilitet og indre ro
 • Pyramide helkropp styrke trening
 • Tabata - HIIT - styrke og kondisjonstrening for å øke forbrenningen
 • Rytme, latter og frigjørende kraft
 • Christins berømte "Pippi trening" og kjolebad
 • Refleksjoner over ditt hvorfor og din livskraft
 • Skap din morgenrutine og eget personlige treningsprogram til å ta med hjem.

Stedet

L'Albir er en liten spansk turistby som ligger ca. 65km nord for Alicante og 130 km sør for Valencia bestående av hoteller, hus og butikker. L'Albir var opprinnelig havneområdet til L'Alfaz del Pi. Begge disse småbyene ligger i L'Alfaz kommune. Like nord for L'Albir ligger småbyen Altea som ligger i Altea kommune.

Overnatting

Spania, Albir - Hotel Kaktus

Kaktus Albir ligger på strandpromenaden ved Albir-stranden, i Alfaz del Pi, en flott beliggenhet med nydelig utsikt over kysten fra Albir til Altea.

Hotellet ligger med kort vei til sentrum og har alle nødvendige fasiliteter. Fasiliteter og tjenester du finner her er trådløs Internettilgang i fellesområdene, 24-timers resepsjon, restaurant, bar, svømmebasseng, barnebasseng, boblebad, innendørs svømmebasseng, treningsstudio, heis og møterom.

Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær-/sesong.

Romtype:
Delt twinrom og enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse:
Rommene har sentralstyrt klimaanlegg, TV, telefon, minibar (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad), balkong eller terrasse, hårføner og bad.

Vær oppmerksom på at klimaanlegget på rommene styres sentralt av hotellet, og er derfor kun operativt til bestemte tider i løpet av dagen. Tidene kan variere noe.

Adresse: Paseo De Las Estrellas 11, 03581 Albir, Costa Blanca, Spania.

Les mer

Leder

Christin Kalve

Reisetyper: Treningsreise

På Christins reiser får du oppleve mye mer enn bare trening. Det er mye indre kraft og glede i å ta vare på sin livskvalitet og bli mer glad i seg selv. Gjennom daglige refleksjoner, variert styrke, mobilitet, puls, core og yoga skaper vi gode helhetlige opplevelser for kropp og sjel sammen.Portrettbilde av Christin Kalve
Les mer om Christin Kalve

Eksempel på dagsprogram

08.00 «Vinn dagen» morgen yoga- styrke og avspenning

09.15 Frokost

Egentid

17.00 Ettermiddagsøkt

19.00 Felles middag

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 5. september 2023

Antall dager:8

Pris fra:16 860 kr

Hva er inkludert

 • Flyvning tur/retur til Alicante
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • Overnatting 7 netter i valgt rom
 • Halvpensjon (frokost og middag) under hele oppholdet
 • Daglig varierte treninger med Christin Kalve
 • 1 plantet tre i Viljaskogen
 • Pakken er omfattet at Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo, Gardermoen
Fly til: Spania, Alicante
Dato:5. sep.
Avgang: 5. september - kl. 06.50
Hjemreise
Fly fra: Spania, Alicante
Fly til: Oslo, Gardermoen
Dato:12. sep.
Avgang: 12. september - kl. 15.20