Vilja logo
Treningsreise
Spania, Altea

Treningsglede og mestring i Spania

Møt våren full av D-vitaminer og nye treningsvaner. Christin byr på fantastiske dager i Spania med positive opplevelser og treningsglede. Fyll opp med treningsinspirasjon, motivasjon og herlige menneskemøter!

Reisens høydepunkt

 • Daglig morgenmagi med refleksjoner, yoga, variert styrke og avspenning
 • Althea, en reise gjennom historiske smug og små butikker i den sjarmerende gamlebyen.
 • Kjolebad m/blomster i håret og feminin kraft
 • Flowerpower piknik
 • Sol, strand og egentid
 • Valgfrie utflukter med minneverdig fjelltur til Ciera Gelada eller utforsking av fyret i Albir.
Dato: 27. apr - 2. mai 2024 / 6 dager
Pris 12 900 kr
Enkeltromstillegg: 3 000 kr

Energiboost, egentid, mestring og livskraft i vårsolen!

Bli med til Spania og finn formen med PT-yoga og livsstilscoach Christin Kalve. På denne reisen får du garantert energi og motivasjon til å ta mer vare på hele deg gjennom en kombinasjon av korte, effektive og varierte treninger som øker forbrenningen og styrker kroppen, yoga, mestringsfølelse, livsglede, rikelig med D-vitaminer, egentid og strandliv. Den beste veien til god helse er din indre lykke og dette skal vi ha fokus på denne magiske uken.

Hver morgen får du en morgenboost med effektiv og variert trening blandet med enkel autentisk yoga hvor vi gir slipp på stress og tar inn egenkjærlighet. Livskraft og mestring er alltid i fokus.

Lurer du på hva som skal til for at du skal klare å innarbeide gode vaner som du elsker og som varer, hvordan du lett kan styrke formen og lytte mer til kroppen? Vil du ha mer livskraft og glede i hverdagen? På denne reisen får du praktisere og legge grunnlaget for en sterk og sunn kropp, alder er virkelig ingen hindring. Du vil kjenne på hvordan gode vaner gir deg livskraft og du vil garantert ta med deg noen hjem til din hverdag.

Kanskje er dette livsstilsreisen du trenger for å skape en endring hvor du virkelig kan skinne mer og få frem din magiske "indre" kraft.

I løpet av uken stifter vi nye bekjentskaper, gjennom samtale og gode refleksjoner støtter vi hverandre som de ulike kvinnene vi er.

Med sol på kroppen, latterkramper som aktiverer magemusklene, forfriskende bad i sjøen, meditasjon i bølgesus, magi i solnedganger, strand og fjellturer ligger alt til rette for en reise for kropp og sjel du vil elske. Formiddager eller ettermiddager med fjellturer, utflukter og nye opplevelser i vakker solnedganger gir minner for livet.

Tilpasset og variert trening

Treningene og aktivitetene blir tilpasset deg og ditt nivå enten du er godt trent eller bare en hobbymosjonist. Christin sørger for å gi deg alternativene som er passet til din kropp, slik at du får mest mulig glede og utbytte. Du får veiledning til å lage ditt egen morgenrutine og treningsprogram du kan ta med deg hjem.

På programmet kan du ta del i

 • Pust, yoga, mobilitet og indre ro
 • Pyramide helkropp styrke trening
 • Tabata - HIIT - styrke og kondisjonstrening for å øke forbrenningen
 • Rytme, latter og frigjørende kraft
 • Christins berømte "Pippi trening" og kjolebad
 • Refleksjoner over ditt hvorfor og din livskraft
 • Skap din morgenrutine og eget personlige treningsprogram til å ta med hjem.

Stedet

Altea er kjent for godt vær, herlige strender fylt med rullende, varme steiner og labyrintiske gater med hvitkalkede hus. Her finner du også den flotte katedralen som er verdt et besøk.

Leier du sykkel, er det tallrike utfluktsmuligheter; strandpromenaden i Altea med mange spisesteder og shopping, ca 1/2 times tur til den (norske) byen Albir og til topps til Fyrhuset. I Albir er det en fin sandstrand for en dukkert i havet.

Overnatting

Spania, Altea - Cap Negret

Cap Negret ligger ved stranden, ca 10 min spasertur fra Altea sentrum. Hotellet har velutstyrte rom, restauranter både ute og inne, et stort svømmebasseng, gratis solsenger, treningsrom og sykkelutleie.

Romtype: Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse:
Alle rommene har en koselig uteplass, gratis trådløs Internett og er av god størrelse.

Les mer

Leder

Christin Kalve

Reisetyper: Treningsreise

Christin Kalve er energisk, åpen og gir mye av seg selv, på reise med henne får du mye mer enn kun trening. Hun har en dyp forståelse for velvære og personlig vekst og gjennom fokus på både mental og fysisk helse hjelper hun deg å ta vare på din indre styrke. Kraften i bevegelse, pust, og positiv tankegang for å oppnå balanse og harmoni tror hun sterkt på. Christin er livsstilscoach, personlig trener, gruppeinstruktør og yogalærer.

Portrettbilde av Christin Kalve
Les mer om Christin Kalve

Program

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 27. april 2024

Antall dager:6

Pris fra: 12 900 kr

Hva er inkludert

 • Flyvning tur/retur til Alicante
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • Overnatting 5 netter i delt twinrom
 • Fullpensjon(frokost, lunsj og middag) under hele oppholdet
 • Daglig varierte treninger med Christin Kalve
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Pakken er omfattet at Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo, Gardermoen
Fly til: Alicante
Dato:27. apr.
Avgang: 27. april - kl. 14.45
Hjemreise
Fly fra: Alicante
Fly til: Oslo, Gardermoen
Dato:2. mai
Avgang: 2. mai - kl. 15.45