Vilja logo
Yogareise
Spania, Andalucia

Spania, Andalucia - Yogaretreat i herlige omgivelser

Vilja og Christina tar deg ut av vinterdvalen og inn i vårmodus. Bli inspirert av smakfull vegetarmat og skjem deg bort med yoga, meditasjon og bevegelse i nydelige Andalucia.

Reisens høydepunkt

 • Suryalila er perfekt tilrettelagt for yogareiser
 • Vegetarisk gourmetmat!
 • Nydelig dynamisk yoga med flytende beveglese
 • Introduksjon til Movement Essensuals samt intuitiv dans og embodiment
 • Finn inspirasjon til din yogapraksis med intuisjon og frihet til bevegelse.
Dato: 11. mar - 18. mar / 8 dager
Pris 17 500 kr
Enkeltromstillegg: 3 500 kr

Essensual Yoga i Suryalila

Opplev vår sanselige og energivende yoga gjennom flytende bevegelser og tilstedeværelse. En slags "moving meditation" - Christina kaller det Essensual Yoga. Dette er en reise for deg som har drevet med yoga en stund. Vårt fokus retter seg mer mot tilstedeværelse enn teknisk undervisning i stillingene, derfor er det fint med litt forkunnskap.

Morgenklassene er mer fysiske, vi setter sammen stillinger til sekvenser for å bygge styrke og bevissthet. Ettermiddagsklassene er i rolig yinyoga stil. Du øver opp sensibilitet og din indre stemme og oppdager yogaen som en dans mellom ditt indre og ditt ytre. Vi kommer også til å bli introdusert til bevegelse i form av free movement og intuitiv dans.

Dette stedet er skreddersydd for deg som søker ro og balanse. Til og med maten er med på å sette oss i vårmodus. Denne uken gir deg påfyll for lang tid fremover, fornyet energi og minner for livet. Du får verktøy til å ta med inn i din egen yogapraksis, og du får ta del av en serie øvelser som kan bli en del av din morgenpraksis.

Uken blir garantert inspirerende og kreativ. En skikkelig boost for kropp og sjel.

Stedet

Andalucia befinner seg i den sørlige delen av Spania, er bindeleddet mellom Europa og Afrika og møtestedet for Atlanterhavet og Middelhavet. Denne regionen har blitt erobret av mange ulike kulturer og sivilisasjoner opp gjennom historien og alle har satt sine spor på ulike vis. Mangfoldet av landskap og geografisk terreng gir opphav til en rekke miljøer som går fra det varme området langs elven Guadalquivir hvor du finner Sevilla, Cordoba gjennom frodige fjellområder, vulkansk landskap slik som Tabernas ørkenen i Murcia og de snødekte toppene i Sierra Nevada i Granada.

Overnatting

Spania, Andalucia - Suryalila Yoga Retreat

Yogaparadiset ligger i Suryalila, Spania, mellom landsbyene Prado del Rey og Villamartin. Stedet ligger fredelig til i en stor dal ved foten av Sierra de Grazelema. Denne majestetiske fjellkjeden kan sees i horisonten bak gården. I tillegg finnes innsjøer og sletter fylt med solsikker.

Suryalila er en vakker, renovert olivengård bestående av åtte hus som danner Cortijo og bærer en helt spesiell energi. I spansk stil er det to indre gårdsrom som blomstrer med appelsin- og sitrontrær. Det dyrkes økologiske grønnsaker og frukt på gården, og det meste av maten som serveres er selvdyrket. Og det er høner som gir deg ferske egg.

Den økologiske gården har et deilig saltvann svømmebasseng utendørs. Her er det store hager med hengekøyer og utemøbler.

Husene på eiendommen er smakfullt innredet og dekorert.

Romtype: Delt twin rom og enkeltrom
Rombeskrivelse: Hvert rom er vakkert innredet etter Feng Shui-prinsippet. Suryalila har mange forskjellige typer rom. Noen få rom har privat bad, ellers deler man bad med andre i gruppen. Vi har noen få enkeltrom og et par av dem har eget bad. Er du tidlig ute med din bestilling, får du et av de bedre rommene vi har tilgjengelig.

 • Saltvanns basseng
 • Trådløst Internett
 • Liten Shakti»-butikk
 • Det store hager med hengekøyer og utemøbler
Les mer

Leder

Christina Straume

Reisetyper: Yogareise

Med lidenskap for kropp i bevegelse og stillhet i sinn, inviterer Christina sine «yogisar» til å bli kjent med seg selv på nytt gjennom yoga, meditasjon, fri bevegelse og dans.

Portrettbilde av Christina Straume
Les mer om Christina Straume

Forslag til dagsprogram

Morgenyoga og meditasjon 07.30-09.30

Frokost

Egne aktiviteter

Lunsj ca 14.00

Ettermiddagsyoga 16.30-18.00

Middag ca. 19.00

Utflukter i nærområdet

Det er mulig å ta dagsturer til små tettsteder og ut i den vakre naturen. Vi kan også arrangere lengre turer for deg som ønsker å oppleve mer av Andalucia, mot tillegg.

Nivå

Denne reisen passer for deg som er frisk og som liker å være aktiv. Du har antageligvis praktisert yoga en stund, og du ønsker inspirasjon i din praksis. Vårt fokus er større tilstedeværelse i yogapraksisen, enn teknisk undervisning i yogastillinger.

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 11. mars

Antall dager:8

Pris fra:17 500 kr

Reiseleder:

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur direkte Oslo-Malaga
 • Transport tur/retur flyplassen-hotellet
 • 7 netter i delt twin rom, eller enkeltrom mot tillegg
 • 3 daglige måltider, vegetar buffèt
 • 2 daglige yoga økter med Christina
 • Sosialt fellesskap med andre likesinnede
 • 1 platet tre i Viljaskogen
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Malaga
Dato:11. mar.
Avgang: 11. mars - kl. 13.10
Hjemreise
Fly fra: Malaga
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:18. mar.
Avgang: 18. mars - kl. 16.00

Connect to the vibrant aliveness in you