Vilja logo
Treningsreise
Spania, Gran Canaria

Få ny livskraft i vintermørket med treningsreise til Gran Canaria

Start det nye året med å ta vare på deg selv. Bli med på yoga og variert fellestrening på det største thalassosenteret i Europa. Du får energi og rikelig med D-vitaminer, egentid, strandliv og ikke minst masse deilig sol!

Reisens høydepunkt

 • Yoga og variert styrke /kondisjonstrening
 • Velvære og utendørs termalbad med 34 hydromassasjestasjoner
 • Egentid og opplading i solen
 • Photoshoot og «kjolebad»
 • Ditt personlige hjemmetreningsprogram og «pran» 2023 plan
 • Egentid hvor du kan velge dine utflukter selv: vulkanvandring, besøk på vingård eller segway sunset experience (ca. kr 1000,- pr. utflukt)
Dato: 10. jan - 17. jan / 8 dager
Pris 17 200 kr
Enkeltromstillegg: 2 200 kr

Opplevelser, velvære, yoga og treningsglede på solrike Gran Canaria

Sett dine personlige mål for det nye året ved å gi slipp på det gamle. Bli inspirert, få verktøy du kan ta med deg hjem og elsk dagen, den er bare din!

Å våkne på dette stedet er en boost i seg selv. I vakre omgivelser yter du mer og nyter enda mer.
På denne reisen får du tid til å være til stede, tid til å være deg selv og lytte til din kropp. Du trener din bevegelighet, styrke og balanse, etterfulgt av aromatisk avspenning.

Her blir det variert og inspirerende styrketrening med fokusering på kondisjon og utholdenhet. Du trener din egen kroppsvekt med treningsstrikker og vannflasker og sammen tar vi noen økter i hotellets treningsstudio. Vi starter morgen med herlig morgenyoga med strekk, pust og bøy, etterfulgt av en sunn og fargerik frokost.

På dagen nyter du stranden eller bassenget og varierer dagen med spa, egentid, en utflukt på egenhånd eller ved å utforske området med dine nye venninner. Du har også tid til å trener korte effektive økter på egenhånd, konsentrerer deg om kropp og pust og har bare være tilstede. Christin Kalve tilbyr i tillegg personlige PT/coach timer i løpet av uken.

På ettermiddagen blir det gode treningsøvelser, korte øvelser med høy intensitet og du får selvsagt tatt del i Christins egen Pink bootcamp med feminin kraft i fokus. En virkelig fantastisk opplevelse med mye humor, gode øvelser og piplende svette. Har du noen gang badet i havet med kjole? På Gran Canaria får du mulighet til å bli med på "kjolebad" og virkelig få kontakt med din feminine kraft.

Du befinner deg i din egen lille boble under oppholdet, og reiser hjem med fornyet livskraft og verktøy til å fortsette med de gode rutinene.

Stedet

Las Palmas

Hovedstaden på Gran Canaria kan beskrives som en liten storby. På det smaleste er det få minutter fra øst- til vestsiden. Byen har flotte strender på begge sider. Mest kjente er kanskje Las Canteras, med den nydelige strandpromenaden.

Las Palmas har mange gode restauranter. Den hyggelige mathallen er også verdt et besøk, der kan du teste et stort utvalg tapas, i tillegg til mye god drikke.

Maspalomas

Området som ligger langt sør på øya. Det mest kjente landemerket er fyret, som du finner ved den mange kilometer lange sandstranden. «Le dunas» er også kjent, sanddynene, som er som en liten miniørken. Her kan du både oppleve yrende folkeliv og finne ditt eget stille sted.

Fjellene som ligger mer i midten av øya, er vulkanske, ville og vakre, og utsikten formidabel. Enkelte steder er det mye stein og sand, men mange blir overrasket over hvor grønt og frodig det er inne på øya.

På øyas nordvestside er det mindre vanlig for turister å reise, mest fordi det ikke er sandstrender, men klipper og annet landskap enn i sør og øst. Byen Agaethe er heller ikke mye besøkt, men har mye å by på! Det er i dette området vi finner regnskogen.

Overnatting

Gran Canaria, Gloria Palace San Augustin

Gloria Palace San Augustin Thalasso & Hotel
600 meter fra San Augustin stranden og kort vei til Maspalomas og Playa del Inglés
Dette er et stort anlegg med alle fasiliteter du kan ønske deg. Vi har inkludert frokost og middag ved hotellet som serveres som et stor god smaksrik buffet.

Ved dette hotellet finner vi også det største thalassosenteret i Europa med den nyeste høyteknologien og rundt 7000 m2 dedikert til helse. Svømmebassenget har soner med forskjellige temperaturer og 34 hydromassasjestasjoner: blant annet med motstrømssvømming, sitteplasser med mikrobobler, svanehals og fossefall. Treningsbassenget ved senteret har oppvarmet sjøvann til 33 grader. Her får du virkelig tid til å nyte, ta vare på deg seg og slappe av. I tillegg tilbys det utallige massasjebehandlinger. Inngang til spa er inkludert to ganger, ellers mot tillegg.

Romtype: Delt twinrom og enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse:
Lyse, store og moderne rom med balkong mot bassenget eller hagen. Noen av rommene er teppebelagt. Alle rommene er fullt utstyrte og har blant annet tv og luftkondisjonering.

 • Thalassosenter med 7000 kvd dedikert til helse
 • Flere restauranter
 • Gratis Internett
Les mer

Leder

Christin Kalve

Reisetyper: Treningsreise

På Christins reiser får du oppleve mye mer enn bare trening. Det er mye indre kraft og glede i å ta vare på sin livskvalitet og bli mer glad i seg selv. Gjennom daglige refleksjoner, variert styrke, mobilitet, puls, core og yoga skaper vi gode helhetlige opplevelser for kropp og sjel sammen.Portrettbilde av Christin Kalve
Les mer om Christin Kalve

Program

Praktisk informasjon

Vi har med egen yogamatte og strikker, ta kontakt med Christin om du trenger å bestille.

Reisen for alle

Dette er reisen for alle kvinner som vil ta vare på seg selv, aktivere sin livskraft , kjenne seg yr og glad også i voksen alder.

Det spiller ingen rolle om du er topptrent eller helt utrent

Du må bare ha en sterk nok kropp som du kan legge ned i liggende og reise opp i stående.

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 10. januar

Antall dager:8

Pris fra:17 200 kr

Reiseleder:

Hva er inkludert

 • Flyvning tur/retur Oslo - Gran Canaria, Las Palmas
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • Innkvartering i valgt rom ved Gloria Palace San Augustin
 • Halvpensjon (frokost og middag) under hele oppholdet
 • Daglig trening med Christin
 • Utflukt
 • Plantet tre i Viljaskogen
 • Reisen er omfattet av reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo, Gardermoen
Fly til: Gran Canaria, Las Palmas
Dato:10. jan.
Avgang: 10. januar - kl. 11.10
Hjemreise
Fly fra: Gran Canaria, Las Palmas
Fly til: Oslo, Gardermoen
Dato:17. jan.
Avgang: 17. januar - kl. 16.45

Kom som du er, vi tilrettelegger for mestring og livsglede!

Alder er bare et tall - du designer din egen dag i ditt eget tempo.