Vilja logo
Fottur
Spania, Mallorca

Vandringreise til ikoniske Mallorca

Du vandrer gjennom olivenlunder, pittoreske landsbyer og frodige skogholt, og belønnes med havutsikt på toppen av fjellene. Hotellet vårt ligger like ved Palma som frister med shopping og markeder, kunst og kultur i smale gater. En allsidig og flott vandringsreise til Mallorca.

Reisens høydepunkt

 • Lokal vandreleder og svenske vertinne Helle
 • Hotell med kort avstand til Palma
 • Tid til kunst, kultur og shopping
 • Avslapping og egentid
 • Vandring fire dager i variert terreng
Dato: 6. apr - 13. apr 2024 / 8 dager
Pris 16 900 kr
Enkeltromstillegg: 2 400 kr

Våren på Mallorca med vakre farger og blomstring

Uken på Mallorca fyller vi med ulike fotturer til kjente steder som Deia, Sóller, Orent og Valdermossa. Lokalkjente og svenske Helle tar deg med til hennes paradis Mallorca. Ut på vandringer i den frodige naturen, gjennom koselige landsbyer, langs skogholt og på toppene med fantastiske utkikkspunkt.

Vandringene varierer fra 4 timer til 7 timer pr. dag i tillegg til gode pauser. Vi spesifiserer ikke antall km vandringer per dag siden det er veldig variert terreng. Med mye høydemeter og nedstigninger, blir det ikke veldig mange km vi beveger oss daglig, men vi bruker den tiden som er satt av til dagens vandring - tar pauser, nyter utsikt og koser oss på tur.

Vi har egen privat transport tur/retur hotellet og til dagens utgangspunkt. Det blir mulig å smøre matpakke på hotellet, ellers stopper vi og spiser lunsj underveis (ikke inkl).

Araxa hotel er vårt utgangspunkt hele uken. Hotellet ligger med kort avstand til Palma med alle severdigheter og kjente landemerker. På fridagene kan du selv velge om du vil bli ved bassenget på hotellet, unne deg en utflukt på egenhånd, eller om du oppsøker inspirasjon i kunstneriske Palma - det er helt opp til deg!

Stedet

Mallorca er en øyperle, kjent for sitt varierte turterreng, imponerende kyst- og fjellandskap samt et rikt plante- og dyreliv.

Palma

Palma blir ofte kalt turistenes hovedstad eller lille Barcelona. Begge deler stemmer, men først og fremst er Palma en autentisk, sjarmerende og kosmopolitisk by med mye kunst og kultur, moderne avenyer og smale gater med muligheter for shopping og uteliv. Bystranden Playa de Palma er en av de mest populære på Mallorca. I dette området ligger det hyggelige restauranter, barer, butikker og kafeer der du kan nyte en god kopp kaffe.

Overnatting

Palma, Hotel Araxa

Hotel Araxa har en unik stil og personlighet. Her får du fred og ro uten å måtte gå på akkord med en god beliggenhet. Den hyggelige hagen inviterer til avslapping ved bassenget, og frokosten kan du innta i hagen under palmene. Hotellet har treningsrom, en liten spa-avdeling og en hyggelig bar som samlingssted.

Romstype:
Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg
Romsbeskrivelse:
Lyse rom i god størrelse. Alle rommene har parkett og kaffe/te-fasiliteter.

Les mer

Leder

Helle Wikström

Reisetyper: Fottur

Med Helle som leder får du oppleve natur, fjell og historiske stier med mye energi og glede. Helle inviterer til innholdsrike fotturer i Spania.
Hun elsker å jobbe med mennesker og se gleden og mestringen etter de opplevelsesrike dagene på tur. Hun brenner for å inspirere mennesker til å røre på seg, nyte naturen og bli en del av kulturen ved aktiviteter utendørs.

Portrettbilde av Helle Wikström
Les mer om Helle Wikström

Program

Vandringsnivå

Vandringen er klassifisert som middels de to første dagene, og middels pluss de to siste. Høydeforskjell er opptil 800 m, men vi er fleksible og endrer i programmet etter gruppens behov og ønsker.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 6. april 2024

Antall dager:8

Pris fra: 16 900 kr

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur direkte Oslo - Mallorca
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • 7 netter i delt rom
 • Daglig frokost
 • 5 middager
 • 4 herlige vandringer på Mallorca med lokalboende svensktalende leder
 • Transport til og fra vandringspunkter og 4 piknik lunsjer
 • Plantet tre i Viljaskogen
 • Reisen er omfattet Reisegarantifondet
 • Tillegg for lokale skatter - pr idag er beløpet 50 NOK for 7 netter (betales til hotellet i €)

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo
Fly til: Mallorca Palma
Dato:6. apr.
Avgang: 6. april - kl. 08.30
Hjemreise
Fly fra: Mallorca Palma
Fly til: Oslo
Dato:13. apr.
Avgang: 13. april - kl. 19.20