Vilja logo
Yogareise
Spania, Alaró, Mallorca

Yoga i fjellnære strøk i vakre Alaró

Vårt fokus rundt yoga, meditasjon, egenpleie og indre påfyll vil gi deg en følelse av ro, styrke og balanse i en skjønn harmoni. Sammen med Christina skal vi nyte den spanske naturen og varmen på Mallorca.

Reisens høydepunkt

 • Yoga om morgenen og på ettermiddagen
 • Nydelig vegetarisk mat
 • Rett ved foten til Serra Tramuntana og Castel dÁlaro
 • Deilig basseng
 • Sjarmerende landsbyen Alaró
 • Frigjørende yoga og introduksjon til free movement og intuitiv dans
Dato: 12. sep - 19. sep / 8 dager
Pris 20 350 kr

Yogaretreat i vakre omgivelser på Mallorca

Vakre Alaró venter på oss igjen! Sjekk inn med kropp, sjel og hele deg på denne nydelige plassen. Ved foten av fjellkjeden Serra Tramuntana har vi funnet frem til en historisk perle for deg som ønsker stillhet og vakre omgivelser for din yogareise. Her ligger alt til rette for yoga og meditasjon blandet med fotturer, sykkelturer og avslapping. På ettermiddagene runder vi av med rolig yinyoga eller kanskje dans før vi nyter deilige timer rundt middagsbordet. Vår yoga er sanselig og nærende med flytende bevegelser og stor tilstedeværelse. En slags moving meditasjon. Christina kaller det Essensual Yoga.

Dette er en reise som passer best for deg som har gjort yoga en liten stund. I disse nydelige omgivelsene inviteres vi til å sjekke inn med kropp og sinn. Maten lages av vår egne kokk, er økologisk og nærprodusert. Her blir det servert deilige vegetariske måltider (frokost/lunsj og middag).

Stedet

Alaró er en liten, søvnig by i fjellområdet Serra Tramuntana, kun 30 minutters kjørning fra flyplassen. Den lille byen har klart å holde på sin tradisjonelle mallorcanske sjarm med smale gater og gammel bebyggelse som er pusset opp og malt i pastellfarger. Selv om det er en liten by er det en levende by med alle hverdagens aktiviteter. I byens kjerne finner vi torget med kaféer og restauranter, og i de omkringliggende gatene ligger matbutikk, apotek og noen få andre butikker. På lørdagene våkner byen til liv med et populært lite marked på torget.

De aller fleste som kommer til Alaró utforsker Mallorcas mange muligheter for gåturer i fjellet eller sykling, og dette er et perfekt utgangspunkt for det.

Overnatting

Spania, Mallorca - Son Penyaflor

Son Penyaflor er et perfekt sted for å slappe av og la seg inspireres og fascineres. Vi bor i en liten villa datert tilbake til 1200 - tallet, kun 15 min gangavstand fra byen. Huset er er et resultat av et møysommelig arbeid for å forene det historiske med det praktiske – med respekt for de skjønne omgivelsene. Innergården er en grønn oase, med basseng og sitteplasser. På eiendommen vokser frukttrær av alle slag, samt oliven, kakao- og mandeltrær i tillegg til gamle eiketrær og furu. Vi har leid hele huset for oss selv og har alle soverommene til vår disposisjon. Det betyr at det kan være en gruppe på 14 deltagere. Alle rommene er twinrom.

På eiendommen finner vi Sa Tanqueta. Et herlig sted for å slappe av, meditere, skrive og tegne. Fra Sa Tanqueta har vi en fantastisk utsikt over fjellet, omkranset av den frodige naturen.

Romtype: Delt twinrom
Romsbeskrivelse:
Koselige og innbydende rom med herlig atmosfære.

Les mer

Leder

Christina Straume

Reisetyper: Yogareise

Med lidenskap for kropp i bevegelse og stillhet i sinn, inviterer Christina sine «yogisar» til å bli kjent med seg selv på nytt gjennom yoga, meditasjon, fri bevegelse og dans.

Portrettbilde av Christina Straume
Les mer om Christina Straume

Forslag til dagsprogram

07.30 Yoga og meditasjon

09.30 Frokost

14.00 Lunsj

17.00 Yoga

19.30 Middag

Nivå - middels

Dette er en reise for deg som har gjort yoga en stund. Vårt fokus er mer på tilstedeværelse enn teknisk undervisning i stillingene, derfor er det fint med litt før-kunnskaper.

Morgenklassene er litt mer fysiske og med mer fokus på stillinger og sekvenser for å bygge styrke og bevissthet. Ettermiddagsklassene blir i rolig yinyoga-stil. Vi øver opp vår sensibilitet og vår intuisjon og implementerer intuitive bevegelser, free movement og noen ganger fri dans. Oppdag yogaen som en dans mellom ditt indre og ditt ytre

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 12. september

Antall dager:8

Pris fra:20 350 kr

Hva er inkludert

 • Direktefly tur/retur Oslo - Palma
 • Transport tur/retur flyplass - hotell
 • 7 netter i delt rom med frokost
 • Felles Lunsj og middag daglig
 • 2 Daglige Yoga økter med Christina
 • 1 felles utflukt
 • Sosialt samvær
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Mallorca, Palma
Dato:12. sep.
Avgang: 12. september - kl. 06.15
Hjemreise
Fly fra: Mallorca, Palma
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:19. sep.
Avgang: 19. september - kl. 10.30

Oppdag yogaen som en dans mellom ditt indre og ditt ytre