Vilja logo
Yogareise
Spania, Altea, Orxeta

Yoga og meditasjon på Villa Dorothea

Gi deg selv en pleiende pause fra hverdagen, senk skuldrene og nyt tilværelsen i vakre omgivelser på Villa Dorothea Retreat i Spania. Du skal få spire og blomstre i takt med våren, mens Bente og Ann-Christin gir deg en gavepakke med yoga for hode, hjerte og kropp.

Reisens høydepunkt

 • Yoga og meditasjon hver dag
 • Guidet fottur i fjellet
 • Masse rom for avslapping og egentid ved saltvannsbassenget
 • Økologisk og sunn plantebasert mat uten melk, sukker og gluten
 • Mulighet for lengre eller kortere fjellturer for deg som vil litt opp i høyden
 • Mulighet for å bli med Ann-Christin og Bente til sjarmerende Altea og fargerike Villayoyosa (her er det også fine strender)
Dato: 22. apr - 29. apr / 8 dager
Pris 18 200 kr
Enkeltromstillegg: 2 800 kr

Fyll på med varme, energi og inspirasjon på eget yogaretreat i Spania

Opplev fantastiske dager fylt med varme og energi på en luksuriøs og innbydende retreat midt i Orxeta.

Hver morgen starter vi med yoga før vi spiser en deilig frokost. Vi veksler mellom vinyasa/ashtanga-inspirert yoga og rolig MediYoga. Timene avsluttes med meditasjon og avspenning.

Med kombinasjonen mellom rolig og oppmerksom yoga og mer aktiv ashtanga-inspirert yoga får du utfordret både det fysiske og det mentale. I tillegg får du muligheten til å lære din egen kropp å kjenne bedre. De fleste dagene vil det også være yoga og meditasjon før middag.

En av dagene blir vi tatt med på en guidet vandringstur i de vakre omgivelsene rundt Villa Dorothea. Det er flott turterreng i umiddelbar nærhet som også kan utforskes på egenhånd.

Ønsker du å se mer av kystområdet kan du bli med Ann-Christin og Bente til sjarmerende Altea og fargerike Villayoyosa. Her er det også fine strender.

Frister det å ta det med ro kan du slappe av med en god bok i den vakre hagen ved saltvannsbassenget.

Kanskje du ønsker litt ekstra egenpleie? Villa Dorothea har massasjerom hvor en kan booke tid for massasje.

Stedet

Våren i Spania, og i dette frodige området gir sansene noe å meske seg i. Det blomstrer i nydelige farger og ikke minst gir dette frisk og deilig duft, og den fantastiske følelsen av en ny vår. Dette gir også det perfekte utgangspunkt for at du selv skal få spire og blomstre denne uka.

Det tar 40 minutter å kjøre fra flyplassen i Alicante, og den sjarmerende byen Altea er kun 20 minutter unna med bil.

I dette området er det mange fine strender og fjell. Det finnes utallige restauranter og kafeer overalt i Albir og Altea området.

Overnatting

<p>4 bilder fra Villa Dorothea i Orxeta i Spania. 2 damer ved basseng, sjokolademousse og bær, elegant seng, med lilla sengetøy. 2 kvinner som spiser lunsj ute, innrammet av hageblomster</p>

Spania, Orcheta - Villa Dorothea

Villa Dorothea er en stor og vakker eiendom, som ligger nydelig til på kanten av Bella Orcheta ved Aitana-fjellene. Eiendommen er omgitt av frisk og fint turterreng i umiddelbar nærhet. Den vakre villaen består av 4 avdelinger spredt rundt på eiendommen. I en av disse avdelingene finner du kjøkken, felles stue, spisestue og en liten butikk i tillegg til resepsjonen. Rommene og yogasalen er fordelt i andre deler av eiendommen.

Villa Dorothea har eget saltvannsbasseng (ikke oppvarmet) og gratis Wi-fi til alle sine gjester. De har også butikk med salg av yogaklær og smykker.

Villa Dorothea kan friste med sunne, spennende og organiske vegetarretter som definitivt vil falle i smak. Tre måltider om dagen er inkludert.

Romtype: Delt twinrom, enkltrom mot tillegg. Noen rom har eget bad, mens andre rom deler bad.
Rombeskrivelse:
Fine rom og gode senger. Alle senger har norske dundyner og puter og er redd med damask sengetøy. Gjester vil få utdelt 1 morgenkåpe og håndklær.

Les mer

Leder

Bente Kristensen

Reisetyper: Yogareise, Fottur

Bente elsker å reise, og vil gjerne vise deg mer av vårt vakre land. Hun liker spesielt godt Sommarøy, Senja og Tromsø. Hun liker også det eksotiske i helt andre deler av verden, som Cuba og Sri Lanka. Bente er veldig glad i å kombinere det å være i aktivitet med å roe ned. Hennes reiser inneholder ofte fysisk aktivitet, som fotturer, i tillegg til MediYoga, mindfulness og avslapping. Natur- og kulturopplevelser står i sentrum. God mat og det å ha det gøy sammen er også viktige ingredienser.

Portrettbilde av Bente Kristensen
Les mer om Bente Kristensen

Ann-Christin Hansen

Reisetyper: Yogareise, Fottur

Ann-Christin har bakgrunn fra treningsbransjen og har undervist alt fra afrodans, zumba, sykkel, step og styrke, men har særlig funnet stor glede i yogapraksisen. Med lidenskap for en helhetlig tilnærming til livsstil, deler hun kunnskap og erfaring både i fysiske undervisning og rundt middagsbordet på tur. Hennes mål er å inspirere deg slik at du kommer hjem med ny motivasjon og verktøy til å skape gode vaner som gir glede og god helse i hverdagen.

Portrettbilde av Ann-Christin Hansen
Les mer om Ann-Christin Hansen

Eksempel på dagsprogram

 • Morgenyoga
 • Felles frokost
 • Egentid
 • Lunsj
 • Egentid eller felles utflukt
 • Yoga og meditasjon før middag de fleste dager
 • Felles middag

NB - Du velger selv hvor mye du vil delta på i programmet. Dette er din reise og det er viktig at du gir deg selv rom til å lytte til hva du har behov for på denne reisen.

På hjemreisen: Flyet går kl. 20:15 på kvelden. Dere må sjekke ut fra retreaten ca. kl. 10:00 den siste dagen, og det blir transfer til Alicante togstasjon (ikke til flyplassen). På togstasjonen kan dere sette fra dere bagasjen i et «locker room» mot betaling. Gruppen kan deretter nyte dagen i Alicante. Du velger om du vil på stranda, på shopping eller på sightseeing, og du velger om du vil utforske Alicante på egenhånd eller sammen Bente og Ann-Christin. Etter hvert tar dere toget til flyplassen som ligger ca. 20 min unna (dette blir på egen regning).


Nivå

Denne reisen passer for alle. Både deg som er nysgjerrig på yoga, deg som har praktisert yoga eller deg som er en erfaren yogis.

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 22. april

Antall dager:8

Pris fra:18 200 kr

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur direkte Oslo – Alicante
 • Transport fra flyplassen til hotellet ved ankomst
 • Transport til togstasjonen ved avreise
 • 7 netter i delt dobbeltrom
 • 3 måltider om dagen med økologisk og sunn plantebasert mat uten gluten, melk og sukker.
 • Kildevann, te, & frukt er tilgjengelig til enhver tid (på stedet vi bor)
 • 1 til 2 yogaøkter om dagen
 • 1 guidet vandringstur på ca. 5 timer
 • Yogautstyr
 • Norske dundyner og puter som sørger for optimal sovekomfort
 • 1 plantet tre i Viljaskogen
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Alicante
Dato:22. apr.
Avgang: 22. april - kl. 15.45
Hjemreise
Fly fra: Alicante
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:29. apr.
Avgang: 29. april - kl. 20.15