Vilja logo
Yogareise
Spania, Altea, Orxeta

Yoga og vandring i vakre omgivelser

Gi deg selv en pleiende pause fra hverdagen, senk skuldrene og nyt tilværelsen i vakre omgivelser på Villa Dorothea Retreat i Spania. Du skal få spire og blomstre mens Bente og Ann-Christin gir deg en gavepakke med vandring og yoga for hode, hjerte og kropp.

Reisens høydepunkt

 • Yoga og meditasjon hver dag
 • Nydelige fotturer
 • Masse rom for avslapping og egentid ved bassenget
 • Økologisk og sunn plantebasert mat
 • Mulighet for massasje
 • Mulighet å besøke sarmerende Altea og fargerike Villayoyosa
Dato: 27. apr - 4. mai 2024 / 8 dager
Pris 19 990 kr
Enkeltromstillegg: 2 800 kr

Fyll på med varme, energi og inspirasjon på eget yogaretreat i Spania

Opplev fantastiske dager fylt med varme og energi på en luksuriøs og innbydende retreat midt i Orxeta.

Hver morgen starter vi med yoga før vi spiser en deilig frokost. Vi veksler mellom vinyasa/ashtanga-inspirert yoga og rolig MediYoga. Timene avsluttes med meditasjon og avspenning.

Med kombinasjonen mellom rolig og oppmerksom yoga og mer aktiv ashtanga-inspirert yoga får du utfordret både det fysiske og det mentale. I tillegg får du muligheten til å lære din egen kropp å kjenne bedre. De fleste dagene vil det også være yoga og meditasjon før middag.

Bente og Ann-Christin er like glade i å gå tur som å gjøre yoga, mange av dagene blir du invitert til ulike fotturer, som du kan bli med på om du ønsker. Det er flott turterreng i umiddelbar nærhet til Villa Dorothea, og mange fine steder å gå langs kysten. Det er også hyggelig å besøke sjarmerende Altea og fargerike Villajoyosa. I Villajoyosa er det en flott sandstrand du kan tilbringe dagen på om ønskelig.

Frister det å ta det med ro kan du slappe av med en god bok i den vakre hagen ved bassenget.

Kanskje du ønsker litt ekstra egenpleie? Villa Dorothea har massasjerom hvor du kan booke tid for massasje.

Stedet

Det tar 35-40 minutter å kjøre fra flyplassen i Alicante til Villa Dorothea, og den sjarmerende byen Altea er kun 20-25 minutter unna med bil. Å kjøre til Villajoyosa tar bare 10 minutter.

I dette området er det mange fine strender og fjell. Det finnes utallige restauranter og kafeer overalt i Albir, Altea og Villajoyosa-området.

Overnatting

Spania, Orcheta - Villa Dorothea

Villa Dorothea er en stor og vakker eiendom, som ligger nydelig til på kanten av Bella Orcheta ved Aitana-fjellene. Eiendommen er omgitt av frisk og fint turterreng i umiddelbar nærhet. Den vakre villaen består av 4 avdelinger spredt rundt på eiendommen. I en av disse avdelingene finner du kjøkken, felles stue, spisestue og en liten butikk i tillegg til resepsjonen. Rommene og yogasalen er fordelt i andre deler av eiendommen.

Villa Dorothea har eget basseng (ikke oppvarmet) og gratis Wi-fi til alle sine gjester. De har også butikk med salg av yogaklær og smykker.

Villa Dorothea kan friste med sunne, spennende og organiske vegetarretter som definitivt vil falle i smak. Tre måltider om dagen er inkludert.

Romtype: Delt twinrom, enkltrom mot tillegg. Noen rom har eget bad, mens andre rom deler bad.
Rombeskrivelse:
Fine rom og gode senger. Alle senger har norske dundyner og puter og er redd med damask sengetøy. Gjester vil få utdelt 1 morgenkåpe og håndklær.

Les mer

Leder

Bente Kristensen

Reisetyper: Yogareise, Fottur

Bente elsker å reise, og vil gjerne vise deg mer av vårt vakre land. Hun liker spesielt godt Sommarøy, Senja og Tromsø. Hun liker også det eksotiske i helt andre deler av verden, som Cuba og Sri Lanka. Bente er veldig glad i å kombinere det å være i aktivitet med å roe ned. Hennes reiser inneholder ofte fysisk aktivitet, som fotturer, i tillegg til MediYoga, mindfulness og avslapping. Natur- og kulturopplevelser står i sentrum. God mat og det å ha det gøy sammen er også viktige ingredienser.

Portrettbilde av Bente Kristensen
Les mer om Bente Kristensen

Ann-Christin Hansen

Reisetyper: Yogareise, Fottur

Ann-Christin har bakgrunn fra treningsbransjen og har undervist alt fra afrodans, zumba, sykkel, step og styrke, men har særlig funnet stor glede i yogapraksisen. Med lidenskap for en helhetlig tilnærming til livsstil, deler hun kunnskap og erfaring både i fysiske undervisning og rundt middagsbordet på tur. Hennes mål er å inspirere deg slik at du kommer hjem med ny motivasjon og verktøy til å skape gode vaner som gir glede og god helse i hverdagen.

Portrettbilde av Ann-Christin Hansen
Les mer om Ann-Christin Hansen

Eksempel på dagsprogram

 • Morgenyoga
 • Felles frokost
 • Felles fottur eller egentid
 • Lunsj
 • Egentid
 • Yoga og meditasjon før middag de fleste dager
 • Felles middag

NB - Du velger selv hvor mye du vil delta på i programmet. Dette er din reise og det er viktig at du gir deg selv rom til å lytte til hva du har behov for på denne reisen.

Nivå

Denne reisen passer for alle. Både deg som er nysgjerrig på yoga, deg som har praktisert yoga eller deg som er en erfaren yogis. Fotturene er stort sett enkle og ikke for lange

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 27. april 2024

Antall dager:8

Pris fra: 19 990 kr

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur direkte Oslo – Alicante
 • Transport tur/retur flyplassen/Villa Dorothea
 • 7 netter i delt dobbeltrom
 • 3 måltider om dagen med økologisk og sunn plantebasert mat.
 • Kildevann, te, & frukt er tilgjengelig til enhver tid (på stedet vi bor)
 • 1 til 2 yogaøkter om dagen
 • Fotturer
 • Yogautstyr
 • Norske dundyner og puter som sørger for optimal sovekomfort
 • 1 plantet tre i Viljaskogen
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo, Gardermoen
Fly til: Alicante
Dato:27. apr.
Avgang: 27. april - kl. 06.50
Hjemreise
Fly fra: Alicante
Fly til: Oslo, Gardermoen
Dato:4. mai
Avgang: 4. mai - kl. 15.45