Vilja logo
Kultur- og opplevelsesreise
København - Islands Brygge

Summervibes i København

Bli med Vilja og lokale Bentedikte til det autentiske, trendy og bæredyktige København. Med bobler i glasset, solen som skinner og musikk over høyttalerne finner vi de beste summervibbene i spennende København.

Reisens høydepunkt

 • Det ukjente København
 • Guidet tur i Christianshavn
 • Havnebad
 • Sommervibber på Reffen
 • Lokalkjente og boende Bentedikte
 • Flere måltider inkludert
Dato: 29. jun - 2. jul / 4 dager
Pris 11 900 kr
Enkeltromstillegg: 1 500 kr

Sommervibber i København

Er du en av de mange som har vært i København før, og gjentatte ganger havnet i "turistfellene"?
Nå kan du bli med Vilja på en autentisk tur til denne nydelige danske hovedstaden. Sammen med lokale og norske Bentedikte som har bodd i byen hele livet, kommer vi tett inn på byen og lokalbefolkningen. På denne langhelgen får du oppleve det unike, gamle København, spiser på de beste lokale restaurantene og besøke de små og historiske bakgårdene. Byen er liten og kompakt og vi tar oss fra A til Å med havnebuss (båt), sykkel eller på beina.

Du blir kjent med byen på en hel annen måte, med spennende historiefortellinger fra Københavns eldste bydel, Christianshavn. Med godt bevarte smale smug i alle farger, med trivelige bakgårder, elvekanaler og mange kriker og kroker. På en av de livligste og hyggeligste kaféer tar vi en smakfull lunsj, mens vi nyter et glass bobler.

Sammen skal vi hoppe i havnebassenget (som har det reneste vannet), drikke vin på kaia og ikke minst oppleve sommervibbene i byen. Refshaløyen eller Reffen som det heter blant lokale er et populært sted med fantastisk matmarked. Dette industriområdet er i full blomst med innovative tiltak, kunst og bærekraftig mat. Du blir selvsagt med å besøker de gjemte perlene og steder som turister ikke kjenner til. Blir med å opplev sommervibber i vårt naboland og favorittby København.

Stedet

Islands Brygge har en beliggenhet på den andre siden av Københavns Havn, kun et steinkast fra Rådhusplassen, Strøget og Nyhavn.

Området Islands Brygge er et nedlagt industriområde, hvor gamle varehus og industri bygg har gjennomgått omfattende renovering og ombygging. Nå er denne bydelen et av Københavns mest trendy og dyre boligområder. Fra herskapelige leiligheter, gjemte restauranter i bakgårder til lydstudioer. Det var også her de etter hvert så populære havnebadene dukket opp aller først. Vannet i denne delen av havna er svært rent, og flere av beboerne foretrekker å komme hit for å bade om sommeren fremfor å dra til strendene utenfor byen.

Overnatting

Danmark, København - Guldsmeden Hotel

Et av landets mest bærekraftige hotellkjede er GULDSMEDEN. Guldsmeden på Bryggen byr på en deilig og varm atmosfære i bohemstil midt i et boligkompleks. Her føler du deg velkommen og helt hjemme. Her finner du en koselig gårdsplass, et basseng i Bali-stil og treningsfasiliteter.

Hotellet er i gangavstand fra Islands Brygge t-banestasjon og Københavns havnefront, hvor lokalbefolkningen og besøkende samles om sommeren for å bade og henge.

Romstype:
Delt twinrom og enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse: Alle rommene er unike og meget komfortable. Alle tekstiler - fra sengetøy til håndklær er laget av bærekraftige øko- og resirkulerte materialer.

Les mer

Leder

Bentedikte L. Hoff

Reisetyper: Kultur- og opplevelsesreise

Bentedikte er en sprudlende og sosial ung dame som kom til København i 1988 med familien - og her ble hun. Med et tett forhold til Norge og hennes familie her har det gjort at hun har beholdt det norske språket. I mange år arbeidet hun i mediabransjen, men valgte for 6 år siden å starte sitt eget event byrå Hoff Copenhagen. Nå arrangerer hun eventer og sammenkomster for både nordmenn og danske kunder.

Nå er hun klar for å vise frem den fantastiske hovedstaden og det autentiske København til oss.

Portrettbilde av Bentedikte L. Hoff
Les mer om Bentedikte L. Hoff

Program

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:København - Islands Brygge

Dato: 29. juni

Antall dager:4

Pris fra:11 900 kr

Hva er inkludert

 • Direktefly tur/retur Oslo - København
 • Metro tur/retur flyplass - hotellet
 • Overnatting ved Hotel Guldsmeden Bryggen i delt rom
 • Frokost under hele oppholdet
 • To fantastiske middager
 • Guidet tur i Christianshavn
 • Lunsj ved Christianshavn
 • Havnebuss til Reffen
 • Opplevelse på Refshaleøen
 • Sykkeltaxi til Camino i "Kødbyen"
 • Fellesskap med andre kvinner
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo, Gardermoen
Fly til: København
Dato:29. jun.
Avgang: 29. juni - kl. 07.40
Hjemreise
Fly fra: København
Fly til: Oslo, Gardermoen
Dato:2. jul.
Avgang: 2. juli - kl. 18.35