Vilja logo
Yogareise, Kultur- og opplevelsesreise
Tanzania og Zanzibar

Safari og eventyrlige opplevelser med yogisk krydder

Med leder

Renée Ramsey

Lukk øynene og drøm deg bort til noen deilige late dager med turkist hav, yoga på puddersand og pust og hvile. Etterfulgt av noen aktive dager med safari i Serengeti, Ndutu og Tarangire. Her nyter du soloppganger, solnedganger, stjernehimmel, lokale møter, varme vinder, eksotisk mat og deilige dufter – det er bare å gi seg over til øyeblikkets magi.

YOGAREISE
Mer enn 5 plasser igjen

Reisens høydepunkt

 • Safari i Serengeti, Ndutu og Tarangire.
 • Besøk i elefantens rike Tarangire National park.
 • Elefanter, løver, sjiraffer og flere ville dyr i sitt naturlige miljø.
 • Yoga, pust og meditasjon
 • Pudderhvit sand, strand og sol
 • Berikende møter med lokal kultur
 • Innholdsrike Stone Town
Portrettbilde av Renée Ramsey

Leder:

Renée Ramsey

Dato:

24.feb. - 09.mar.
Pris 43 990 kr
Enkeltromstillegg: 7 000 kr

Rundreise i opplevelsesrike Tanzania

Sjela vår elsker eventyr og det får du med Renée på denne drømmereisen. Hun vil vise deg at yoga er så mye mer enn bare fysiske øvelser. Her får du den beste kombinasjonen med afrikansk safari, historie, kultur og opplevelser. Vi starter med 4 avslappende dager på Zanzibar og Jambanistranden. Her gjør vi enkle og virkningsfulle yoga øvelser, går barfot på stranden og nyter varm havbris og krystallklart vann på båttur. Du blir kjent med lokale Helen som inviterer deg med hjem på sesongens frukter og historiefortellinger fra hverdagslivet i Afrika. Hotell Seeyyida er vår base når vi tilbringer 1 døgn i Stone Town på oppdagelsesferd.

Safari i nasjonalparker

De neste 6 dagene av ferien, blir av det noe mer aktive typen. Opplevelsene som Afrika kanskje er mest kjent for – det unike og mangfoldig dyrelivet skal utforskes. På game drive følger vi dyrenes bevegelse og hverdag på savanner og sletter, der de jakter, sloss og leker. I luksuriøse telt og camps på savannen sovner vi til dyrelyder og våkner opp til soloppganger av de unike.

Maasai og Swahili kultur og tradisjon

Deretter rundes safarituren vår av i fantastiske Original Maasai Lodge. Vi får oppleve det unike dyrelivet i Ngorongoro krateret, vi får kunnskap om lokale planer og urter for liv og helse, og innsikt i daglige rutiner og tradisjoner hos dette stolte, dyktige og fargerike folkeslaget.

Stedet

Tanzania og Zanzibar

Vakre, genuine Tanzania!

Viden kjent for Serengeti, Mount Kilimanjaro og Zanzibar.

Gjestfrihet, vennlighet og hjertevarme kjennes i hele kroppen når vi smilende blir ønsket velkommen, og får oppleve så mye av Tanzanias historie. Swahili er hovedspråk, men over 90 forskjellige språk snakkes daglig.

Tanzania har det høyeste punktet i Afrika, og det laveste. En fortid med slavehandel og rikdom. Vi benytter lokale guider, bor på bærekraftige og natur vennlige Camps. Spiser mest mulig økologisk mat, og handler hos lokalbefolkningen så langt det er mulig.

I Maasai land, bidrar vi med støtte til NGO Africa Amini Alama. Helse og hospital, utdanning, barnehager, jenter, kvinner og familier i akutt nød, vi støtter med midler til vann, jord og kultur. Dette vil du få lære mer om på turen vår.

Stown Town

En verden av basarer, hus i de vakreste farger, inspirert stilmessig av afrikansk, arabisk, indisk og europeisk kultur. Det sviver de deiligste dufter, blomstrer og gror kreativt på gårdsplasser, i portrom, ja over alt.. Gå deg litt vill i smugene, finn skatter og edle opplevelser. Du vil bare elske Stone Town!

Overnatting

Tanzania og Zanzibar

Casa Del Mar
Casa Beach Hotel -
casa-delmar-zanzibar.com

Casa Beach Hotel er et nyrenovert hotell med perfekt beliggenhet for å utforske både landsby og strand. Det klart beste er Jambianias vakre langstrakte sandstrand som ligger rett ved hotellet. Flo og fjære er av stor betydning, særlig her på østkysten. Og ved Jambiani stranden kan du også bade ved lavvann. Det dannes en herlig elv mellom sandbankene! Med gåavstand fra hotellet finner du mange koselige små barer og restauranter. Selvfølgelig barfot!

Romtype: Bungalows for to og bungalow for eget bruk.
Rombeskrivelse: Egen bungalow med liten terrasse. Her kan du sitte å nyte tiden, livet og kveldslyset. Kanskje sovner du til bølgenes sang, det er kun 20 meter mellom deg og det Indiske hav.

Seyyida Boutique Hotel
- https://theseyyida-zanzibar.co...

Inspirert av Zanzibars eklektiske kulturer, blander Seyyida Boutique Hotel & Spa moderne bekvemmeligheter med afrikansk, arabisk, indisk og europeisk påvirkning.

Med slående utsikt over havnen, promenaden og det turkise vannet i Det indiske hav, gir Seyyida deg det perfekte utgangspunkt for å utforske Stone Towns trange gater.

Romtype: Dobbeltrom
Rombeskrivelse: Alle rommene er moderne innredet med klimaanlegg og stort bad. Rommene har tv, kaffekoker, safe og minibar.

På andre del av reisen bor vi i luksuriøse telt, enkle trehytter og små hus. På alle stedene finnes de fleste fasiliteter og på alle overnattingsstedene har du eget bad/toalett.

Steder vi bor under rundturen vår:

INTO WILD AFRICA - Serengeti, Camp, Hotels

Ndutu Safari - A meeting place for friends for over 50 years

Accommodation | Isoitok Camp Manyara

Original Maasai Lodge in Tanzania - Africa Amini Life

Leder

Renée Ramsey

Reisetyper: Yogareise

Renée er en svært inspirerende og dyktig yogainstruktør. Hun formidler teknikker for indre ro og balanse, og gir deg øvelser for fokus, spirituell vekst, klarhet og styrke. For Renée er det viktig at yoga er gøy, lett forståelig og utviklende. Og at du får kontakt med deg selv, og kjenner på livsgleden, nysgjerrigheten og kreativiteten som bor i deg. Hun har utarbeidet effektive og gøyale serier med øvelser som hun tar med seg på reisene.

Portrettbilde av Renée Ramsey
Les mer om Renée Ramsey

Program

Inkludert

 • Flyreise fra Oslo-Zanzibar og hjemreise fra Kilimanjaro-Oslo
 • Skatter og avgifter
 • 11 netter i valgt innkvartering - enkeltrom mot tillegg
 • All transfer og aktiviteter og utflukter, som nevnt i programmet
 • Måltider som nevnt i programmet
 • ca 13 timer Yoga og øvelser med leder Renee Ramsey i Zanzibar og på Serengeti
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
 • 1 tre plantet pr deltager i vårt Trefadder program

Flyinformasjon

Avreise
24.februar Oslo - Addis Ababa kl. 18:45 - 06:25 (dagen etter)
25.februar Addis Ababa - Zanzibar kl. 10:20 - 13:00

Hjemreise

08.mars Kilimanjaro - Addis Ababa kl. 17:35 - 20:05
08.mars Addis Ababa - Oslo kl. 23:40 - 07:45 (dagen etter)

Nivå

Er du eventyrlysten, takler litt uventede opplevelser, liker bærekraftig og naturvennlig livsstil, så er dette turen for deg. Du bør tåle litt røff bilkjøring, og være ved normal og god helse. Yoga blir enkel, ukomplisert, og med fokus på øyeblikkets magi. Eventyret lager vi i felleskap.

La deg begeistre, berike og fortrylle.

Praktisk informasjon

Det kan bli varmt på dagtid, og litt kjølig på natten. Smart med plagg som er enkle å smette av og på i farta.

Energi, kraft og livsglede med smilepuls.