Vilja logo
Kultur- og opplevelsesreise, Aktiv ferie
Tanzania, Zanzibar

Ferie med eksotiske opplevelser og magiske solnedganger

Eksotiske opplevelser, hvite strender, sol, turkisgrønt hav, salte bad og en behagelig bris som bringer med seg varme og myke dufter er bare noe av det som venter på deg.

Reisens høydepunkt

 • Palmestrender og glitrende hav
 • Magiske solnedganger
 • SUP-padling og snorkling
 • Daglig tilbud om trening/ vandring
 • Personlige hoteller med hjerte og sjel
 • Egentid - nyt slik bare du kan
Dato: 16. nov - 28. nov / 13 dager
Pris 28 900 kr
Enkeltromstillegg: 4 000 kr

Eksotiske opplevelser på vann og på land

Lengter du også etter god tid til deg og nye, sanselige inntrykk? Da er denne deilige ferien med Charlotte noe for deg! Opplev spennende dager sammen med andre damer med tid til å hvile og nyte. Det blir også tid til utflukter, opplevelser, SUP (padling på brett) og snorkling.

Afrikansk kultur har en rik historie, og Charlotte gleder seg til å gi deg et innblikk i dette skattekammeret av fortid og nåtid.

Zanzibar er rett og slett et eksotisk paradis. Ferieøya byr på kritthvite strender, azurblått hav, og magiske solnedganger. Når du ser sola går ned i horisonten fra terrassen og bassenget, er Karamba så nær et afrikansk paradis man kan komme! De tre første dagene bor vi i bungalows på dette stedet. Du får daglige turer, til fots og med båt før vi reiser videre til Jambianis vakre langstrakte sandstrand.

Også her bor vi i bungalows, med sin egen lille terrasse. Her kan du sitte og nyte tiden, livet og havets bølger. Flo og fjære er av stor betydning, særlig her på østkysten. På kvelden vil du sovne til bølgenes sang og det er kun 20 meter fra det Indiske Hav til din dør.

Det er mange koselige små barer og restauranter med gåavstand fra hotellet. Og vi går selvfølgelig barbent!

Vi avslutter med 2 netter i Stone Town med sine markedsplasser med aromatiske krydder, spennende shopping og kultur.

Stedet


Zanzibar er rett og slett et eksotisk paradis. Ferieøya byr på kritthvite strender, azurblått hav, og magiske solnedganger. Her møter du en varm kultur, vennlige smil, snorkling og sansing i flo og fjære. Du får nyte livet på stranden, i og på havet og du vil leve deilige dager på «krydderøya»!

Stone town (Steinbyen) er en fantastisk by, et typisk swahilisk handelssted med markedsplasser, fargerike dører, spennende shopping, krydder, herlige mennesker og særegen kultur.

Med en blanding av indiske, arabiske og afrikanske påvirkninger har Zanzibars kjøkken mange overraskelser. Havet tilbyr alt du kan be om - tunfisk, sverdfisk, hummer, reker og blekksprut. Den varmende solen gjør at frukt er tilgjengelig året rundt – full av smak, moden og søt.

Overnatting

<p>4 foto fra Casa Beach hotell i Zanzibar. Utsikt over have fra bar, lounge med gule go brune detaljer. Soverom og basseng</p>

Tanzania, Zanzania - Casa Beach Hotel

Casa Beach Hotel
Casa Beach Hotel er et nyrenovert hotell med perfekt beliggenhet for å utforske både landsby og strand. Det klart beste er Jambianias vakre langstrakte sandstrand som ligger rett ved hotellet. Flo og fjære er av stor betydning, særlig her på østkysten. Jambianis strand har en stor fordel; du kan bade også ved lavvann. Det dannes en herlig elv mellom sandbankene! Fra hotellet er mange koselige små barer og restauranter med gåavstand til fra hotellet. Selvfølgelig barfot!

Romtype:
Delt twinrom eller enkletrom mot tillegg.
Rombeskrivelse:
Egen rom med uteplass. Her kan du sitte å nyte tiden, livet og havets bølger. På kvelden vil du sovne til bølgenes sang, det er kun 20 meter fra det Indiske Hav til din dør.

Les mer

Tanzania, Zanzibar - Seyyida Boutique Hotel

Seyyida Boutique Hotel
Inspirert av Zanzibars eklektiske kulturer, blander Seyyida Boutique Hotel & Spa moderne bekvemmeligheter med afrikansk, arabisk, indisk og europeisk påvirkning.

Med slående utsikt over havnen, promenaden og det turkise vannet i Det indiske hav på den ene siden og de fascinerende trange gatene i steinbyen på den andre, har Seyyida det perfekte stedet for å utforske Stone Town.

Romtype: Dobbeltrom
Rombeskrivelse: Alle rommene er moderne innredet med klimaanlegg og stort bad. Rommene har tv, kaffekoker, safe og minibar.

Les mer

Zanzibar, Kizimkazi - Karamba Resort

Karamba Resort ligger i Kizimkazi. Med solnedgangen over horisonten fra terrassen og fra bassenget, er Karamba så nær et afrikansk paradis du kan komme. Basseng ligger like ved sjøen. Og en aktiv strand hvor du kan følge landsbylivet og fiskerne er kun et liten trapp unna.

Romtype: Privat bungalow med egen terrasse, enkeltrom mot tillegg.
Rombeskrivelse:
Unike og ulike bungalow, store senger, noen rom med utedusj.

Les mer

Leder

Charlotte Ehde-Eliassen

Reisetyper: Kultur- og opplevelsesreise, Aktiv ferie

Charlotte brenner for fellesskap og (kj)ærlighet. Med Charlotte på reise er det alltid glede, fellesskap og aktivitet. Hun er som essensen i våre reiser for kvinner - alltid mer enn en reise!

Portrettbilde av Charlotte Ehde-Eliassen
Les mer om Charlotte Ehde-Eliassen

Program

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Tanzania

Dato: 16. november

Antall dager:12

Pris fra:28 900 kr

Hva er inkludert

 • Flyreise tur/retur Oslo - Stone Town
 • All transport på øya til alle aktiviteter
 • Innkvartering i valgt rom type i 10 netter
 • Frokost daglig, samt måltider i henhold til program
 • Utflukter og aktiviteter i henhold til program
 • Lokale guider på stedet
 • Vilja-leder Charlotte Ehde- Eliassen med under hele reisen
 • Daglig treningstilbud med raske gåturer eller qigong.
 • Sosialt fellesskap med andre kvinner
 • 1 tre plantet i Viljaskogen
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo, Gardermoen
Fly til: Qatar, Doha
Dato:16. nov.
Avgang: 16. november - kl. 14.50
Fly fra: Qatar, Doha
Fly til: Zanzibar
Dato:17. nov.
Avgang: 17. november - kl. 02.00
Hjemreise
Fly fra: Zanzibar
Fly til: Qatar, Doha
Dato:27. nov.
Avgang: 27. november - kl. 23.35
Fly fra: Qatar, Doha
Fly til: Oslo, Gardermoen
Dato:28. nov.
Avgang: 28. november - kl. 08.10

Zanzibar, øya der virkeligheten er som et eventyr.