Vilja logo
Treningsreise
Spania, Albir

Kickstart 2024 i solfylte Spania!

Få årets beste start med variert trening, yoga og egentid ved stranden. Christin guider deg til gode vaner for kropp og sjel, slik at du kan skinne gjennom hele året.

Reisens høydepunkt

 • «Morgen boost» med variert trening og enkel yoga hver dag
 • Strand, palmer og egentid
 • Innendørs oppvarmet basseng
 • Kjolebad og feminin kraft
 • «Flowerpower»-avslutning med fargerike kjoler, blomster i håret og god energi på dansegulvet
Dato: 26. jan - 31. jan 2024 / 6 dager
Pris 10 900 kr

Kickstart 2024 med treningsreise i Spania!

Velkommen til en unik reiseopplevelse ledet av PT-yoga og livsstilscoach Christin Kalve. På denne reisen får du den perfekte blandingen av energi, mestring, og livsglede mens solen skinner på den spanske kysten. Christin fokuserer på indre lykke som nøkkelen til god helse, og gjennom varierte treningsøkter og avslappende yogaøvelser, gir vi hun verktøy til å ta vare på deg selv.

Energiboost gjennom tilpasset trening og yoga

Hver morgen begynner med en oppkvikkende treningsøkt kombinert med yoga - for å gi deg en god start på dagen. Christin legger vekt på livskraft, mestring, og egentid, og tilpasser aktivitetene etter ditt nivå, enten du er en erfaren treningsentusiast eller nybegynner. Hun guider deg gjennom pusteteknikker, yoga for indre ro, helkroppsstyrketrening, og kondisjonstrening for økt forbrenning. Du får også være med på Christins «Pippi trening» og får hjelp til å skape din personlige morgenrutine og eget treningsprogram du kan ta med hjem til hverdagen.

Skap minner for livet - i fellesskap med sterke kvinner

På denne reisen skaper vi ikke bare en sterkere kropp, men også varige vennskap. Gjennom samtaler, refleksjon, og latter deler vi våre historier og støtter hverandre som de sterke kvinner vi er. Bli med oss på forfriskende bad i sjøen, meditasjon ved solnedgang, magiske strand- og fjellturer, og opplev kraften i latter og fellesskap.

Er du klar for en reise til indre styrke og ytre velvære?

Stedet

L'Albir er en liten spansk turistby som ligger ca. 65km nord for Alicante og 130 km sør for Valencia bestående av hoteller, hus og butikker. L'Albir var opprinnelig havneområdet til L'Alfaz del Pi. Begge disse småbyene ligger i L'Alfaz kommune. Like nord for L'Albir ligger småbyen Altea som ligger i Altea kommune.

Overnatting

Spania, Albir - Albir Garden

Albir garden er et resort med alle fasiliteter. Hotellet ligger 1,5 kilometer fra havet og ca 10 minutter med bil til Benidorm. Her finner du en stor hage med flere innbydende basseng, bassengbar og solsenger.
For oss aktive har hotellet blant annet tennis, basket, løpebane og treningsrom.

Vi spiser alle måltidene ved hotellet, både frokost, lunsj og middag. Det er kveldsunderholdning hver kveld.

Romstyper:
Leiligheter med 1 soverom for 2 personer
Romsbeskrivelse:
Alle leilighetene har separate senger og en enkel utstyrt kjøkkenkrok.

Les mer

Leder

Christin Kalve

Reisetyper: Treningsreise

På en reise med Christin får du mye mer enn bare trening. Ved å ta godt vare på din indre kraft og glede deg over din egen livskvalitet, blir du enda mer glad i deg selv. Gjennom daglige refleksjoner, variert styrke, mobilitet, puls, core og yoga skaper vi gode helhetlige opplevelser for kropp og sjel sammen. Hennes reiser har alltid fokus på livskraften i egenomsorg, tilstedeværelse, skape hverdagsmagi, velge smarte og varierte treninger.

Mange av oss voksne kvinner kjenner på lagret stress, tidspress, utbrenthet og indre uro, angst, sorg, usikkerhet, sårbarhet, lav egenverdi, dårlige vaner, tomhetsfølelse, listen er lang. Vi har alle en ryggsekk og mange av oss leter etter noe som gir mer mening med livet nå i denne fasen vi er i. Christin har en selv en stor ryggsekk og vert igjennom mørke daler, men gjennom sine egne verktøy av "medisiner" uten bivirkninger står hun stødigere enn noen gang.

Portrettbilde av Christin Kalve
Les mer om Christin Kalve

Slik kan dagen se ut

08.00 «Vinn dagen» med morgenyoga, styrke og avspenning

09.15 Frokost

Egentid

17.00 Ettermiddagsøkt

19.00 Felles middag

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 26. januar 2024

Antall dager:6

Pris fra: 10 900 kr

Hva er inkludert

 • Flyreise tur/retur Oslo- Alicante
 • Transport tur/retur flyplass
 • 5 netter i valgt rom kategori
 • Helpensjon på hotellet, frokost, lunsj og middag.
 • Trening og påfylle med vår leder Christin Kalve, minst 2 økter pr dag
 • Sosialt fellesskap
 • Utfluktsforslag
 • Et tre plantet i Viljaskogen
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet.
 • Med forbehold om prisendring.

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo
Fly til: Alicante
Dato:26. jan.
Avgang: 26. januar - kl. 07.45
Hjemreise
Fly fra: Alicante
Fly til: Oslo
Dato:31. jan.
Avgang: 31. januar - kl. 15.10