Vilja logo
Treningsreise
Spania, Gran Canaria

Sporty camp med KK-mila & Naardic

Dette er reisen for deg som vil kombinere sol og strand i luksuriøse omgivelser med trening og aktivitet. Daglige økter med god variasjon som passer for alle. Test ut ulike treningsformer med erfarne trenere fra Naardic. Her står treningsglede i fokus!

Reisens høydepunkt

 • Flere ulike treningsmuligheter
 • KK- mila stemning
 • Sol, bad, trening og spa
 • Egentid til å oppleve Gran Canaria
 • Luksuriøst hotell med nydelig spa - avdeling
 • Trening med instruktører fra Naardic
Dato: 10. mar - 15. mar / 6 dager
Pris 15 000 kr
Enkeltromstillegg: 4 650 kr

Variert treningsreise til Spania

Kjenn svetteperlene renne over pannen ikke bare fordi solen skinner på deg, men også fordi du pusher deg selv med knebøy, pushup og løping.

Deilige dager i feriemodus med variert trening, hvor du får ta del i den fantastiske og unike KK-mila stemningen. Dette er en camp for deg som ønsker å reise med likesinnede, være i aktivitet og ha det gøy!

Sammen skal vi være i aktivitet med ulike treningsøkter som Zumba, yoga, løpetrening, sirkeltrening og du skal ikke se bort fra at vi får til en bassengtrening eller to. Vi legger også inn mye egentid hvor du selv kan velge hva du ønsker å gjøre. Det kan for eksempel være strandtur, fjelltur, shopping eller bare nyte hotellets utrolige fasiliteter, som blant annet deres flotte spa- anlegg.

Vi skal tilbringe tiden på det nydelige hotellet Salobre Hotel Resort & Serenity. Et flott hotellanlegg sør på Gran Canaria, ikke langt fra Maspalomas.

Reisens ledere og instruktører: Cathrine Wilhelmsen, Anne Wangensteen og Annema Refsnes

Stedet

Las Palmas

Hovedstaden på Gran Canaria kan beskrives som en liten storby. På det smaleste er det få minutter fra øst- til vestsiden. Byen har flotte strender på begge sider. Mest kjente er kanskje Las Canteras, med den nydelige strandpromenaden.

Las Palmas har mange gode restauranter. Den hyggelige mathallen er også verdt et besøk, der kan du teste et stort utvalg tapas, i tillegg til mye god drikke.

Maspalomas

Området som ligger langt sør på øya. Det mest kjente landemerket er fyret, som du finner ved den mange kilometer lange sandstranden. «Le dunas» er også kjent, sanddynene, som er som en liten miniørken. Her kan du både oppleve yrende folkeliv og finne ditt eget stille sted.

Fjellene som ligger mer i midten av øya, er vulkanske, ville og vakre, og utsikten formidabel. Enkelte steder er det mye stein og sand, men mange blir overrasket over hvor grønt og frodig det er inne på øya.

På øyas nordvestside er det mindre vanlig for turister å reise, mest fordi det ikke er sandstrender, men klipper og annet landskap enn i sør og øst. Byen Agaethe er heller ikke mye besøkt, men har mye å by på! Det er i dette området vi finner regnskogen.

Overnatting

Gran Canaria, Salobre Hotel Resort & Serenity

Salobre Hotel & Resort Serenity er et 5-stjerners hotell sør på Gran Canaria. Det er oase av god stemning, naturskjønne omgivelser blant fjell og golfbaner, et sted man kan koble helt av.

Maten er utrolig, og du kan velge mellom smaker fra alle verdens krinker og kroker! De har noe for enhver smak og diett. På hotellets tak finner du flere bassenger med flere områder for trening, avslapning og bading.

Busser kjører deg frem og tilbake fra stranden slik at du kommer deg enkelt til et avkjølende bad.
Romtype: Delt twinrom og enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse: Rommene er store og luftige. Alle har en fantastisk utsikt!

Dette er virkelig et unikt hotell og vi i KK-mila gleder oss veldig til å ta dere med hit!

Les mer

Leder

Annema Refsnes

Reisetyper: Treningsreise

Annema elsker å utfordre både hodet og kropp, og er mest glad når hun kan leke seg med harde, effektive bevegelser. Hun liker variasjon, men er samtidig opptatt av at hver enkelt skal føle på mestring. Det aller beste er når du glemmer at du trener, men svetten siler og musklene skriker. Hun trives aller best barfot, gjerne på en sandstrand, med et par kettlebells og en pullup-bar. De beste øktene får hun uten alt for mye utstyr, men med masse puls og masse glede!

Portrettbilde av Annema Refsnes
Les mer om Annema Refsnes

Anne Wangensteen

Reisetyper: Treningsreise

Anne er i sitt ess når hun kan formidle treningsglede og inspirere deg til å yte litt ekstra. Hennes treningsøkter er varierende, utfordrende og effektive, tilpasset alle nivåer.

Anne er opptatt av variasjon og balanse i hverdagen, og hun trener alt fra tunge styrkeøkter til yoga. I tillegg til helse og velvære har hun en stor lidenskap for mat og elsker å eksperimentere på kjøkkenet.

Portrettbilde av Anne Wangensteen
Les mer om Anne Wangensteen

Cathrine Wilhelmsen

Reisetyper: Treningsreise

Cathrine startet med trening da hun var 4 år og har nesten vært aktiv siden. Treningsgleden er ekte, og den vil du oppleve i alle timene hun holder. Hun liker å ha det gøy, og hun gjør det hun kan for at de som deltar på timene hennes også vil kjenne på egen treningsglede. Effektive timer og undervisningen er tydelig slik at deltakerne får mestrings- og god-følelse inkludert treningseffekt – det er Cathrine opptatt av. I tillegg er hun en sosial person som er glad i mennesker og elsker tiden der reiseminner, opplevelser og nye vennskap etableres.

Portrettbilde av Cathrine Wilhelmsen
Les mer om Cathrine Wilhelmsen

Program

Fotturer i området

Det finnes utrolig mange fine stier og vandringsruter i fjellene med hotellet som utgangspunkt. Rutas Salobre

Dele rom på campen

På dette hotellet er det store rom med to separate senger. Du sparer mye penger på å dele rom og du tenk så utrolig gøy å få en ny venninne på kjøpet!. Her blir dere fort kjent og alle har samme interesse som deg. Du får dele rom med annen deltager med tilsvarende alder (så langt det er mulig). Ingenting er bedre enn å spare penger som du heller kan bruke på deg selv i løpet av ferien.

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 10. mars

Antall dager:6

Pris fra:15 000 kr

Hva er inkludert

 • Flyvning tur/retur Oslo - Gran Canaria
 • Transport tur/retur flyplass - hotellet
 • Overnatting i delt rom eller enkeltrom mot tillegg
 • Halvpensjon (frokost og middag) under hele oppholdet
 • Trening, dans, løping, fotturer og mange ulike aktiviteter
 • Flere dyktige trenings- og yogaledere
 • Reisen er omfattet av reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo, Gardermoen
Fly til: Gran Canaria
Dato:10. mar.
Avgang: 10. mars - kl. 11.30
Hjemreise
Fly fra: Gran Canaria
Fly til: Oslo, Gardermoen
Dato:15. mar.
Avgang: 15. mars - kl. 16.45