Vilja logo
Treningsreise
Spania, Mallorca

Herlig ferie med enkel trening under palmene

Mallorca lokker med vakre strender, deilig tapas og solrike late dager. Det blir trening og kjærlighetsmeditasjon, så her får du den ultimate ferien og kommer hjem ekstra lykkelig!

Reisens høydepunkt

 • To treningsøkter hver dag
 • Rolige yogainspirerte øvelser og meditasjon
 • Fellesskap med god latter og glade smil
 • Ro, hvile og egentid
 • Sol og strandliv
 • Shopping/ kultur i Palma
Pris kr
Enkeltromstillegg: 5 250 kr

Sunn livsstil, positiv innstilling og egentid

Velkommen på ferie med fokus på sunn livsstil gjennom trening, kosthold og positiv innstilling til alder og livet. Jasmin guider deg gjennom to daglige treninger med fokus på balanse, styrke, strekk og mobilitet. Morgenøkten gjøres ute hvor vi nyter omgivelsene og den spanske atmosfæren, mens du strekker deg, blir sterkere og avslutter økten med en rolig avspenning. Jasmin avslutter med en kjærlighetsmeditasjon, hvor hun guider deg igjennom kjærlighetskraften til livet, deg selv og alt rundt deg. På ettermiddagen får du mykne opp litt med meditasjon og yogainspirerte øvelser. Treningen passer for alle kvinner. Alt du lærer på denne ferien kan du enkelt ta med deg hjem i hverdagen!

På dagene nyter vi solen, stranden og omgivelsene med egentid eller sammen med dine nye venner. Vi deler gode livserfaringer med hverandre, og koser oss med alt som gir glede og latter, og rett og slett gjør deg glad! Vi har hyggelige måltider sammen, der praten går lett. Og siste treningsøkt er kveldsdans!

Det er bare å glede seg til deilige dager med skikkelig feriefølelse med sol og strandliv på Mallorca.

Stedet

Mallorca er en øyperle, kjent for sitt varierte turterreng, imponerende kyst- og fjellandskap samt et rikt plante- og dyreliv.

Palma

Palma blir ofte kalt turistenes hovedstad eller lille Barcelona. Begge deler stemmer, men først og fremst er Palma en autentisk, sjarmerende og kosmopolitisk by med mye kunst og kultur, moderne avenyer og smale gater med muligheter for shopping og uteliv. Bystranden Playa de Palma er en av de mest populære på Mallorca. I dette området ligger det hyggelige restauranter, barer, butikker og kafeer der du kan nyte en god kopp kaffe.

Overnatting

Mallorca, Can Pastilla - JS Palma Stay

JS Palma Stay er et fint og moderne hotell, strategisk plassert nær stranden, flyplassen og byen Palma. Dette Adults Only-hotellet i Can Pastilla det perfekte utgangspunktet for å tilbringe en fantastisk ferie på
Mallorca. Hotellet ligger bare 80 meter fra C’an Pastilla stranden og har både 1 utendørsbasseng, 1 innendørsbasseng, en solterrasse, treningsstudio og et spa med badstue.

Hotellets bufférestaurant tilbyr et utvalg av spanske og europeiske retter.
Her finner du en bar og underholdning tilbys, med kveldsshow flere ganger i uken. Det er mange butikker, restauranter og barer i de omkringliggende gatene og kun 8 km fra Palma by.

Romstype:
Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg.
Rombeskrivelse:
Alle rommene på har klimaanlegg, egen balkong eller terrasse. Det er et privat bad med dusj.

Les mer

Leder

Jasmin Haraldsen

Reisetyper: Treningsreise

Jasmin byr på inspirasjon og livsglede på reiser med bevegelse, mobilitet, yoga, pilates, styrke og Jasmins kjærlighetsmeditasjon. Hun deler mer enn gjerne av sin livsglede og livserfaring. Hun inviterer deg med inn i sin verden av fellesskap, treningsøkter, turer, ro/hvile, dans og glede. Etter trening, avslutter hun med sin gode puste- og kjærlighetsmeditasjon.

Portrettbilde av Jasmin Haraldsen
Les mer om Jasmin Haraldsen

Eksempel på dagsprogram

Morgen

Frokost

Styrketrening

Formiddag

Egentid

Ettermiddag

Yogainspirerte øvelser, meditasjon/avspenning

Ettermiddag/kveld

Felles middag

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Leder:

Hva er inkludert

 • Fly Oslo – Mallorca Palma tur/retur
 • Transport tur/retur flyplassen – hotellet
 • 7 netter i valgt rom
 • Halvpensjon (frokost og middag)under hele oppholdet
 • 2 daglige trenings eller yogaøkter
 • Viljaleder Jasmin Haraldsen
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet