Vilja logo
Yogareise
India, Mandrem, Goa

En reise til yogaens røtter og Goas strender

Bli med til fargerike India, der yogaen først slo røtter. I en fredfull oase langs Goas strender ligger Nalanda Resort. Her kan du puste fritt og nyte en yogisk livsstil

Reisens høydepunkt

 • Yoga med utsikt over havet
 • Ayurvedisk workshop
 • Besøk krydderplantasje og templer
 • Slaraffenliv på stranda
 • Indisk Ildseremoni
Pris kr
Enkeltromstillegg: 4 180 kr

Yogareise til India

Du våkner til solfylte dager, lyden av havet, vegetarmat og vennlige smil. Dette er yogareisen hvor du kan gjenoppdage deg selv og finne ro i kropp og sinn. Vi gjør yoga 2 ganger hver dag, og du kan bli med på kveldsaktiviteter som chanting, meditasjon, eller indisk kulturkveld. Ikke minst blir det egentid, strandliv og sunne forfriskninger.

Rebecca kjenner Nord-Goa godt og kommer gjerne med anbefaling om hvor du kan handle de fineste krystallene, syngebollene eller krydderet.

Ayurveda, søsterfilosofien til Yoga

Vi får Ayurvedisk workshop av en lokal doktor som Rebecca kjenner godt. Da får du lære om hvordan dette helsesystemet fungerer og hvordan du kan anvende det i din hverdag. Alle får hver sin konsultasjon, og Rebecca kan hjelpe deg å sette opp en tilpasset yogasekvens for din Dosha du kan ta med deg hjem.

Ayurveda betyr kunnskap om livet. Ayurveda er et eldgammelt helsesystem som praktiseres i stor grad i India den dag i dag. Sentralt i ayurvedisk tankegang er det som beskrives som «de fem elementene»: rom, luft, ild, vann og jord. Disse ligger til grunn for de tre såkalte doshaene: vata (rom og luft), pitta (ild og vann) og kapha (vann og jord).

NB. Vi har fått 2 ekstra plasser på denne reisen, hotellrommet ligger 200 m fra de andre rommene, over gaten fra yogasalen og stranden. Derfor kan du få enkeltrom inkludert i prisen ved booking.

Stedet

I Goa finner du kilometervis med vakre strender, palmer, yrende markedsliv, fargerike hus og krydret mat. Mandrem er en liten by i Nord- Goa og kjent for sin rolige kyst. Mellom palmene skal vi leve yogalivet, nyte idylliske øvelser, ta en svømmetur, meditere på stranden og ta inn spektakulære solnedganger.

Denne vakre strandlinjen vi bor på er også kjent som Turtle Beach etter de truede Olive Ridley havskilpaddene som ankommer kysten i hekkesesongen.

Her er nærliggende markedsområder Madlamaz-Mandrem og Arambol. Her finner du spennende mat, tekstiler, krystaller og krydder.

Overnatting

India, Goa - Nalanda retreat

Nalanda Retreat har en fantastisk beliggenhet rett ved Mandrem stranden. Stedet er designet med portugisisk arv og kongelig estetikk med natursteinbygde bassenger, omkranset av nydelige hager som går i ett med den hvite sanden på stranden. Dette stedet er et spesielt yogasted og et åndelig fristed hvor mennesker fra hele verden kommer og nyter alt stedet har å by på. Dette er bygget for å være et sted for vekst og helbredelse, et perfekt fristed bort fra den moderne verden.

Romtype:
Delt twinrom
Romsbeskrivelse: Rommene er store og luftige med naturlig lys og god energi. Smakfull innredet med jordnær dekor som er håndplukket for å gjenspeile elementene i naturen. Takvifte på alle rom.

Les mer

Leder

Rebecca van Eck

Reisetyper: Yogareise, Ansvarlig turisme

Rebecca van Eck er en reiseglad sjel, og liker å legge reisene sine til steder som tar ekstra godt vare på mennesker og miljø. Hun er massasjeterapeut og holistisk yogalærer med hovedfokus på bindevevsarbeid. Rebecca heier på kroppens evne til å helbrede seg selv, og at veien til en kropp og sinn i balanse er individuell. Rebecca underviser i yin, vinyasa, hatha, meditasjon, og dans på reisene sine.

Portrettbilde av Rebecca van Eck
Les mer om Rebecca van Eck

Program

Slik vil dagene dine i Goa se ut

Morgen: 07.30
starter dagen i vår egen yogashala (yogarom). Vi gjør yoga og pusteøvelser i ca 90 minutter før frokost. Vi starter vår praksis med utgangspunkt i nybegynner nivå, slik at du får alt du trenger for å bygge en trygg praksis tilpasset din egen kropp. Har du en praksis fra før vil Rebecca gi deg ekstra utfordringer om du trenger underveis.

Frokost/Brunch
nytes i Nalanda Lounge. Her får vi et godt utvalg av frokostblanding med musli, frø og gryn av ulike slag. Stekt egg eller en kanskje en omelett frister? Fersk frukt serveres hver dag og selvsagt en ferskpresset juice står også på menyen.

Egentid:
Her benytter dere som dere selv ønsker, heng rundt på Nalanda eller opplev nabolaget

 • Benytt deg av spamuligheter
 • Dra på marked eller cafe
 • Lunsj når og der det passer deg
 • Slapp av på stranden eller ved bassenget

Ettermiddag og kveld:

En økt med rolig yoga, bindevevsmassasje eller meditasjon. Her slipper vi dagen og løsner opp i kroppen. Middag nytes igjen på Nalanda Lounge. Etter middagen er det alltid en valgfri kveldsaktivitet, som feks Kirtan, underholdning, meditasjon, hypnose eller filosofi. Dette varierer fra uke til uke, og er inkludert i ditt opphold

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:India

Leder:

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur Oslo - Goa med mellomlanding
 • Transport tur/retur flyplass - hotell
 • 1 overnatting på hotell ved Goa flyplass
 • 9 netter i delt dobbeltrom på Nalanda retreat inkludert halvpensjon (frokost og middag)
 • 1 fire Puja, indisk velkomstseremoni
 • Indisk musikkaften
 • Workshop med Ayurvedisk doktor og privat konsultasjon
 • 1 halvdags utflukt til krydderplantasje
 • Daglig yoga med Rebecca
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Kanskje du også liker denne reisen?

Reis, elsk, lev.