Vilja logo
Yogareise, Kultur- og opplevelsesreise
India, Mandrem, Goa

Yogareise til Goa og nyttårsfeiring i New Delhi

Opplev fargerike India, der yogaen først slo røtter. I en fredfull oase langs Goas strender ligger Nalanda Resort. Her kan du puste fritt og nyte en yogisk livsstil. Avslutt 2023 med nyttårsfeiring i New Delhi, og start 2024 med et besøk til Taj Mahal. Dette er juleferien med kontraster og feiring av selve livet.

Reisens høydepunkt

 • Yoga i solnedgang
 • Indisk Ild seremoni
 • Besøk kjærlighetstempelet Taj Mahal
 • Shopping av krydder, krystaller og silke
 • Få ditt eget skreddersydde yogaprogram
 • Sightseeing I New Delhi og Agra
Dato: 21. des - 3. jan 2024 / 14 dager
Pris 38 900 kr

Yogareise til India i juleferien

Du våkner til solfylte dager, lyden av havet, vegetarmat og vennlige smil. Dette er yogareisen hvor du kan gjenoppdage deg selv og finne ro i kropp og sinn. Vi gjør yoga 2 ganger hver dag, i tillegg får du delta på en indisk ild Puja, en velkomst seremoni for å ønske nye opplevelser velkommen inn i livet.

Rebecca kjenner Nord-Goa godt og kommer gjerne med anbefaling om hvor du kan handle de fineste krystallene, syngebollene eller krydderet. Kanskje du har lyst til å våge deg ut på ecstatic dance en kveld? En av dagene setter vi opp en valgfri utflukt for å se både templer og besøke en økologisk krydderplantasje.

Kulturopplevelser venter i New Delhi og Agra

India er full av kontraster, fra rolig slaraffenliv i Goa drar vi til et myldrende storbyliv, og noen gode netter på fem stjerners hotell. Det blir sightseeing til noen av de største severdighetene i New Delhi. Vi tar en spennende utflukt til Agra hvor vi runder av med å se det storslagene Taj Mahal.

Stedet

I Goa finner du kilometervis med vakre strender, palmer, yrende markedsliv, fargerike hus og krydret mat. Mandrem er en liten by i Nord- Goa og kjent for sin rolige kyst. Mellom palmene skal vi leve yogalivet, nyte idylliske øvelser, ta en svømmetur, meditere på stranden og ta inn spektakulære solnedganger.

Denne vakre strandlinjen vi bor på er også kjent som Turtle Beach etter de truede Olive Ridley havskilpaddene som ankommer kysten i hekkesesongen.

Her er nærliggende markedsområder Madlamaz-Mandrem og Arambol. Her finner du spennende mat, tekstiler, krystaller og krydder.

Overnatting

India, Goa - Nalanda retreat

Nalanda Retreat har en fantastisk beliggenhet rett ved Mandrem stranden. Stedet er designet med portugisisk arv og kongelig estetikk med natursteinbygde bassenger, omkranset av nydelige hager som går i ett med den hvite sanden på stranden. Dette stedet er et spesielt yogasted og et åndelig fristed hvor mennesker fra hele verden kommer og nyter alt stedet har å by på. Dette er bygget for å være et sted for vekst og helbredelse, et perfekt fristed bort fra den moderne verden.

Romtype:
Delt twinrom
Romsbeskrivelse: Rommene er store og luftige med naturlig lys og god energi. Smakfull innredet med jordnær dekor som er håndplukket for å gjenspeile elementene i naturen. Takvifte på alle rom.

Les mer

Leder

Rebecca van Eck

Reisetyper: Yogareise, Ansvarlig turisme

Rebecca van Eck er en reiseglad sjel, og liker å legge reisene sine til steder som tar ekstra godt vare på mennesker og miljø. Hun er massasjeterapeut og holistisk yogalærer med hovedfokus på bindevevsarbeid. Rebecca heier på kroppens evne til å helbrede seg selv, og at veien til en kropp og sinn i balanse er individuell. Rebecca underviser i yin, vinyasa, hatha, meditasjon, og dans på reisene sine.

Portrettbilde av Rebecca van Eck
Les mer om Rebecca van Eck

Program

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:India

Dato: 21. desember 2023

Antall dager:14

Pris fra: 38 900 kr

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur Oslo-Delhi med mellomlanding i Helsinki
 • Innenriksfly fra Delhi-Goa-Delhi
 • Transport tur/retur flyplass - hotell
 • 8 netter på Nalanda retreat Goa og 4 netter i New Delhi på valgt rom
 • 1 dagsturr i New Delhi med lunsj
 • 1 dagstur til Agra med lunsj
 • Halvpensjon (frokost og middag)
 • 1 fire Puja, indisk velkomstseremoni
 • Indisk musikkaften
 • Daglig yoga med Rebecca i Goa
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo
Fly til: Helsinki
Dato:21. des.
Avgang: 21. desember - kl. 13.15
Fly fra: Helsinki
Fly til: New Delhi
Dato:21. des.
Avgang: 21. desember - kl. 18.00
Hjemreise
Fly fra: New Delhi
Fly til: Helsinki
Dato:3. jan.
Avgang: 3. januar - kl. 07.50
Fly fra: Helsinki
Fly til: Oslo
Dato:3. jan.
Avgang: 3. januar - kl. 16.00

Reis, elsk, lev