Vilja logo
Yogareise
Italia, Sasseta

Yoga, ro og matglede på nydelig landsted


På en eventyrlig gård i Toscana skal vi nyte en ukes yogaretreat. Du får tid til å gjenoppdage ditt indre gjennom yoga og meditasjon i rolige og autentiske italienske omgivelser.

Reisens høydepunkt

 • 100% avkobling
 • Daglig yoga og meditasjon
 • Hjemmelaget italiensk husmannskost
 • 3 timers italiensk matlagingskurs
 • Vakker utsikt over «hele» Toscana
 • Deilig og varmt innendørs basseng
Dato: 10. sep - 17. sep / 8 dager
Pris 19 900 kr

Tid til å reflektere, påfyll til å utvikle deg!

Heidi gir deg en dynamisk yogatime hver morgen og en roligere økt på ettermiddagen. Hun underviser på en varm og tydelig måte som gjør deg trygg. Daglige yogaøvelser og ro setter stemningen under hele oppholdet. På denne reisen får du mulighet til å reflektere over hva du virkelig har behov for i livet.

Når du reiser herfra, har du høstet verdifull erfaring. Hvis du er moden for det, setter oppholdet kanskje i gang tanker om endring og nye veivalg.

Du deltar på matkurs der vi benytter friske råvarer og får innblikk i italiensk matkultur.

Det blir mye tid til å sanke inspirasjon, fra landsbyen som ligger like ved, du kan svømme, lese eller tusle rundt i olivenlunden alene eller sammen med noen. Det er helt opp til deg.

NB: Siste 3 deltagerne får dele et triplerom og reisen blir kr 500 billigere for dem. Vennligst ta kontakt på jyoti@viljareiser.no

Stedet

Sasseta Alta er et unikt sted som bare må oppleves. Landstedet er omringet av vakkert, toskansk landskap som innbyr til fredelige turer. Her er grusveier og grønne omgivelser med flotte utsiktspunkt. Stedet drives økologisk og er omringet av fire hektar olivenlunder. Hver dag tilbereder kokkene tre økologiske og sunne buffeter til oss, med råvarer fra gården eller regionen.

Bare inne på området vi bor kan du få en fin rusletur på stier rundt på eiendommen. Her kan du finne et rolig sted ved vannliljene eller på en benk med nydelig utsikt, så selv om vi er en gruppe er det mulig å «forsvinne» litt for seg selv – eller finne et fint sted for å prate litt. Kanskje med en ny venninne?

En fin spasertur unna ligger en pittoresk liten landsby med små sjarmerende butikker, trange gater og en liten café. Med bil kan man komme seg til både vingårder og naturlig termalsk bad i nærheten.

Overnatting

Italia, Toscana - Agriturismo Sasseta Alta

Du gir sansene påfyll i vakre Sasseta Alta. Gården består av steinhus midt i det toskanske kulturlandskapet. Her kan du skyve hverdagen helt til side, bare være og vandre omkring på gamle grusveier i det grønne. Gården drives økologisk og har fire hektar olivenlund. Hver dag tilbereder kokkene måltider med økologisk og sunn mat. Råvarer rett fra gården og lokalt fra regionen.

Bare det å spankulere rundt på denne vakre eiendommen gir ro i sjela. Finn deg et rolig sted, se på vannliljene, eller sett deg på en benk og bare nyt. Selv om du er i en gruppe, får du tid for deg selv – eller til en god samtale. Kanskje med en ny venninne?

Stedet er perfekt for småturer inn til landsbyen eller til bare å være i ro på den vakre eiendommen.

Romtype: Delt rom og enkeltrom
Rombeskrivelse: Alle rommene er innredet i klassisk toskansk stil. Innbydende og komfortable med eget bad.

 • Innendørs basseng
 • Trådløst internett er tilgjengelig i felles områder, men det er Internett via kabel på rommene
 • Restaurant
 • Avstand til flyplass: 2,5 timer
Les mer

Leder

Heidi Satya Bakk

Reisetyper: Yogareise, Kultur- og opplevelsesreise

Heidi brenner for terapi og selvutvikling i skjæringspunktet mellom kropp, psykologi og spiritualitet. «På mine turer ønsker jeg å inspirere til en reise både innover i seg selv og til å løfte blikket utover. Lære om historie og å oppleve andre kulturer enn sin egen. Jeg ønsker å bidra til at mennesker møtes med større toleranse og bevissthet for hverandre og andre kulturer, samt bevisstgjøre egne handlingsmønstre og behov».

Heidi er veldig eventyrlysten og nysgjerrig. Hun har alltid søkt til steder litt utenfor allfarvei for å få mulighet til å møte lokalbefolkning og derav få et innblikk i livet som leves der. Det trenger ikke alltid være så langt av gårde. Viktige ingredienser i Heidis liv er fysisk bevegelse, lek, alvor og stillhet.

Portrettbilde av Heidi Satya Bakk
Les mer om Heidi Satya Bakk

Forslag på dagsprogram

Morgen

Dynamisk yoga

Frokost

Formiddag

Egentid

Felles lunsj

Ettermiddag

Rolig yoga

Kveld

Felles middag

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Italia

Dato: 10. september

Antall dager:8

Pris fra:19 900 kr

Hva er inkludert

 • Flyreise tur/retur Oslo - Roma Fiumcino inkludert bagasje
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • 7 netter i delt dobbeltrom
 • Daglig frokost, lunsj og middag
 • Daglig yoga og meditasjon økt
 • 1 X tre timers matlaging kurs
 • 1 X badstuopphold
 • Inngang til velværeavdeling og bruk av bassenget alle dager
 • Heidi Satya Bakk som din yogalærer
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo
Fly til: Roma, Fiumicino
Dato:10. sep.
Avgang: 10. september - kl. 09.20
Hjemreise
Fly fra: Roma, Fiumicino
Fly til: Oslo
Dato:17. sep.
Avgang: 17. september - kl. 13.20

Vær nysgjerrig på deg selv.