Vilja logo
Yogareise
Maldivene

Enkel yoga og fantastiske opplevelser på paradisiske Maldivene

Med leder

Renée Ramsey

Maldivene tar pusten fra deg – og gir den tilbake. Denne ferien kan bli den beste investeringen du gjør. Du kommer hjem som et nytt menneske med smilepuls og nye krefter.

YOGAREISE
Fullt!

Avreise: 5. juli 2022 (13 dager)

Høydepunkt

 • Daglige yogaøkter med Renee
 • Havet - det turkise havet
 • Hvite strender – et glimt av paradis
 • Unike utflukter og opplevelser
 • Snorkling og den magiske verden under vann
 • Deilig tropisk klima
Pris 33 500 kr Enkeltromstillegg: 7 800 kr
Bestill reise

I løpet av ti dager skal vi bo på to ulike øyer. Vi opplever Maldivene fra strandkanten, og fra både over og under vann, plante koraller, se delfiner og skilpadder og snorkle. Du vil få unike møter med lokalbefolkningen blant annet med matlagingskurs, og får servert eksepsjonell sjømat og måltider av rene råvarer. Solnedgangene er magiske – denne ferien blir rett og slett en sanselig opplevelse du sent vil glemme.

Hver dag leder dyktige Renee Ramsey en yoga som er enkel å følge, uavhengig av form og hvilket nivå du er på. Renee guider deg erfarent gjennom ukomplisert og lettfattelig yoga, hun støtter deg varsomt i prosessen og forklarer øvelsene på en forståelig måte. Vi spiller vakker musikk og strekker, leker og danser oss myke med den kroppen vi har, med øvelser fra yogaens skattekammer. På hvite strender glemmer vi hverdagens burde-tanker og gleder oss over livet som det er akkurat nå.

Et dykk eller to ved koralløyene er dessuten et «must» – som bokstavelig talt vil sette farge på reisen din. Vi skal også plante koraller en dag

De ti dagene på Maldivene blir på alle måter en sanselig opplevelse, enten du får med deg alt vi tilbyr, eller bare noe, godt iblandet egentid og tid sammen med nye venner.

Stedet

Maldivene

Maldivene ligger rett nord for ekvator i det Indiske Hav, og har derfor et tropisk klima hvor temperaturen sjelden synker lavere enn 25 grader. Dette paradiset består av 1192 øyer som er strødd utover det Indiske havet. Atoller er grupper av 20-60 øyer som ofte ligger i naturlig sirkelformede korallrev og grunner. I mylderet av koralløyer og geografisk og meteorologisk perfekt plassert, er dette så nært opp til paradiset som mulig! Her får du sol, varmt turkist hav, fargesprakende korallrev og nydelige strender.

Maafushi

Øya er ikke så stor, men den har likevel et godt utvalg restauranter og bosteder. Her er det muligheter for fine og spennende aktiviteter både på land og i vann. Det serveres ikke alkohol på øya, men du kan bli med på «ølbåten» som går hver kveld

Filhaalhohi
Dette er en resort-øy og med alle rettigheter. Om du ønsker å snorkle eller dykke er dette stedet et paradis. Dette er kanskje et av de vakreste stedene i verden!

Overnatting

Maldivene, Maafushi og Filhalhohi

Maafushi
Beach Sunrise Inn er et lite og veldig koselig gjestehus på øyen Maafushi. Med kun 12 rom er det perfekt plassert rett ved sandstranden hvor det krystallklare turkise havet ligger og venter på å bli utforsket. Her kan du på nært hold oppleve Koralløyene som er kjent for sin vidunderlige verden av fargerike fisk, skilpadder, haier og flotte koraller.

Romtype:
Delt rom og enkeltrom
Rombeskrivelse:
Lyse og fine rom. Alle rommene har eget bad, gratis trådløst internett, tv og hårføner.

Fihalhohi
Med fengslende utsikt over Det indiske hav og den naturlige tropiske skjønnheten på øya finner du dette paradiset Fihalhohi Island Resort. Med et bredt spekter av sports- og vannaktiviteter , omgitt av paradisisk landskap, en turkisblå lagune og frodige tropiske hager. Her kan du nyte og slappe av i en sann oase.

Romtype: Delt rom og enkeltrom
Rombeskrivelse: Alle rommene har en unik utsikt over hagen, med en herlig uteplass og gode senger. På rommene finner du kaffe og te-fasiliteter, luftkondisjonering og en minibar.

Leder

Renée Ramsey

Reisetyper: Yogareise

Renée er en svært inspirerende og dyktig yogainstruktør. Hun formidler teknikker for indre ro og balanse, og gir deg øvelser for fokus, spirituell vekst, klarhet og styrke. For Renée er det viktig at yoga er gøy, lett forståelig og utviklende. Og at du får kontakt med deg selv, og kjenner på livsgleden, nysgjerrigheten og kreativiteten som bor i deg. Hun har utarbeidet effektive og gøyale serier med øvelser som hun tar med seg på reisene.

Portrettbilde av Renée Ramsey
Les mer om Renée Ramsey

Program

Inkludert

 • Fly tur/retur Oslo - Male med via Dubai
 • Overnatting i delt twinrom på ulike hoteller.
 • All transport, utflukter og aktiviteter i henhold til program
 • Måltider i følge program
 • Norske leder med daglig yogatilbud, Renee Ramsey
 • Et tre planet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flyinformasjon

05. juli 2022 Oslo, Gardermoen - Maldivene, Male kl 14:35 - 07:40 (+1)

16. juli 2022 Maldivene, Male - Oslo, Gardermoen kl 23:00 - 12:30 (+1)

Bærekraft på reisen

Vi ønsker å beholde og ta vare på den vakre planeten vår med alle skattekammere av noen steder som Maldivene. Derfor legger vi inn i programmet at du kan få være med på å rydde på øya og å plante koraller. Korallplanting er et prosjekt der du planter små biter av koraller i en undervannshage. Der skal de vokse seg store og sterke og til slutt bli flyttet lenger ut i havet sammen med de store korallrevene. På denne reisen får du både bidra til at alle de fargerike fiskene trives rundt korallene, og selv se det når du svømmer i havet sammen med de.⁣