Vilja logo
Yogareise
Spania, Andalucia

Yogaretreat og vegetargourmet i pittoresk oase

Finn roen med nærende yogatimer, pust og meditasjon i Europas vakreste yogasal «The Dome». Ta inn den gode energien på stedet og nyt vegetariske gourmetopplevelser på Suryalila.

Reisens høydepunkt

 • Daglig yoga med Rebecca
 • Bo på en flott, restaurert olivengård
 • Fantastisk vegetarmat
 • Hagevandring og innblikk i permakultur
 • Lær om bindevevet
Dato: 12. aug - 19. aug / 8 dager
Pris 18 500 kr
Enkeltromstillegg: 2 900 kr

Påfyll og energi med Rebeccas yoga

Dagen starter med dynamisk yoga til en landlig utsikt over sletter og fjell. Så nytes en sunn og fargerik frokost som gir deg god næring. Dagen nytes slik du liker best, om det er en rolig stund i hengekøya, en dupp i saltvannsbassenget eller kanskje med en massasje?

Gjennom yogaøktene får du verktøy til å finne balansen i livet, og til å gi deg selv mer påfyll og energi. Er du helt ny til yoga, så vit at Rebecca tilpasser til det nivået som er best for deg. Du velger selv hvor mye du vil delta på, og kan med god samvittighet prioritere ekstra egentid.

Ettermiddagstimen er en roligere praksis for å runde av dagen. Du får da praktisere yin yoga som hjelper deg å roe ned nervesystemet. Du får lære om kroppens bindevev, meditasjon og pusteøvelser.

Etter en stund vil du kjenne at du utvikler smidighet, styrke og en indre ro av å praktisere yoga regelmessig. Yoga kan også hjelpe deg å håndtere en ellers hektisk hverdag.

Stedet

Andalucia befinner seg i den sørlige delen av Spania, er bindeleddet mellom Europa og Afrika og møtestedet for Atlanterhavet og Middelhavet. Denne regionen har blitt erobret av mange ulike kulturer og sivilisasjoner opp gjennom historien og alle har satt sine spor på ulike vis. Mangfoldet av landskap og geografisk terreng gir opphav til en rekke miljøer som går fra det varme området langs elven Guadalquivir hvor du finner Sevilla, Cordoba gjennom frodige fjellområder, vulkansk landskap slik som Tabernas ørkenen i Murcia og de snødekte toppene i Sierra Nevada i Granada.

Overnatting

Spania, Andalucia - Suryalila Yoga Retreat

Yogaparadiset ligger i Suryalila, Spania, mellom landsbyene Prado del Rey og Villamartin. Stedet ligger fredelig til i en stor dal ved foten av Sierra de Grazelema. Denne majestetiske fjellkjeden kan sees i horisonten bak gården. I tillegg finnes innsjøer og sletter fylt med solsikker.

Suryalila er en vakker, renovert olivengård bestående av åtte hus som danner Cortijo og bærer en helt spesiell energi. I spansk stil er det to indre gårdsrom som blomstrer med appelsin- og sitrontrær. Det dyrkes økologiske grønnsaker og frukt på gården, og det meste av maten som serveres er selvdyrket. Og det er høner som gir deg ferske egg.

Den økologiske gården har et deilig saltvann svømmebasseng utendørs. Her er det store hager med hengekøyer og utemøbler.

Husene på eiendommen er smakfullt innredet og dekorert.

Romtype: Delt twin rom og enkeltrom
Rombeskrivelse: Hvert rom er vakkert innredet etter Feng Shui-prinsippet. Suryalila har mange forskjellige typer rom. De fleste rommene deler bad. Vi har noen få enkeltrom og et par av dem har eget bad. Er du tidlig ute med din bestilling, får du et av de bedre rommene vi har tilgjengelig.

 • Saltvanns basseng
 • Trådløst Internett
 • Liten Shakti»-butikk
 • Det store hager med hengekøyer og utemøbler
Les mer

Leder

Rebecca van Eck

Reisetyper: Yogareise, Ansvarlig turisme

Rebecca van Eck er en reiseglad sjel, og liker å legge reisene sine til steder som tar ekstra godt vare på mennesker og miljø. Hun er massasjeterapeut og holistisk yogalærer med hovedfokus på bindevevsarbeid. Rebecca heier på kroppens evne til å helbrede seg selv, og at veien til en kropp og sinn i balanse er individuell. Rebecca underviser i yin, vinyasa, hatha, meditasjon, og dans på reisene sine.

Portrettbilde av Rebecca van Eck
Les mer om Rebecca van Eck

Program

Praktisk Informasjon

Suryalila har yogamatter og alt utstyr tilgjengelig så det trenger du ikke å ta med deg. Noen av øktene vil foregå ute solen i den store, rolige hagen. Det vil være en mulighet å booke privattimer med Rebecca på forespørsel. Du kan delta på reisen uansett om du er nybegynner eller erfaren yogi.

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 12. august

Antall dager:8

Pris fra:18 500 kr

Hva er inkludert

 • Direktefly tur/retur Oslo - Malaga
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • 7 netter i delt twin rom
 • 3 daglige måltider, vegetar buffét
 • 2 daglige yoga økter med Rebecca
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
 • Et tre planet hos Trefadder
 • Myo Fascia Realease

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo
Fly til: Malaga
Dato:12. aug.
Avgang: 12. august - kl. 06.30
Hjemreise
Fly fra: Malaga
Fly til: Oslo
Dato:19. aug.
Avgang: 19. august - kl. 11.20