Vilja logo
Yogareise
Tanzania, Zanzibar

Nyttårsferie med yoga og strandliv

Lukk øynene og drøm deg til vakre, fredelige og autentiske Zanzibar. Solen og havbruset vekker deg, og etter morgenens yoga, pust og hvile er du klar for dagen i paradis.

Reisens høydepunkt

 • Yoga, pust og meditasjon hver dag
 • Berikende møter med lokal kultur
 • Pudderhvit sand, strand og sol
 • Fersk, frisk, fresh og kortreist mat
 • Variert og gøyalt reisefølge
 • Minner og opplevelser for livet
Dato: 28. des - 7. jan 2024 / 11 dager
Pris 37 400 kr
Enkeltromstillegg: 4 200 kr

Eventyr, yoga og hvite strender

Sjela vår elsker eventyr og det får du på Zanzibar. Reisen byr på afrikansk historie, kultur og regnskog, samt lange hvite strender. Du kjenner den myke sanden mellom tærne mens du nyter fantastiske solnedganger. Renée har lagt alt til rette med meditasjon, yoga og pust. Og gleder seg skikkelig til å vise deg dette paradiset hvor du kan hvile deg i form med alle sansene åpne.

Vil du finne din indre kvinnekraft, kreativitet og livsglede så er dette reisen for deg. Yoga er så mye mer enn bare øvelser. Her finnes alt vi trenger for kjærlig omsorg og tilstedeværelse i eget liv. Yoga er for alle. Pust er gøy. Meditasjon er deilig. Vi spiller musikk, danser, deler opplevelser og vever nye vennskapsbånd.

Dagene starter med yoga til sol og havbrus før morgenmaten serveres. Det er god tid til bare deg selv, til utflukter, snorkling- og badeturer ifølge programmet. Ved lunsjtid møtes vi, og avtaler dagen videre. Før felles lokal og deilig middag, er det «Me time» med YogaSweets, tilpasset dagens hendelser, og den kroppen vi har. Om kvelden ser du en fantastisk stjernehimmel, hører bølgene og kjenner at livet er magisk!

Stedet


Zanzibar er rett og slett et eksotisk paradis. Ferieøya byr på kritthvite strender, azurblått hav, og magiske solnedganger. Her møter du en varm kultur, vennlige smil, snorkling og sansing i flo og fjære. Du får nyte livet på stranden, i og på havet og du vil leve deilige dager på «krydderøya»!

Stone town (Steinbyen) er en fantastisk by, et typisk swahilisk handelssted med markedsplasser, fargerike dører, spennende shopping, krydder, herlige mennesker og særegen kultur.

Med en blanding av indiske, arabiske og afrikanske påvirkninger har Zanzibars kjøkken mange overraskelser. Havet tilbyr alt du kan be om - tunfisk, sverdfisk, hummer, reker og blekksprut. Den varmende solen gjør at frukt er tilgjengelig året rundt – full av smak, moden og søt.

Overnatting

<p>4 foto fra Casa Beach hotell i Zanzibar. Utsikt over have fra bar, lounge med gule go brune detaljer. Soverom og basseng</p>

Tanzania, Zanzibar - Casa Beach Hotel

Casa Beach Hotel er et nyrenovert hotell med perfekt beliggenhet for å utforske både landsby og strand. Det klart beste er Jambianias vakre langstrakte sandstrand som ligger rett ved hotellet. Flo og fjære er av stor betydning, særlig her på østkysten. Jambianis strand har en stor fordel; du kan bade også ved lavvann. Det dannes en herlig elv mellom sandbankene! Fra hotellet er mange koselige små barer og restauranter med gåavstand til fra hotellet. Selvfølgelig barfot!

Romtype:
Rom med terrasse/balkong.
Rombeskrivelse:
Rom med liten terrasse eller balkong. Her kan du sitte å nyte tiden, livet og havets bølger. På kvelden vil du sovne til bølgenes sang, det er kun 20 meter fra det Indiske Hav til din dør.

 • Basseng
 • Restaurant
Les mer

Zanzibar - Seyyida Boutique Hotel

Inspirerad av Zanzibars eklektiska kulturer, blandar Seyyida Boutique Hotel & Spa moderna bekvämligheter med afrikanska, arabiska, indiska och europeiska influenser.
Med slående utsikt över hamnen, strandpromenaden och det turkosa vattnet i Indiska oceanen på ena sidan och de fascinerande smala gatorna i Stone Town på den andra, har Seyyida det perfekta läget för att utforska Stone Town

Rumstyp: Dubbelrum
Rumsbeskrivning:
Alla rum är modernt inredda med luftkonditionering och ett stort badrum. Rummen har TV, kaffebryggare, värdeskåp och minibar.

Les mer

Leder

Renée Ramsey

Reisetyper: Yogareise

Renée er en svært inspirerende og dyktig yogainstruktør. Hun formidler teknikker for indre ro og balanse, og gir deg øvelser for fokus, spirituell vekst, klarhet og styrke. For Renée er det viktig at yoga er gøy, lett forståelig og utviklende. Og at du får kontakt med deg selv, og kjenner på livsgleden, nysgjerrigheten og kreativiteten som bor i deg.

Hennes motto er: Vi gjør Yoga med den kroppen vi har!

Portrettbilde av Renée Ramsey
Les mer om Renée Ramsey

Program

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Tanzania

Dato: 28. desember 2023

Antall dager:10

Pris fra: 37 400 kr

Leder:

Hva er inkludert

 • Flyreise tur/retur Oslo - Stone Town
 • All transport på øya til alle aktiviteter 
 • Innkvartering i valgt romtype i 8 netter
 • Frokost daglig, samt måltider i henhold til program
 • Utflukter og aktiviteter i henhold til program
 • Lokale guider på stedet 
 • Vilja-leder Renée Ramsey med under hele reisen
 • Daglig yogaøvelser med Renée
 • 1 tre plantet i Viljaskogen 
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo, Gardermoen
Fly til: Qatar, Doha
Dato:28. des.
Avgang: 28. desember - kl. 14.50
Fly fra: Qatar, Doha
Fly til: Zanzibar
Dato:29. des.
Avgang: 29. desember - kl. 02.10
Hjemreise
Fly fra: Zanzibar
Fly til: Qatar, Doha
Dato:6. jan.
Avgang: 6. januar - kl. 22.50
Fly fra: Qatar, Doha
Fly til: Oslo, Gardermoen
Dato:7. jan.
Avgang: 7. januar - kl. 08.10

Energi, kraft og livsglede med smilepuls.