Vilja logo
Yogareise, Ansvarlig turisme
Thailand, Koh Samui

Yogareise til Thailand på den tropiske paradisøya Koh Samui

Løft energien med frigjørende bevegelser, vegetarmat og deilig badevann på Koh Samui. Du lærer hvordan å lytte til kroppens signaler gjennom yoga, pust og tilstedeværelse.

Reisens høydepunkt

 • Yoga, meditasjon og bindevevsmassasje
 • Magisk utsikt over havet
 • Nydelig revitaliserende vegetarmat
 • Strandliv
 • Smilende og vennlig kultur
Dato: 28. jun - 10. jul / 13 dager
Pris 28 900 kr
Enkeltromstillegg: 4 000 kr

Yoga og meditasjon på Koh Samui

Vikasa Yoga Retreat ligger nydelig til med herlig utsikt over stranden og havet. I nydelig temperatur, med yoga, salte havbad og nærende måltider skal vi restituere, revitalisere kropp og sinn - og finne livsgnist på Koh Samui.

Dette er yogareisen hvor du kan gjenoppdage deg selv og finne ro i kropp og sinn. Du får løfte egen energi ved hjelp av frigjørende bevegelser og yoga iblandet med mye egentid, strandliv og sunne forfriskninger.

Rebecca kjenner Thailand og Koh Samui meget godt og kommer gjerne med gode anbefalinger på utflukter på egenhånd.

Vikasa Yoga

Vikasas mål er å inspirere og styrke alle til å skape et lykkeligere, sunnere liv for deg selv og andre, som til slutt bidrar til velvære av vår planet og samfunn. Dette er ikke et typisk feriehotell, men et senter der hele konseptet springer ut fra yoga. Rebecca brenner for økoturisme hvor målet er null negativ påvirkning på naturen eller kulturen på stedet vi reiser til. Nettopp derfor velger hun å reise tilbake til nettopp Vikasa.

Stedet

Vi har leid oss inn på en perle på Koh Samui. Som er et paradis for nytelse, hvile og påfyll. Koh Samui er en øy i Siambukten, i det sørlige Thailand. Det er Thailands tredje største øy. Den er rik på naturressurser, hvite sandstrender, korallrev og kokosnøtter. På en av de nærliggende øyene finner vi Ang Thong National Park. Dette er ett vakkert område med over 42 øy perler. Sør på øya finner vi kulturskatter som den 12 meter høye gull Buddhaen kaldt Big Buddha Shrine. Om du er glad i snorkeling er det også perfekte muligheter til dette på vakre Koh Samui.

Overnatting

Thailand, Koh Samui - Vikasa Yoga

Vikasa Yoga ligger på en klippe med utsikt over sjøen. Ja, det er mye trapper fra bungalowene og den private stranden, men utsikten fra toppen er så verdt det. Vikasa har en god miljøprofil, de oppfordrer besøkende til å resirkulere, og ta miljøbevisste valg under hele oppholdet og de sørger for god forankring i lokal arbeidskraft.

I Spaet Vikasa Bliss kan du skjemme deg bort med et utallige alternativer av herlige behandlinger.

Romstype: Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse: Vi bor i rustikke bungalows på stranden. Her er det ingen tv eller minibar, slik at du kan bruke tiden din på å nyte og være. På den private terrassen kan du slappe av og se en flott solnedgang.

Om du ønsker å bo i enkeltrom, vil du bo i Zen Bungalow. Her bor du i en tradisjonell hytte bygget for en med lokale, naturlige materialer. Også her en fantastisk utsikt.

Les mer

Leder

Rebecca van Eck

Reisetyper: Yogareise, Ansvarlig turisme

Rebecca van Eck er en reiseglad sjel, og liker å legge reisene sine til steder som tar ekstra godt vare på mennesker og miljø. Hun er massasjeterapeut og holistisk yogalærer med hovedfokus på bindevevsarbeid. Rebecca heier på kroppens evne til å helbrede seg selv, og at veien til en kropp og sinn i balanse er individuell. Rebecca underviser i yin, vinyasa, hatha, meditasjon, og dans på reisene sine.

Portrettbilde av Rebecca van Eck
Les mer om Rebecca van Eck

Eksempel på dagsprogram

Morgen: 07.30 starter dagen i vår egen yogashala. Vi gjør yoga og pusteøvelser i ca 90 minutter før frokost. Vi starter vår praksis med utgangspunkt i nybegynner nivå, slik at du får alt du trenger for å bygge en trygg praksis tilpasset din egen kropp. Har du en praksis fra før vil Rebecca gi deg ekstra utfordringer om du trenger underveis.

Brunch:
Vi spiser en stor og sunn frokost i Vikasa life Café. Her får du havregryn, musli,

Egentid:
Her benytter dere som dere selv ønsker.

 • Benytt deg av spamuligheter
 • Dra på sightseeing eller utflukt
 • Lunsj når og der det passer deg
 • Slapp av på stranden eller ved bassenget

Ettermiddag og kveld:
En økt med rolig yoga, bindevevsmassasje eller meditasjon. Her slipper vi dagen og løsner opp i kroppen. Middag nytes igjen på Vikasa.

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Thailand

Dato: 28. juni

Antall dager:12

Pris fra:28 900 kr

Hva er inkludert

 • Fly tur/ retur Oslo-Koh Samui med mellomlandinger
 • Mat på flyet
 • Bagasje
 • Transfer til/ fra flyplassen
 • 9 netter i delt dobbeltrom
 • Frokost og middag daglig (helseriktig og sunn mat)
 • Daglige yogaøvelser med Rebecca van Eck
 • Bruk av andre fasciliteter/ timer på yogaretreaten
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo
Fly til: Koh Samui
Dato:28. jun.
Avgang: 28. juni - kl. 08.40
Hjemreise
Fly fra: Koh Samui
Fly til: Oslo
Dato:9. jul.
Avgang: 9. juli - kl. 21.10

Reis, Elsk, Lev