Vilja logo
Yogareise
Hellas, Karpathos

Sanselig yogaretreat på den greske perlen Karpathos

Dette er et ekte yogaretreat. Et sted å puste yoga inn i hver celle av deg med en nærende og sanselig, somatisk og leken tilnærming. Her er vi yoga og legger vår energi og kjærlighet til oss selv, stedet og hverandre for å kjenne på det som er viktig. Gleden til livet. Christina tar deg med på en reise, like mye på innsiden som på utsiden.

Reisens høydepunkt

 • Hyggelige felles måltider med nydelig, sunn og god mat
 • Yoga morgen og ettermiddag
 • Introduksjon til intuitiv dans og «Essensual Movement»
 • Nærhet til deilig lagune
 • Privat og personlig sted helt lagt til rette for oss
 • Tid til egenpleie og refleksjon
Dato: 25. jun - 2. jul / 8 dager
Pris 21 500 kr
Enkeltromstillegg: 2 590 kr

En nærende og sanselig yoga

Er du klar for mer glede i ditt liv? En deilig yogaretreat som en start på noe nytt? En endringsprosess i ditt liv? Bli med til dette nydelige stedet og finn ro i sinn og glede i kroppen imens stedet, maten, menneskene og havet blir som et vakkert bakteppe for vår yoga og for et liv i mer flyt. Hver klasse innledes med meditasjon og bevissthetstrening. Vi lærer oss å bevege oss mellom yogastillinger på en naturlig og flytende måte. Du blir inspirert til å finne nye måter å bevege kroppen. Du vil føle deg sterk, velsmurt, intuned og i balanse. Velkommen til noe helt fantastisk deilig, spennende og lekent. Christina kaller dette Essensual Yoga.

Denne uken er vi gjester hos Katrine og Elias på Kathy´s Island. De sørger for at vårt bakteppe blir helt perfekt. Overnattingen er enkel og smakfull. Det eksklusive er stedet, maten og beliggenheten der vi føler at vi er mer gjester enn turister. Vi har mulighet for bading bare 150 m fra oss, rett ned til havet. 15 minutter unna ligger en deilig lagune der vi ofte er alene. På denne delen av Karpathos er det strender av rullestein, men vi tar en utflukt med lunsj og bading på en sandstrand og til Olympos... en nydelig gammel by på en bergsside helt nord på øya.

Dette er en reise for deg som har gjort yoga en stund og ønsker å integrere din yogapraksis til å bli din livspraksis for mer.

Stedet

Karpathos er den nest største øya i den greske gruppen Dodekanesene i det sørøstlige Middelhavet. Øya ligger rett mellom Rhodos og Kreta. Det er en fjelløy med dype daler og topper som tilbyr panoramautsikt over hele øya. Klimaet gir varme somre med temperaturer på 30 grader og milde vintre med en gjennomsnittstemperatur på 16 grader. Om vinteren og våren er øya dekket av grønt gress og blomster i alle farger.

Katy`s Island Retreat ligger i Adia, på vestkysten av Karpathos, ved foten av et fjell som strekker seg ned til det vakre Egeerhavet, omgitt av furutrær og Bougainvillea og med fantastisk utsikt over kysten. Adia er et rolig sted på øya.

Overnatting

Hellas, Karpathos - Kathy's Island Retreat

På vestkysten av øya Karpathos ligger Kathy’s Island Retreat. Stedet ligger i et rolig og vakkert område av øya, midt mellom fjell og vann med nydelig havutsikt. I gangavstand til retreaten finnes det to flotte strender. I hagen kan du lene deg tilbake i en rekke hengekøyer som henger rundt om for de som ønsker å slappe av i skyggen av de flotte furutrærne. Det serveres smakfull og sunn vegetarisk middelshavsmeny. Kathy´s Island Retreat har stort fokus på sunn livstil, med blant annet ferske grønnsaker fra egne økologiske grønnsakshage.

Romtype:
Delt twinrom, få enkeltrom
Rombeskrivelse:
Totalt 14 rom. Alle rommene har balkong med havutsikt, eget moderne bad, kjøleskap og luftkondisjonering.

 • Hele stedet kun for oss
 • Stor hage med hengekøyer og sitteplasser
 • Avstand til Karpathos flyplass: 25 minutter
Les mer

Leder

Christina Straume

Reisetyper: Yogareise

Med lidenskap for kropp i bevegelse og stillhet i sinn, inviterer Christina sine «yogisar» til å bli kjent med seg selv på nytt gjennom yoga, meditasjon, fri bevegelse og dans.

Portrettbilde av Christina Straume
Les mer om Christina Straume

Forslag til dagsprogram

Morgenyoga kl 07.30

Frokost kl 09.30

Egentid

Lunsj kl 14.00

Egentid

Yoga/bevegelse/dans kl 17.00

Middag kl 19.00

Nivå

Dette er en reise for deg som har gjort yoga en stund og ønsker å integrere din yogapraksis til å bli din livspraksis for mer.

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Hellas

Dato: 25. juni

Antall dager:8

Pris fra:21 500 kr

Reiseleder:

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur direkte Oslo - Karpathos inkludert bagasje
 • Transport flyplass - retreat tur/retur
 • 7 netter i privat yogaretreat i delt rom (2 og 3 manns rom)
 • 3 sunne og smakfulle måltider daglig (drikke er ikke inkl)
 • 2 daglige yoga økter med Christina
 • Intuitiv dans
 • Utflukter i henhold til program
 • Sosialt fellesskap
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Hellas, Karpathos
Dato:25. jun.
Avgang: 25. juni - kl. 00.00
Hjemreise
Fly fra: Hellas, Karpathos
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:2. jul.
Avgang: 2. juli - kl. 00.00