Vilja logo
Yogareise
Zanzibar, Tanzania og Zanzibar

Eventyrlige opplevelser, yoga og strandliv

Med leder

Renée Ramsey

Lukk øynene og drøm deg til vakre, fredelige og autentiske Zanzibar. Solen og havbruset vekker deg, og etter morgenens yoga, pust og hvile er du klar for dagen i paradis.

YOGAREISE
Fullbooket!

Reisens høydepunkt

 • Yoga, pust og meditasjon hver dag
 • Berikende møter med lokal kultur
 • Pudderhvit sand, strand og sol
 • Fersk, frisk, fresh og kortreist mat
 • Variert og gøyalt reisefølge
 • Minner og opplevelser for livet
Portrettbilde av Renée Ramsey

Leder:

Renée Ramsey

Dato:

15.nov. - 27.nov.
Pris 24 900 kr
Enkeltromstillegg: 4 200 kr

Sjela vår elsker eventyr og det får du på Zanzibar. Reisen byr på afrikansk historie, kultur og regnskog, samt lange hvite strender. Du kjenner den myke sanden mellom tærne mens du nyter fantastiske solnedganger. Renée har lagt alt til rette med meditasjon, yoga og pust. Og gleder seg skikkelig til å vise deg dette paradiset hvor du kan hvile deg i form med alle sansene åpne.

Vil du finne din indre kvinnekraft, kreativitet og livsglede så er dette reisen for deg. Yoga er så mye mer enn bare øvelser. Her finnes alt vi trenger for kjærlig omsorg og tilstedeværelse i eget liv. Yoga er for alle. Pust er gøy. Meditasjon er deilig. Vi spiller musikk, danser, deler opplevelser og vever nye vennskapsbånd.

Dagene starter med yoga til sol og havbrus før morgenmaten serveres. Det er god tid til bare deg selv, til utflukter, snorkling- og badeturer ifølge programmet. Ved lunsjtid møtes vi, og avtaler dagen videre. Før felles lokal og deilig middag, er det «Me time» med YogaSweets, tilpasset dagens hendelser, og den kroppen vi har. Om kvelden ser du en fantastisk stjernehimmel, hører bølgene og kjenner at livet er magisk!

Stedet

Zanzibar


Zanzibar er rett og slett et eksotisk paradis. Ferieøya byr på kritthvite strender, azurblått hav, og magiske solnedganger. Her møter du en varm kultur, vennlige smil, snorkling og sansing i flo og fjære. Du får nyte livet på stranden, i og på havet og du vil leve deilige dager på «krydderøya»!

Stone town er en fantastisk by med sine markedsplasser med aromatiske krydder, spennende shopping og kultur.

Med en blanding av indiske, arabiske og afrikanske påvirkninger har Zanzibars kjøkken mange overraskelser. Havet tilbyr alt du kan be om - tunfisk, sverdfisk, hummer, reker og blekksprut. Den varmende solen gjør at frukt er tilgjengelig året rundt – full av smak, moden og søt.

Overnatting

Zanzibar hotellene

Chapwani Resort - https://www.chapwani-resort-zanzibar-hotel.com/
Dette ligge herlige hotellet ligger på en liten privat øy, 20 minutter med båtreise fra Stone Town. Omgitt av vakre kroallrev og krystallblått hav finnes det mange små badeviker og naturlige basseng å bade i.
Middagen består av grønnsaker fra egen hage, fersk fisk og egg fra egne høns.

Romtype: Dobbeltrom
Rombeskrivelse: Alle rommene er rett ved stranden og har en flott terrasse. Sengene har myggnetting og er lyse og moderne

Villa Juliana, Jambiani - https://www.villa-juliana.ch/
Villa Juliana ligger på den vakreste, hvite og fineste sandstranden i Jambiani. Med en herlig hage og innbydende basseng. Like ved finner du den lille og livlige byen.

All elektrisitet og varmt vann produseres kun av solenergi. Ingen klimaanlegg, men med beliggenhet rett på stranden får du en deilig lett bris. Nesten alle møblene er bygget om og redesignet av gamle lokale seilbåter – Dhows.

Romtype: villa med flere dobbeltrom
Rombeskrivelse: Fine rom med nydelig treverk, egne bad og alt som gjør oppholdet perfekt.

Seyyida Boutique Hotel - https://theseyyida-zanzibar.co...
Inspirert av Zanzibars eklektiske kulturer, blander Seyyida Boutique Hotel & Spa moderne bekvemmeligheter med afrikansk, arabisk, indisk og europeisk påvirkning.

Med slående utsikt over havnen, promenaden og det turkise vannet i Det indiske hav på den ene siden og de fascinerende trange gatene i steinbyen på den andre, har Seyyida det perfekte stedet for å utforske Stone Town.

Romtype: Dobbeltrom
Rombeskrivelse: Alle rommene er moderne innredet med klimaanlegg og stort bad. Rommene har tv, kaffekoker, safe og minibar.

Leder

Renée Ramsey

Reisetyper: Yogareise

Renée er en svært inspirerende og dyktig yogainstruktør. Hun formidler teknikker for indre ro og balanse, og gir deg øvelser for fokus, spirituell vekst, klarhet og styrke. For Renée er det viktig at yoga er gøy, lett forståelig og utviklende. Og at du får kontakt med deg selv, og kjenner på livsgleden, nysgjerrigheten og kreativiteten som bor i deg. Hun har utarbeidet effektive og gøyale serier med øvelser som hun tar med seg på reisene.

Portrettbilde av Renée Ramsey
Les mer om Renée Ramsey

Program

Inkludert

 • Flyreise tur/retur Oslo-Zanzibar via Addis Ababa
 • Skatter og avgifter
 • 10 netter i valgt innkvartering - enkeltrom mot tillegg
 • All transfer og aktiviteter og utflukter som nevnt i programmet
 • Alle måltider som nevnt; frokost og middag + flere lunsjer
 • Daglig yoga med leder Renee Ramsey
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flyreise

Avreise 15.november
Oslo, Gardermoen - Addis Ababa kl. 18:45 - 06:25 +1
Addis Ababa - Zanzibar kl.10:20 - 13:00

Hjemreise 26.november
Zanzibar - Addis Ababa kl.17:00 - 19:45
Addis Ababa - Oslo, Gardermoen kl.23:40 - 07:45 +1

Energi, kraft og livsglede med smilepuls.