Vilja logo
Yogareise, Mindfulness- og pustereise
Thailand, Koh Samui

Pust deg fri med yoga i Thailand

Visste du at bevisst pust kan gi deg bedre søvn, mer overskudd og sunnere fordøyelse? Bli kjent med din egen pust, gjennom enkle øvelser og rolige yogasekvenser sammen med Irina Lee.

Reisens høydepunkt

 • Enkle og effektive pusteteknikker
 • Yoga hver dag
 • Egentid i tropisk klima
 • Økologisk og kortreist thailandsk mat
 • Øvelser du kan ta med hjem, inkludert soveteip
 • Tid til å ta vare på deg den viktigste personen ditt liv – deg selv
Dato: 23. feb - 5. mar / 11 dager
Pris 32 900 kr
Enkeltromstillegg: 4 250 kr

Pust, yoga og egentid på nydelig yogaretreat

Pusten følger deg gjennom hele livet. Fra ditt første gisp til ditt siste sukk. I løpet av et døgn puster vi rundt 25.000 ganger. Det vil si at du vil puste nesten 1000 ganger i løpet av den neste timen.

På denne reisen får du et avbrekk fra hverdagen for å bli bedre kjent med din egen pust. Gjennom bevisst pust kan du endre din energi i løpet av minutter. Resultatet blir mer overskudd, stressmestring, bedre søvn og god fordøyelse.

Sammen vil vi utforske pusten gjennom enkle øvelser i trygge omgivelser. Som en del av dette inviterer Irina deg til å delta på daglige yogaøkter, tilpasset nybegynnere. Fokuset vil være på å roe ned nervesystemet og optimalisere kroppen for hvile og restitusjon.
Du bestemmer selv hvor mye du vil delta på. Stranden ligger et steinkast unna, så her ligger alt til rette for å senke skuldrene og ta det rolig.

På denne reisen kan du også unne deg et besøk på Vikasa Bliss Spa. Behandlingene som tilbys her kombinerer det beste fra thailandske massasjetradisjoner med urgammel visdom og moderne teknikker.

Denne reisen er med andre ord tilrettelagt for at du skal ta vare på den viktigste personen i ditt liv – deg selv. Øvelsene Irina Lee gir deg, kan du dessuten fortsette å utforske etter at du er kommet hjem.

Fra å være en fremmed du ikke kjenner, kan pusten bli din beste venn og viktigste støttespiller.

Gi deg selv et pusterom. Og bli inspirert!

Stedet

Vi har leid oss inn på en perle på Koh Samui. Som er et paradis for nytelse, hvile og påfyll. Koh Samui er en øy i Siambukten, i det sørlige Thailand. Det er Thailands tredje største øy. Den er rik på naturressurser, hvite sandstrender, korallrev og kokosnøtter. På en av de nærliggende øyene finner vi Ang Thong National Park. Dette er ett vakkert område med over 42 øy perler. Sør på øya finner vi kulturskatter som den 12 meter høye gull Buddhaen kaldt Big Buddha Shrine. Om du er glad i snorkeling er det også perfekte muligheter til dette på vakre Koh Samui.

Overnatting

Thailand, Koh Samui - Vikasa Yoga

Vikasa Yoga ligger på en klippe med utsikt over sjøen. Ja, det er mye trapper fra bungalowene og den private stranden, men utsikten fra toppen er så verdt det. Vikasa har en god miljøprofil, de oppfordrer besøkende til å resirkulere, og ta miljøbevisste valg under hele oppholdet og de sørger for god forankring i lokal arbeidskraft.

I Spaet Vikasa Bliss kan du skjemme deg bort med et utallige alternativer av herlige behandlinger.

Romstype: Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse: Vi bor i rustikke bungalows på stranden. Her er det ingen tv eller minibar, slik at du kan bruke tiden din på å nyte og være. På den private terrassen kan du slappe av og se en flott solnedgang.

Om du ønsker å bo i enkeltrom, vil du bo i Zen Bungalow. Her bor du i en tradisjonell hytte bygget for en med lokale, naturlige materialer. Også her en fantastisk utsikt.

Les mer

Leder

Irina Lee

Reisetyper: Yogareise

Det sies at den lengste halvmeteren i verden går fra hodet og ned til hjertet. Irina Lee inviterer deg til å bli med på en oppdagelsesferd for å utforske denne halvmeteren.

Ved hjelp av enkle yoga-sekvenser og rolige pusteøvelser får du muligheten til å bli kjent med den viktigste personen i ditt liv – nemlig deg selv.

Det kreves ingen forkunnskaper for å være med på hennes reiser. Som deltaker blir du også oppmuntret til å dele egne erfaringer, noe som bidrar til å skape en følelse av fellesskap underveis.

Irina gir deg konkrete tips og øvelser, som du kan få glede av lenge etter at reisen er over. Å forlate hverdagen og bli med på tur kan dermed bli det viktigste skrittet du tar for å komme hjem. Hjem til deg selv.

Portrettbilde av Irina Lee
Les mer om Irina Lee

Eksempel på dagsprogram

Kl. 08-09.30: Morgensamling med pust og yoga

Kl. 09.30-11: Frokost / brunsj

Kl. 11-17: Egentid

Kl. 17-18: Ettermiddagssamling med pust og yoga

Kl. 18.30-20: Middag

Utflukt

Vakre Koh Samui og dets tempel

Utforsk vakre Koh Samui med sightseeing rundt hele øya. Se noen fantastiske templer og sjeldne, hemmelige steder ingen turist kjenner til.

Denne spesielle utflukten kan til og med nytes på en regnværsdag, siden mange av attraksjonene ligger i ly for regnet. Det kan være lurt å ta med en sarong eller lengre klær for å være beskjedne når du går inn i templene.

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Thailand

Dato: 23. februar

Antall dager:11

Pris fra:32 900 kr

Reiseleder:

Hva er inkludert

 • Fly tur/ retur Oslo-Koh Samui med mellomlandinger
 • Transport tur/retur flyplass og hotellet
 • 8 netter i delt twin rom og enkeltrom mot tillegg
 • Frokost og middag daglig (helseriktig og sunn mat)
 • Daglige yoga - og pusteøvelser med Irina Lee
 • Bruk av andre fasiliteter/ timer på yogaretreaten
 • En dagsutflukt ca. 4 timer (The Whole Island and It’s Temple)
 • 1 plantet tre i Viljaskogen
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Dubai
Dato:23. feb.
Avgang: 23. februar - kl. 14.10
Fly fra: Dubai
Fly til: Bangkok
Dato:24. feb.
Avgang: 24. februar - kl. 03.05
Fly fra: Bangkok
Fly til: Koh Samui
Dato:24. feb.
Avgang: 24. februar - kl. 13.45
Hjemreise
Fly fra: Koh Samui
Fly til: Bangkok
Dato:4. mar.
Avgang: 4. mars - kl. 19.40
Fly fra: Bangkok
Fly til: Dubai
Dato:5. mar.
Avgang: 5. mars - kl. 01.05
Fly fra: Dubai
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:5. mar.
Avgang: 5. mars - kl. 07.45