Vilja logo

Jannice Strand

Reisetyper: Yogareise

Jannice Strand er daglig leder og eier av Be Yoga Studio, er Yoga lærer, YogaWorks sertifisert trener, og en dedikert yoga student.

I klassene til Jannice, kan du oppleve å bli tatt ut av komfortsonen- både i balanse og styrke - fysisk og mentalt.

  • Jeg møtte Yoga for første gang i 2001, det var en tid som jeg hadde å sklidd litt feil vei i livet mitt - men ... Yoga tok meg inn i varmen med en gang .. og veien derifra har alltid vært spennende forteller Jannice Strand.
Portrettbilde av Jannice Strand

Q. Kan du fortelle oss om din første opplevelse da du forsto at yoga er viktig for deg?

Jannice:

"Jeg møtte Yoga i 2001, jeg var på en ustø grunn og følte at jeg ikke hadde mer livsenergi. I Yoga kaller vi det Prana. Jeg hadde ikke mer Prana. Da jeg begynte med Yoga, kjente jeg at jeg ble mer og mer levende igjen, jeg kjente at Prana begynte å fylle kroppen min igjen. Jeg lovet meg selv, at jeg aldri skulle slutte med Yoga!!

Men.. jeg tok en litt ufrivillig pause. Barn og livet tok opp all tiden min, og jeg hadde en pause på 1,5 år.. Jeg ble mer og mer stresset, og hadde lite energi. Igjen forsvant Prana og jeg kom skikkelig langt ned i en kjeller. Da jeg endelig begynte igjen, forsto jeg hvor kraftfullt Yoga er. Og det er så styrkende å vite at jeg har kraften og muligheten til å hjelpe meg selv på denne måten."

Q. Hva inspirerer deg som yogalærer?

Jannice:

"Min største inspirasjon er min Sadhana: som betyr min personlige praksis.

Praksisen min hjelper meg til å vokse og holde meg bevisst og tilstede. Jeg er mer enn takknemlig for å ha helt utrolige fantastiske lærere. De inspirerer meg til å fortsette praksisen min. Og selvfølgelig alle yoga-studentene mine!!! De inspirerer meg: de møter opp, de gjør jobben og stoler på prosessen"

Q. Hva vil du dele som yogalærer?

Jannice:

"Jeg deler yoga for å hjelpe folk til å se seg selv bedre, jeg ønsker å veilede dem slik at de kan styrke seg selv, la dem se visdom og styrken i seg selv."

Reiser med Jannice Strand

  • Sted: Italia, Umbria Dato: 26. okt - 2. nov 2023 / 8 dager
    Yogaterapeut og Yogalærer Jannice Strand gleder seg til å ta med deg som har lyst til å nyte daglige meditasjoner og yoga i dette nydelige klosteret i hjertet av Italia. En uke for bare deg selv, for egenpleie og nytelse. Med to daglige yogaøkter, he...
    Pris 19 200 kr Les mer