Vilja logo

Mer enn en reise!

Vi vet at kvinner trenger egentid for å ha gode og meningsfulle liv. I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å få gode pustepauser. Vilja gir deg mulighet til å pleie deg selv, uavhengig om du velger en kort eller lengre feriereise med oss.

Vilja: Mer enn en reise!

I over 30 år har tusenvis av fornøyde kvinner reist med Vilja og hatt egentid kombinert med aktivitet, kultur, sol, strand og nye vennskap – oss kvinner imellom. Med opp til 150 gruppereiser i året, kan du velge mellom treningsreiser, yogareiser, fotturer, sykkel- og kulturreiser, alle ledet av våre profesjonelle og erfarne ledere.

Vi vet at kvinner trenger egentid for å ha gode og meningsfulle liv. I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å få gode pustepauser. Vilja gir deg mulighet til å pleie deg selv, uavhengig om du velger en kort eller lengre feriereise med oss.

Reis ut, se inn

Vilja tilbyr unike opplevelser for kvinner både i Norge, Europa og resten av verden. Vi har korte turer og lange turer. Du kan lade batterier med yogareiser, oppleve en sprek ferie på treningsreise eller nyte naturen på våre mange fotturer. Felles for reisene med Vilja er engasjerte ledere og et unikt samhold med kvinnene du reiser med, enten du reiser alene eller med noen du kjenner fra før.


«Vi lover deg påfyll til hverdagen din. Tar du en egen pustepause, har du mer å gi til andre.»

Skreddersydde opplevelser til deg som vil skape ringvirkninger

En reise med Vilja skal gi mening, vi er i gang med en satsing på bærekraft både for miljø og mennesker. Vi vet at du liker steder og hoteller med det lille ekstra, vi velger stadig flere av de små hotellene, med sjarm, lokal arbeidskraft og som satser på de gode lokale matopplevelsene. Vi er opptatt av å tilføre positiv verdi til stedene vi reiser til. Å reise utenom sesong er et eksempel på dette, slik at våre partnere har en trygg økonomi også i lavsesong. I løpet av året vil vi lansere flere nye konsept som har bærekraft som fokusområde. Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å reise med god samvittighet.

Les mer om vårt samfunnsansvar her

Fra hverdagslengsel til drømmereiser


Vilja ble startet allerede i 1993 av Charlotte Ehde-Eliassen. Hun var mye alene med to små barn og savnet meningsfull egentid med andre kvinner. Charlotte ville reise på tur med andre kvinner. Kvinner som også var opptatt av å være aktive og oppleve verden. Kun ved hjelp av en avisannonse og flyers (dette var lenge før internett fikk fotfeste i norske husstander) fikk Charlotte med seg 15 kvinner på tur til Tyrkia og Jomfrureiser ble født.

Etter 30 år med stadig flere reisetyper, reisemål, ledere, instruktører og ansatte på hovedkontoret skifter Jomfrureiser navn til Vilja i 2022. Visjonen er likevel den samme: Vilja er mer enn en reise. Og sammen skaper vi meningsfulle liv.

Les mer om Viljas historie her