Vilja logo

Gry og Ida fra Kjernekraft

Reisetyper: Yogareise

Ida og Gry har erfaring fra mange tusen timer med læring og undervisning innen yoga og andre terapeutiske praksiser å dele med deg. Deres viktigste felles verdier er kroppslig bevissthet, kunnskap og tilstedeværelse. På Kjernekraft underviser de timer med fokus på fascia, embodiment og mindfulness, og leder nå sin første 200 YTT med et tilhørende retreat.

Portrettbilde av Gry og Ida fra Kjernekraft

Gry Bech-Hanssen

Gry jobber med aktive dansere, stillesittende kontorarbeidere og alt der imellom. Hun har lang bakgrunn som profesjonell danser, og har de siste årene fordypet seg i yoga, somatisk praksis og bindevevsterapi. Gry er Yoga Medicine Therapeutic Specialist og jobber nå med å fullføre sine 1000 timer videreutdannelse med Yoga Medicine. I tillegg er hun sertifisert innen Anatomy Trains Strukturell Balansering - en form for manuell terapi som behandler kroppens bindevev med et helhetlig utgangspunkt i holdnings- og bevegelsesmønstre. Hun er førstelektor og underviser i anatomi og yoga for dansestudentene på Kunsthøgskolen i Oslo.

Ida Engerud

Idas hovedinteresse ligger i kombinasjonen yoga + embodiment som har vært hennes vei til opplevelsen av større frihet, trygghet og glede i livet. Hun fasiliterer timer på en åpen, varm og inkluderende måte. Ida har nå over 1000RYT timer bak seg siden hun fullførte sin første utdanning i yoga i 2010, og med sin nysgjerrighet for å finne kjernen av yoga har hun studert og praktisert en rekke forskjellige retninger – fra den presise og alignmentbaserte retningen Iyengar, til den intense disiplinen Ashtanga, til kreative og moderne retningen Embodied FlowTM. Hun underviser i tillegg Yin yoga, barselyoga og barneyoga.