Vilja logo
Yogareise
Georgia, Batumi

Kvinneretreat med yoga, soundhealing og stillhet

Utforsk yoga og kulturelle skatter i den unike kystbyen Batumi i Georgia, omfavnet av majestetiske fjell og historisk arv. Ta del i en reise med Daria gjennom yoga, meditasjon og stillhet.

Reisens høydepunkt

 • Yoga daglig
 • Stillhetspraksis
 • Utflukt til de Adjariske fjellene og vinsmaking
 • Oppleve den levende byen Batumi
 • Rolig, behagelig hotel med lokal mat
Dato: 8. sep - 15. sep 2024 / 8 dager
Pris 21 800 kr
Enkeltromstillegg: 3 000 kr

Retreat i spennende og ukjente Georgia

Velkommen til en uforglemmelig opplevelse av ro, foryngelse og oppdagelse i den sjarmerende kystbyen Batumi, som ligger ved den majestetiske østlige kysten av Svartehavet. Denne reisen kombinerer yoga, lydhealing og stillhetspraksis, for å gi deg den ultimate muligheten til å komme i kontakt med din indre harmoni og styrke.

Batumi

Batumi er ikke bare et reisemål, det er en oase som fanger hjertene til de som besøker med sin unike blanding av historie, kultur og naturlig skjønnhet. Med sitt behagelige klima og fantastiske arkitektur danner denne byen det perfekte bakteppet for en reise i deg selv.

Under ferien vil du ikke bare utforske de pittoreske gatene i Batumi og lære om dens rike arv, men du vil også bli guidet gjennom de majestetiske Adjariske fjellene og smake deg igjennom lokal vin. Med din personlige guide og reiseleder ved din side, vil du føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele opplevelsen.

Yoga, Utforskning og Mer!

Denne turen tilbyr det beste av begge verdener: en dypdykk i yogaens transformative kraft kombinert med spennende utflukter som vil berike din sjel og berøre ditt hjerte. Enten du søker etter indre ro, ønsker å utforske nye steder eller ønsker å fordype deg i kulturelle opplevelser, vil reisen til Batumi gi deg dette og mer.

Stedet

Batumi har en rik historie som går flere hundre år tilbake. Som en gammel gresk koloni har den vært vitne til en fremvekst og fall til forskjellige imperier, inkludert det romerske, bysantiske og osmanske. Denne mangfoldige arven gjenspeiles i byens arkitektoniske stiler med påvirkning som spenner fra klassisk gresk til jugendstil. Byen er også hjem til den kjente Ali & Nino statuen, eller "Statue of Love" som den også ofte kalles.

Byen er omkranset av palmer og fargerike blomster og byr på utsikt over Svartehavet. Her finner du mange hyggelige kafeer, restauranter og butikker med snille priser.

Overnatting

Georgia, Butami - EF Palace

Ef Palace Shekvetili er et lite, moderne og familieeid hotel, med beliggenhet like ved Shekvetili-stranden. Hotellet byr på en hyggelig hage, innbydende fellesarealer, terrasse, bar og restaurant.

Romstype: Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg
Romsbeskrivelse:
Hvert rom er utstyrt med klimaanlegg, skrivebord, balkong med utsikt over byen, eget bad, flatskjerm-TV, sengetøy og håndklær. Rommene har kjøleskap.

Les mer

Leder

Daria Veter

Reisetyper: Yogareise

Daria Veter legemliggjør lidenskap og engasjement for balansen mellom kropp og ånd. Hennes kvinnesirkler er en blanding av dans og meditasjon til en kraftfull, helbredende opplevelse.

Daria er ikke bare en instruktør, men en inspirasjon for alle de som søker en dypere vei til forbindelse og balanse i livet.

Portrettbilde av Daria Veter
Les mer om Daria Veter

Program

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Georgia

Dato: 8. september 2024

Antall dager:8

Pris fra: 21 800 kr

Leder:

Hva er inkludert

 • Innkvartering i Butami
 • Frokost under hele oppholdet
 • 1 utflukt
 • Yoga og meditasjon av Daria
 • Dypere kontakt med hjertet og din feminine kraft
 • Stilledag
 • Utflukt med vinsmaking
 • Guidet spasertur i Butami
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet