Vilja logo
Treningsreise, Kultur- og opplevelsesreise
Brasil, Tabatinga

Vekk sjelen og plei kroppen i eksotiske Brasil

Dra på en uforglemmelig reise til Brasil, hvor alle sanser aktiveres, og hver dag byr på ny livskraft. En helhetlig reise med kombinasjon av kulturell berikelser, avslapping, variert mental- og fysisk trening.

Reisens høydepunkt

 • Daglig myk yoga og trening i soloppgang
 • Naturspa og fornyet livskraft på stranda
 • Spennende kultur på nært hold
 • Nyt daglig eksotisk og næringsrik frukt og kokosnøtter
 • Beachwalks til Pirangi, verdens største cashewnøttre og lokal marked
 • Brasiliansk aften du vil huske livet ut
Dato: 30. nov - 13. des 2024 / 14 dager
Pris 35 500 kr
Enkeltromstillegg: 4 500 kr

Velkommen til glede og nye opplevelser!

Utforsk Brasils skjulte skatter på en reise laget for å vekke sjelen, styrke kroppen, og berike sinnet. Tabatinga, en idyllisk kystlinje sør for Natal er kjent for sine uberørte strender og pulserende kultur, danner bakteppet for denne magiske reisen. Turen er skreddersydd for å gi deg en dypere forbindelse med deg selv, naturen, og den rike brasilianske kulturen, alt mens du nyter komforten og samholdet blant likesinnede.

Vår leder, Christin, er ikke bare en ekspert på velvære og trening, men også dypt forankret i det lokale samfunnet, noe som gir oss en unik innsikt og tilgang til autentiske opplevelser. Fra å våkne til lyden av bølgebrus og fuglesang, til å praktisere yoga og treningsøkter i soloppgangen, er hver dag en mulighet til å fornye og revitalisere. Vi går inn i hjertet av det brasilianske samfunnet, besøker lokale skoler, deltar i kulturelle festligheter, og utforsker lokale markeder. Disse opplevelsene gir ikke bare uforglemmelige minner, men også en dypere forståelse og forbindelse med den varme og rause lokalbefolkningens livsglede og gjestfrihet.

Det ekte Brasil

Opplev det ekte Brasil gjennom øynene til de som kjenner det best, fra skjulte naturperler som det magiske revet i Baretta, til inspirerende turer langs stranden, gjennom sanddyner og regnskog. Dine sanser vil bli vekket av de eksotiske smakene av lokal mat, den friske følelsen av å drikke en fersk kokosnøtt rett fra treet, og synet av fargerike kolibrier og fine skilpadder. Du skal ikke se bort fra å se lekne delfiner også.

Denne reisen er en feiring av livet, en sjanse til å omfavne nye opplevelser, og oppdage nye styrker. Det er en invitasjon til å leve helhjertet, omfavne hver dag med ny energi, og ta med seg en følelse av indre ro og fornyet kraft hjem.

Med Christin ved roret, garanterer vi en reise som ikke bare er en flukt fra hverdagen, men en transformasjonell opplevelse som vil inspirere og opplyse.

Stedet

Tabatinga, et fredelig paradis på Brasils sørkyst nær Natal, byr på kilometer med vakre strender flankert av naturlige bassenger dannet av rev. Her er luften ren og havet krystallklart, med temperaturer som holder seg mellom 25 og 28 grader året rundt. Området er kjent for sine sjarmerende strandrestauranter som tilbyr deilig sjømat og har en atmosfære av ro og velvære. Et steinkast unna finner du butikker og lokale fasiliteter, i tillegg til at Arituba-lagunen ligger rett i nærheten med sine deilige bademuligheter og koselige kafeer.

Overnatting

Brasil, Natal - Tabatinga Beach Hotel

Tabatinga Beach Hotel ligger i hjerte av fiskerlandsbyen Tabatinga. Midt på en av Brasils vakreste strender.

Inspirert av brasilianske strandhus, er standarden enkel, men komfortabel. Rent og pent med lokalbefolkningens avslappede stil gjør at du garantert vil senke skuldrene.

Vårt kjøkken henter Brasils fantastiske økologiske råvarer lokalt, og markedet bugner av de mest fantastiske tropiske frukter.

Romstype: Delt dobbeltrom eller enkeltrom mot tillegg
Romsbeskrivelse:
Her bor du uformelt og koselig, med egen hengekøye på terrassen.

 • Ligger på stranden
 • Gratis Wifi
 • Frokost og kvelds inkludert
Les mer

Leder

Christin Kalve

Reisetyper: Treningsreise

Christin Kalve er energisk, åpen og gir mye av seg selv, på reise med henne får du mye mer enn kun trening. Hun har en dyp forståelse for velvære og personlig vekst og gjennom fokus på både mental og fysisk helse hjelper hun deg å ta vare på din indre styrke. Kraften i bevegelse, pust, og positiv tankegang for å oppnå balanse og harmoni tror hun sterkt på. Christin er livsstilscoach, personlig trener, gruppeinstruktør og yogalærer.

Portrettbilde av Christin Kalve
Les mer om Christin Kalve

Her lever vi i rytme med solen

06.00 Stille time/tur eller meditasjon i soloppgang for de som ønsker

07-00 Morgenmagi & yoga

08.00 Styrke og avspenning

08.45 Detox juice/shot med dagens refleksjon

09.30 Frokost

14.00 -16.00 Lunsj/middag

16.30-17.30 Ettermiddagsaktivitet

18.30 kveldsmat

Ingen dager eller treninger er like, Christin tilpasser yoga, trening og aktiviteter som gir ferien din en god flyt. Små endringer i programmet kan forekomme.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Brasil

Dato: 30. november 2024

Antall dager:14

Pris fra: 35 500 kr

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur Oslo - Natal via Lisboa (måltider ombord er IKKE inkludert)
 • Overnatting 1 natt i Lisboa
 • Transport tur/retur flyplass - hotell i Lisboa
 • Transport tur/retur flyplass - hotell i Brasil
 • Overnatting 12 netter i delt rom
 • Daglig frokost
 • Daglig kveldsmat
 • 2 temamiddager
 • 2 daglige treningsøkter
 • Utflukter i henhold til program
 • Workshop
 • Yoga og treningsinstruktør Christin Kalve
 • Sosialt fellesskap
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo, Gardermoen
Fly til: Portugal, Lisboa
Dato:30. nov.
Avgang: 30. november - kl. 18.45
Fly fra: Portugal, Lisboa
Fly til: Brasil, Natal
Dato:1. des.
Avgang: 1. desember - kl. 17.05
Hjemreise
Fly fra: Brasil, Natal
Fly til: Portugal, Lisboa
Dato:13. des.
Avgang: 13. desember - kl. 23.15
Fly fra: Portugal, Lisboa
Fly til: Oslo, Gardermoen
Dato:14. des.
Avgang: 14. desember - kl. 12.50

Du er sterkere enn du tror.