Vilja logo
Yogareise
Frankrike, Antibes

Yoga og Pilatesretreat i luksus villa på Cap d’Antibes

I en luksuriøs villa på Cap d’Antibes omfavner vi en verden av yoga, pilates og meditasjon, mens solen, gleden og harmonien omgir oss.

Reisens høydepunkt

 • Luksuriøs villa på Cap d’Antibes
 • Daglig sunn og nydelig frokost, lunsj og middag
 • Daglig yoga, pilates og meditasjonstimer
 • Egentid til bading, soling eller sightseeing
 • Matlagingskurs
 • Idyllisk strand piknik og fotturer i naturen
Dato: 14. sep - 19. sep 2024 / 6 dager
Pris 22 800 kr
Enkeltromstillegg: 3 600 kr

En unik opplevelse du vil huske for livet

I en luksuriøse villa på Cap d'Antibes venter deilige dager, hvor du kan fordype deg i yoga, pilates og sunn mat som nærer både kropp og sjel. Opplev en atmosfære av ro og harmoni, omgitt av likesinnede som inspirerer deg til å utforske din indre styrke og skjønnhet.

Her det rom for vennskap, glede, masse latter og inspirasjon som driver deg til å nå nye høyder. Utforsk kunsten å meditere for å temme selv det mest urolige sinn, la solen omfavne deg mens du nyter en piknik på stranden og nyt kulinariske opplevelser med de ferskeste ingrediensene naturen har å by på. Både til frokost, lunsj og middag.

Velbalansert program

Retreatet tilbyr et velbalansert program som tar vare på kropp, sinn og sjel. Gjennom en kombinasjon av bevegelse, stillhet, takknemlighet og oppmerksomhet, gir praksisen deg verktøyene du trenger for personlig forbedring og vekst, som igjen vil ha en positiv innvirkning på livet ditt.

Du bestemmer selv hvor mye du ønsker å delta i aktivitetene. Selv om vi oppmuntrer alle til å delta på hele timeplanen, er det viktig å lytte til dine egne behov og kanskje gi deg selv tid til å hvile og reflektere. Uansett treningsnivå, er denne reisen tilpasset alle.

I tillegg til det varierte programmet, byr reisen på inspirerende kokkekurs og selvpleieworkshop. Vi topper hele reisen med en magisk og uforglemmelig midtsommer feiring.

Vår kvinnelige ledertrio, bestående av Helena, Linnea og Hanne, står for all undervisning og matlaging, og sikrer at du får den beste opplevelsen under retreaten.

Hele villaen er reservert kun for vår private gruppe, med plass til maksimalt 10 deltakere og et minimum på 5.

Stedet

Antibes er en vakker by som ligger på den franske rivieraen i Sør-Frankrike. Byen er kjent for sine fantastiske strender, historiske byggverk og livlige atmosfære. En av de mest kjente attraksjonene i Antibes er gamlebyen, kjent som «Vieil Antibes».

Denne sjarmerende bydelen er omgitt av godt bevarte bymurer og har smale brosteinsgater, fargerike hus og en rekke butikker, restauranter og kafeer. Innenfor bymurene finner du også den imponerende Antibes-katedralen som stammer tilbake til det 17. århundre.

En annen bemerkelsesverdig attraksjon er Château Grimaldi som nå huser det imponerende Picasso-museet. Picasso bodde i Antibes i en periode på 1940-tallet, og museet viser en stor samling av hans verker.

Antibes er også kjent for sin yachthavn, Port Vauban, som er en av de største og mest prestisjefylte marinaene i Europa. Den tiltrekker seg luksuriøse yachter, og er et flott sted å spasere langs kaiene og beundre de imponerende båtene.

Antibes ligger i Provence som er kjent for sin spektakulære og naturlige skjønnhet. Her finner du bølgende åser, pittoreske landsbyer og solsikkeåkre som maler landskapet med livlige farger. Regionen tilbyr en perfekt kombinasjon av vakker natur, kultur, mat, vin og utendørs aktiviteter.

Overnatting

Frankrike, Antibes - Cap d’Antibes, privat villa

Villaen ligger på det berømte Cap d’Antibes, kun spasertur fra vannet og den sjarmerende byen Antibes, samt det kjente og vakre hotel Cap-Eden-Roc.

Villaen byr på stor hage, basseng med solsenger, nydelig sjøutsikt, spisestue og terrasser hvor man nyter herlige måltider. Hammam for de som ønsker å trekke seg tilbake og slappe av i steam rom.

Vertskapet vil står for all matlaging og du blir vartet opp på best mulig måte. Her skal du bare nyte!

5 soverom, 4 bad, god plass til å slappe av både inne og utendørs.

Romtype: Delt dobbeltrom
Rombeskrivelse: Dobbeltseng med plass til to personer. Stor seng med separat oppredning. Åpent og lys med hage eller sjøutsikt på alle rom.

Pris for enkeltromstillegg: 3600,-

Retreaten i juni kan disponeres av en egen privat gruppe ved minimum 5 deltagere som bestiller samlet. Kan ikke garanteres og avhenger av rask bestilling.

Les mer

Leder

Helena Walle

Reisetyper: Yogareise

Helena er lidenskapelig opptatt av å dele og spre gleden og fordelene ved å leve et sunt og aktivt liv. Etter 10 års erfaring som personlig trener, kostholdsveileder og gruppetimeinstruktør har hun hjulpet hundrevis av mennesker å bedre livskvaliteten sin gjennom trening og kosthold.

Portrettbilde av Helena Walle
Les mer om Helena Walle

Program

Nivå

Åpen for alle som ønsker å lære hvordan spise sunt, bevege kroppen sin på en god måte og tenke positive tanker om seg selv. Passer for deg enten du allerede lever et sunt og aktivt liv, eller ønsker å implementere det i større grad.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Frankrike

Dato: 14. september 2024

Antall dager:6

Pris fra: 22 800 kr

Leder:

Hva er inkludert

 • Disponering av privat villa i Cap d'Antibes
 • 5 netter i delt dobbeltrom
 • Yoga, pilates, meditasjonskurs alle dager
 • Frokost, lunsj og middag alle dager (servert i villa'en)
 • Te og snacks
 • Alt av yogautstyr
 • Strandpiknik
 • Matlagingskurs
 • Hamam
 • Trefadder
 • Reisen er omfattet av Resegarantifondet