Vilja logo
Aktiv ferie, Treningsreise
Spania, Altea

Sol, opplevelser og aktive eventyr

Skap uforglemmelige øyeblikk, mens du utforsker spennende aktiviteter og nye vennskap sammen med Linda, i sjarmerende Altea.

Reisens høydepunkt

 • Padletur til skjult grotte
 • Vandretur i Sierra Barnia fjellet
 • Sykkeltur på elsykkel med besøk i Guadalest
 • Nyt sol & bad, vin & mat
 • Sosialt fellesskap og nye venner
Dato: 24. okt - 31. okt 2024 / 8 dager
Pris 17 700 kr
Enkeltromstillegg: 3 200 kr

Fottur, padling, vin og vennskap i Spania

Legg en uke til Spania med fullspekket program av aktiviteter, bading, deilig vin og nye vennskap. Vår Viljaleder Linda veileder deg gjennom daglige morgentreninger og strekkøkter for de som ønsker det, slik at du starter dagen din full av energi og klar for eventyr.

I løpet av denne uken vil du kunne oppleve en rekke fantastiske eventyr. Som padling i skjult grotte, hvor vi utforsker dens mysterier, vandre gjennom de majestetiske fjellene i Sierra Bernia, og besøk ved den historiske Guadalest-borgen. På elsykler vil vi utforske de vakre fjellandsbyene i området og oppleve Spanias autentiske sjarm.

Vi nyter solen og det krystallklare Middelhavsvannet på Alteas vakre strender, mens vi knytter nye vennskap og deler magiske øyeblikk sammen. Sammen smaker vi oss igjennom spansk gastronomi, lokale delikatesser og spesialiteter

For de som er glad i vin er det også satt opp en valgfri utflukt til en vingård, hvor du kan lære om vinproduksjonen, smake på ulike viner og fordype deg i den lokale vinkulturen.

Stedet

Altea er kjent for godt vær, herlige strender fylt med rullende, varme steiner og labyrintiske gater med hvitkalkede hus. Her finner du også den flotte katedralen som er verdt et besøk.

Leier du sykkel, er det tallrike utfluktsmuligheter; strandpromenaden i Altea med mange spisesteder og shopping, ca 1/2 times tur til den (norske) byen Albir og til topps til Fyrhuset. I Albir er det en fin sandstrand for en dukkert i havet.

Overnatting

Spania, Altea - Cap Negret

Cap Negret ligger ved stranden, ca 10 min spasertur fra Altea sentrum. Hotellet har velutstyrte rom, restauranter både ute og inne, et stort svømmebasseng, gratis solsenger, treningsrom og sykkelutleie.

Romtype: Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse:
Alle rommene har en koselig uteplass, gratis trådløs Internett og er av god størrelse.

Les mer

Leder

Linda Rønold

Reisetyper: Aktiv ferie, Kultur- og opplevelsesreise

Linda er en omgjengelig reiseleder som er nysgjerrig, både på nye mennesker, nye steder og opplevelser. Hun elsker å oppdage nye land og kulturer, og kanskje lære noe nytt? Gjerne kombinert med god mat og vin!

Hennes aktivitetsferier byr på ulike aktiviteter som fjellturer, sykling, padling - eller kanskje noe helt annet. Hun brenner for at det aktive livet skal være for alle, her er du velkommen uansett form og erfaring.

Enten det er reiser med fokus på bevegelse, kulinariske opplevelser eller eksotiske steder, ønsker Linda å være et trygt og sosialt bindeledd i gruppa. Viktige stikkord for henne er fellesskap og balanse i livet.

Portrettbilde av Linda Rønold
Les mer om Linda Rønold

Program

Nivå

Denne reisen er egnet for damer i alle aldre og form. Vi tar hensyn til alles behov og sørger for at alle kan delta på aktivitetene. Det viktigste er å være åpen for nye opplevelser og ha det gøy!

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 24. oktober 2024

Antall dager:8

Pris fra: 17 700 kr

Leder:

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur direkte Oslo – Alicante inkludert bagasje
 • Transport tur/retur flyplassen – hotellet
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Daglig frokost, lunsj og middag
 • Daglige treningsøkter med Linda
 • 4 utflukter:
 • Sykkelutflukt med el-sykkel
 • Vandretur
 • Kajakktur
 • Sosialt fellesskap med andre kvinner
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo, Gardermoen
Fly til: Spania, Alicante
Dato:24. okt.
Avgang: 24. oktober - kl. 20.05
Hjemreise
Fly fra: Spania, Alicante
Fly til: Oslo, Gardermoen
Dato:31. okt.
Avgang: 31. oktober - kl. 15.00